ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 792
  • 508
  •   1
Отговори
# 420
Привет Simple Smile
Много е тихо тук. Или всички освен мен са отслабнали, или чакаме дружно новата година Simple Smile
Направо вече ме е срам да пиша. Нищо не постигнах, долу-горе задържам, и това е ...

# 421
Важното е, че не си по- зле! Горе главата!

# 422
  • при моите деца .....
Аз от няколко дни съм в нарушение....

# 423
И аз задържам, да видим кога ще тръгна надолу 🙂

# 424
Аз свалих малко, но хубавото е, че на см свалям. Колкото по малко са кг за сваляне е по трудно.  Важното е по празниците да не се разпищолим.  Аз си държа режима, правя сладки за Коледа, но не ям😅

# 425
  • някъде другаде
z.2012 , ще чакам с теб новата година.

# 426
Аз се присъединих за подкрепа, не чакам Нова година, но не мога да си озаптя апетита за сладки. Покрай едно 2 седмично заболяване преди месец и нещо, трябваше да спазвам хранителен режим, отслабнах малко и после когато оздравях, пак всичко си върнах.

# 427
и аз ще чакам 1ви януари ... днес го реших, защото изкушенията около декемврийските празници са много Green Heart декември не е подходящ за диети Purple Heart

# 428
Аз ще отчета резултат с първия си коментар тук (от много време ви следя).
От известно време качвам, започна се с противозачатъчни и антидепресанти, знаете как е. Задържах се на около 80 кг за година. От няколко седмици се опитвам да се храня в дефицит и да си следя калориите, и резултатът е налице - 77 кг 😁
От никаква активност ходя един или два пъти седмично на pole dance също, и определено виждам разлика. Вълнувам се за 2026! Целта ми е да стигна 60 кг догодина.

# 429
  • Велико Търново
Привет и от мен!От доста години мога да кажа, че се харесвам в дрехи/крака не показвам/.Има много мазно и прасците са ми огромни, но аз гладна не съм легнала.Последният месец ям по-малко месо, никакви въглехидрати и млечни.Под вх имам предвид някакви печива, протеинови барове и т.н. Плодовете са ми берита за "вълничките" и фаст правя, и вечерям рано, ако 2 лъжици тахан и протеин минават за вечеря, което не ги прави нискокалорични де.През ден имам по 2 транировки дневно-сутрин в 6 силова и вемер в 18.00 брутален спининг.
Скрит текст:
Отново съм си поръчала тефтер с дати, където за поредна 14 година ще записвам какво и как съм изяла, как съм се чувствала и какво съм тренирала.
Към днешна дата 59.9

# 430
Сиска, винаги много съм те харесвала, стилна и харизматична жена си. Лошото е, че ние сами към себе си сме много критични.
Относно краката, възможно ли е да имаш липедема, или винаги си била с такава структура?

# 431
  • Велико Търново
Нямам, просто са ми едри краката и аз ям много.Това е.

# 432
Никога нямаше да предположа, че си 7 килограма повече от мен! Стоят си страхотно, Сиска!

# 433
Здравейте, вписвам се и аз. В гимназията преборих анорексия (бях 27кг 160см в 8ми клас, още съм потресена как въобще и оцелях), влезнах в университета с хубаво тяло, оформена, н добри килограми (бях си хвърлила кантара като част от заздравяването ми) после развих инсулинова резистентност и направо ме съсипа. Не следвах диета но пък в басейна плувах всеки ден, никакъв резултат килограмите се качваха корема ми растеше, приличах на бременна с 5знаци в 9ти месец. Ни бедра си виждах ни нищо надолу. Това е преди 5 години.

Тази година почнахме с ММ инвитро. Покрай всички хормони положението стана ужасяващо. Купих си кантар най сетне. 67кг. Ужас. Диети не мога да спазвам защото директно ме дърпат към "ем то по хубаво да не ям". ММ предложи да спра глутена.

Коренна разлика. За 1 седмица без глутен свалих 5кг. Корема ми се прибра, имам и повече енергия. Сега е месец по-късно. Останах 62кг. Но корема си седи прибран. Ахнах. Сега почвам и повече с пилатес и плуване и се надявам да се стегна. Сложих си таргет за края на другата година - 58кг. Не искам повече да свалям просто да съм под 60кг. Работя с психолог който ме държи на правилен път и януари имам час за диетолог. Следващата ми стимулация е далеч за сега че на ММ резултатите са му зле така че цялостно се концентрирам над себе си.

Силно се надявам че всички тук ще постигнат резултати (здравословни разбира се) и ще имат възможността да се погледнат с любов и уважение в огледалото. Аз (освен корема ми) се обожавам, минавам по този път с грижа.

# 434
Поздравления Scar, за това че си избрала живота и здравето ❤️
Аз съм в обратния полюс и осъзнавам, че докато не разреша неразбирателството със себе си борбата с кг е обречена. Всичко е на приливи и отливи, но с годините свалянето на кг става все по-трудно.
Успех в създаването на ново човече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт