ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 077
  • 506
  •   1
Отговори
# 450
ЧНГ на всички! С пожелание да сме здрави, с много свалени килограми и без йо-йо ефект по възможност.
Аз се залавям по-сериозно с НВ-ВМХ тази година, засега няма да следя калории и макроси. Но започнах да слушам подкаст по тази тема, та ще се информирам по-подробно в движение.

# 451
Честита Нова година на всички! Аз от 62 кг стартирам, цел 58 кг. Да видим.  В момента съм с някакъв вирус ли, настинка ли и нито тренирам,  нито ям😊

# 452
ЧНГ и от мен!
Да сме здрави, упорити и постоянни в достигането на поставените цели!
Аз стартирах вчера. Мерки ще взема след някой ден, да падне водата.
Балкай, може ли линк към подкаста?

# 453
На немски е, не знам дали има английски субтитри.

# 454
За много години, момичета!
Аз бях 3 седмици в отпуск-3 кг отгоре. Всеки ден нещо приготвях-баници, баклави, тутманици....и почти сама си ги изяждах. Но имам и едни килограми отпреди празниците, та положението е трагично. В момента съм 59, цел 51. И мисля от понеделник да се стягам, че като съм вкъщи ми е много трудно. За тези 20 дни само въглехидрати тъпках, не е за разправяне колко ми е слаба волята. Май месец имам абитуриент, не искам да съм с този корем.😔

# 455
  • Бургас
И аз съм с едни 3 кг отгоре. Но си мисля, че имам доста вода събрана, трябва да я изхвърля.
Но май и от едни хапчета, качих малко..
Та! За начало трябва да изхвърля водата!
Идеи как да стане по-бързо това!?

# 456
Много ниски въглехидрати или направо фаст. Свалиш ли инсулина, ще изкараш много вода.

# 457
Добре се справих вчера на празника. Купонът почна рано и така успях още в 18:00 часа да приключа с храната. В умерено количество ядох въглехидрати и не качих, даже съм свалила 200гр. Доволна съм.
За днес телешко и яйца.

# 458
Хайде и аз тук с натрупани 4 кг от началото на есента до тук. Крайна цел със срок до лятото-58 кг. Стартирам - 64 кг. Вчера направих дълга разходка и пропуснах обяда, на вечеря основно ядох салата зеле и моркови, малко нахут. Явно е имало задържана вода в мен, защото днес кантар показа 1 кг надолу. Мотивирана съм, защото не се чувствам добре, подуто ми е, не мога да се наведа и все едно съм облякла някакви дебели дрехи, които ми пречат да се движа свободно.

# 459
  • при моите деца .....
Привет!
Записвам се за стимул... и аз с празничен плюс... 5 кг, предполагам вода....
От днес режим, движение - ще се старая ежедневно 12-16 000 крачки, народни танци, пилатес при възможност.

# 460
  • някъде другаде
И аз за стимул. От днес на режим. И много движение.

# 461
  • София
Здравейте пак от мен!
Решила съм да си пиша какво ще ям за стимул:
Закуска: Кисело мляко с боровинки, малко чия и 2 сушени сливи
Обяд: котлет риба тон с печени зеленчуци
Сл.закуска: портокал
Вечеря: риба и зеленчуци

Довечера късно ще видя дали съм изпълнила плана.

# 462
Аз искам да ви попитам какви трикове използвате за намаляване на апетита?

Аз например си накисвам малко хуск в чаша с вода. До колко засища и залъгва зависи от стимула ми, но като цяло работи.

# 463
И се включвам към вас. Толкова дебела не съм била от 10 години.. чувствам се ужасно.. Незнам как напълнях от началото на ноември. най вероятно от стрес и липса на движение. Чувствам се подута и даже и глад не изпитвам вече. Както и да е.. важното е да взема мерки. Та, сега, днес закусих кисело мляко с 4 ч.л. овесени ядки накисвани от вечера и около 80 гр боровинки с половин ч.л. мед. За обяд ще видим - най веоятно зеленчуци с месо ще бъде.

Позставила съм си за цел да ходя редовно на фитнес. Вчера бях на финтнес - 1ч тренировка. Днес юе видим дали юе ходя, ако не успея - утре задължително.
Иначе за протокола напълняла съм с около 3 кг и съм 48 в момента. Целта ми е отново да стана 45-46 както си бях до преди около 2 мес.

# 464
моята равносметка за 1 година е 4 кг надолу. Можеше и повече, но има епизоди (дългички), в които се отплесвам и не устоявам на изкушенията. надявам се след една година още 4 кг надолу и да стигна до 50 кг най-накрая, на които се чувствам най-удобно. понякога ги стигам, но то се дължи на 3 дни глад заради здравословен проблем, а като утихне проблема си връщам 3 кг нагоре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт