ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 494
  • 508
  •   1
Отговори
# 165
май-май никой не е на диета през лятото Simple Smile
започвам 20/4 от днес и идвам да го напиша тук, че поне от вас да ме е срам Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 13:12 от Herzen

# 166
Herzen има ,има Kissing Heart ,но резултат не Close Шегата на страна, аз броя калории с чата ,и лек фаст, но пусти килограми си стоят Expressionless
Хубав ден!

# 167
Ще се срамуваме
заедно, Нерци Flushed
Предстои море и започва учебната година. Наесен с песен, ама и мен вече ме е срам да се записвам в темата. Под силен емоционален стрес съм и кг хвърчат нагоре. Дори и в големите жеги си бях гладна, чак ми прилошаваше. Ще пускам изследвания тази седмица, да видя има ли причина или всичко е от стреса.

# 168
Май ще се получи опашка от срамуващи се, lol. Писна ми - и с бира и без бира - едно и също, т.е. килограми. И плодовете ограничих, макар че обичам, единствено домати, таратор в по-големи количества, малко месо. Сиренето е виновно, ясно е, даже джин с тоник почти не пия. Simple Smile

# 169
Herzen, много трябва да се срамуваме. Вчера и онзи ден брутална издънка, днес очаквано яко подуване и главоболие. Още не го е избило на мигрена, но и има време.

# 170
Има ли място и за мен в ъгъла? До вечерта съм бетон. И след вечерята....всичко омазвам.

# 171
Има ли място и за мен в ъгъла? До вечерта съм бетон. И след вечерята....всичко омазвам.

Този ъгъл трябва да е доста.... тъпоъгълен, че да ни събере всички омазани Joy
Вчера например планирах всичко правилно, с предвидени удоволствия, все пак още съм в режим почивка.
Закуска-обяд (брънч, както викат на село) - бъркани яйца от 3 белтъка, 1 жълтък, 40 г извара, 40 г шунка. Половин домат и филийка протеинов хляб.
След обяд - 50 г сладолед без захар и смути от праскова, бадемово мляко, растителен протеин и фибри.
Вечеря - заешко по ловджийски (лично приготвено, минимум мазнини), филийка протеинов хляб. Малка чаша кава.
Дотук идеално!
Ииии....  след вечеря си пуснахме филм и опуках един пакет слънчоглед. Не знам защо ми трябваше и още по-лошо е, че за довечера свалих друг филм и отсега ми се чопли слънчоглед... Иначе и днес го карам режимно и здравословно, засега, де Joy

Поне си тренирам, все е някаква утеха. В сряда се връщам в работен режим, с което всякакви простотийки приключват.

# 172
хаха, добра група се събираме за "не отслабнах за лятото, започвам отслабване за Коледа" Laughing

програма минимум от тази седмица:
30 лицеви опори
20 напада
5 мин планк
10 хил крачки на ден
поне 15 мин йога (това вкъщи хич не ми се получава)
от септември ще се върна в йога- студиото и на народните танци - по два пъти седмично
за бирата... не знам... ще я мисля през октомври Beers

хранене 20/4, не съм измислила диетата и калориите, ама да свършват вкусните домати
следвам в инста смути диет, заместват две хранения със смути, снимките  преди и след са уау, само където съм отвикнала да стоя гладна, но го обмислям като краен вариант, само да сваля калориите до 1500, да свикна с малко храна и ще пробвам
ей тия: https://www.instagram.com/smoothie.diet.fatloss/

слънчева седмица, девойки Nature Sunny Nature Tent Sailboat

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 19:40 от Herzen

# 173
Освен всяка вечер да се отчитаме тук какви сме ги свършили през деня...

# 174
Освен всяка вечер да се отчитаме тук какви сме ги свършили през деня...
Стой, не думай, че ще станем като клуб на анонимните лакомници.

# 175
  • някъде другаде
И аз в отбора на "не отслабнах за лятото, започвам отслабване за Коледа"

# 176
аз много успешно лъжа себе си,
няма нужда да се излагам писмено и пред всички Stuck Out Tongue Winking Eye
тарикатски спрях да се тегля всяка сутрин, голяяяяма грешка Sign Exclamation Sign Triangular Flag On Post Sign No Entry

# 177
900 калории над допустимото за деня съм. Ужасна съм.

# 178
  • Велико Търново
Скрит текст:
В долната част тройна.
Лакома, лакома и пак лакома.Повръщам от преяждане.
Днес изпратих голямата дъщеря в Америка и се надявам малко да се поуспокоя, и да въведа ред в храната.Работя по 12 часа без почивка, ходя и на фитнес в 6 и умората идва повече.Менопаузата е факт, вълните тоже.
Няколко ъгъла ми трябват, в темата съм от самото начало.
Храната утре:
300 грама суджук на скара, 4 яйца, 180 котидж и 400 грозде.Разделено на три приема-10, 14 и 18 часа.
Ще тренирам сутринта.
900 калории над допустимото за деня съм. Ужасна съм.

На 2000 задържам, на 1800 сигурно ще съм фит, ама тц

# 179
Моите 900 калории са само от пакетче фъстъци уасаби от 150 грама.

Общи условия

Активация на акаунт