ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 103
  • 506
  •   2
Отговори
# 465
От днес съм на плодове за седмица. Мислих по-рано да започна, но все нещо се случваше и не успявах. Предполагам съм качила покрай празниците, но не съм се теглила.

# 466
  • Бургас
Цяла седмица на плодове, само на плодове?
Не мисля, че е много добре за организма.

# 467
  • Mediterraneo
Не съм се теглила след празниците, но ще ми идва и съм подута, няма смисъл да се стресирам с кантара.
Калориен дефицит, друго не ми трябва на мен. А, и да се оправи времето, че тази година май още не съм правила км с ходене, все вали и духа.

# 468
Здравейте и от мен! 😄 Престраших се да се разпиша тук - за стимул. Миналата година бях стигнала 100кг., но януари се взех в ръце и с калориен дефицит и минимум 10 хиляди крачки на ден стигнах 79кг. за 6 месеца. През декември обаче се отпуснах и качих 4 килограма и не се чувствам добре, та трябва да се стегна и да си вляза пак в ритъм. 😃 Целта на този етап е 70кг. 😄

# 469
  • Mediterraneo
Rose, супер резултат, браво! Ще успееш до крайната цел, повечето вече си го минала!

# 470
Rose, супер резултат, браво! Ще успееш до крайната цел, повечето вече си го минала!

Благодаря! 😄 Лошото е, че колкото по-близо до целта, толкова по-трудно и бавно става. 😃 Но няма отказване - видях, че това работи за мен (за разлика от всякакви диети) и наистина се чувствам много по-добре. 😁
Иначе вчера направих 11 хиляди крачки, 1800 калории от храна и кафета и днес съм 300 грама надолу (вода предполагам, но поне не съм издута вече).🎉

# 471
В кое месо, според вас, има най-малко химия? / хормони, антибиотици и т.н.? /. От купешките, имам предвид?
В чуденка съм...
Аз най-често си купувам пилешко филе, ама било хормонална бомба...
Телешко си взимам също, агнешкото ми е прекалено скъпо.
А хапвам месо всеки ден...

# 472
  • в пералнята
Пуешкото уж е най-чисто. Ама много сухо

# 473
  • Бургас
И мен лично много ме притеснява пилешкото с тез химии в него!
А, най-често от него купувам и хапваме.

# 474
Пилешко купувам от Метро, но само Румъния.  Там е забранено със закон да се ползват хормони.  Пише го и на етикета.  От 15 години само това.

# 475
Не искам да развалям илюзии, обаче и в Англия е забранено със закон, ама си ги тъпчат пилетата ежедневно с хормони, антибиотици и какви ли не гадости, за да растат максимално бързо. Какво остава за Румъния.
Видяла съм го с очите си.

# 476
  • Mediterraneo
ММ набляга на пуешкото. Не е сухо, напротив, страхотно става и на тигана, и на манджа. Тук продават различни части от пуйката, има едно solomillo( от което и да е животно), което обикновено е най- чистото филе, няма такава вкуснотия. Само със сол и пипер на тигана.
Днес реших да гласувам по- дълго от обикновено. Нормално не се храня между 20 часа вечер и 13-14 на обяд. Днес хапнах за последно в 16, целта ми са 20 часа.
А, и вчера се върнах в залата. Днес съм като Робокоп, но с по- малко и по- кратко натоварване, отметнах втория ден Simple Smile
Не съм се теглила умишлено.

# 477
Аз вчера ходих на антицелулитен масаж, една яка мацка направо ме разглоби. Пак ще ходя 😂

# 478
  • в пералнята
Ако е в София, ще споделиш ли, моля, може и на лично. Simple Smile

# 479
Не, в провинцията съм, иначе с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт