Пожелавам ти, Scar, догодина да получиш най-желания дар.
Z. 2012, не годините, а волята е тук първостепенна. Имам приятели, които на 20, 30 са като охранени попчета, само защото казват че не могат без сладко, а всичко е въпрос на приоритет. Кое ти е важно?
С първата бременност на 23 г, от 55 кг, родих 85. За 6 месеца отслабнах - 46 кг станах с тае-бо (движение си трябва за ефект и стягане) и количеството в чинията ми беше колкото юмрук, това е големината на нашия стомах. Останалото не е нужда от глад, а - жажда.
Втората бременност на 45 г, от 52 кг, родих 72 кг, тук нямам възможност да тренирам защото изцяло гледам сама бебчо, а ММ е на работа 24/7, но спазвах режим - разделно хранене и сега съм 54 кг. Имам още едни 4 кг, които ще станат 56 и след празниците ще сваля лесно, защото се харесвам слаба. 😁
Късмет на всички и умната с чиниите, не ги препълвайте и пийте повече гореща вода на малки глътки, усетите ли глад или през половин час. 🍀

Лошото е, че имам и трима рожденици този месец и "мръсни" дни ще имам повечко. Поне си поддържам ходенето, навъртам всеки ден 4-5 км на бърз ход и се държа в някаква( не кръгла) форма.