Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 739
  • 264
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мда де, той всеки дава според детето, те като откажат да ядат повече няма как да им го набуташ в гърлото.  Mr. Green Въпросът е, че все има някакви норми, та 140 за за 4 месечно идва малко според нормите. А иначе някое дете ще е нахранено със 120, а на друго и 220 няма да стигат.

# 136
  • Willebroek, Belgium
моми4ета как може да съм такава ревла newsm45
гледах Такъв е Живота и се разплаках от вълнение понеже се сетих за усещането което изпитах когато 4ух първия плач на бебка и като си я видях.никога няма да забравя това усещане smile3518сега като я погледна и ми става толкова хубаво smile3504ах спомени красиви

# 137
  • София
Да се поФаля: днес си разходих разстройството до МОЛа срещу Хемус!  Mr. Green За 40 мин в Марк енд Спенсър се уредих с жесток панталон, блуза и анцунг!!! Party Вече имам нормални дрехиииииииии!  Laughing Айде, кога ще ви ги демонстрирам???

Добито, то и аз поревах на Такъв е животът, особено за малкото сираче Александър... Мъка ужасна!  Cry

# 138
  • София
Ха честито!
Аз съм ужасена от цените там - детски дънки 75лв... ooooh!

# 139
Mомочета и аз си поревах след и по време на предаването.Ужасна трагедия е инцидента с Ивена Sad  

А нашия мъж си изяжда на един дъх 160мл. и понякога още отваря устата  baby_neutral

Мими споко и нашата мома си хапва стабилно - от 1 седмица изяжда по 160-170 гр. и яде на 4 часа. Спря да се буди и нощем - яде последно към 10-11 и после в 6. Сигурно пак ще ни се карат на консултацията, че сме дебели Simple Smile
 Малииииииии Мими, те наш'те деца родени едно за друго, а  Embarassed Hug Wink

Ели,дано зета ти да вади добри пари,че няма да могат да се изхранват с тоя апетит...  chef

Да ви кажа вече съм с гости от Червен бряг  #Cussing out Кой друг след секцио е "цъфнал" вече  newsm78

# 140
  • Willebroek, Belgium
и на мен ми стана много мъ4но за Ивена и малкия Александър smile3518

Емито ияжда по 150 мл.(5 хранения като ве4ер си пропуска ве4е по 2-3 яденета Simple Smile)

# 141
  • София
Ха честито!
Аз съм ужасена от цените там - детски дънки 75лв... ooooh!
Ми да, ама имат размери и дрешките са свястни... С моите пищни форми нямам много къде да мърдам, ако искам да добия вид на изглед...
Принципно търсех онзи магазин, за който говорехте вие с Магнолия, но не го намерих и се наврях в М.иС.....

# 142
  • София
На последния етаж е. Цените са по-приемливи и имат страхотни детски дрешки.

# 143
mimi_81

Да ви кажа вече съм с гости от Червен бряг  #Cussing out Кой друг след секцио е "цъфнал" вече 

ами аз раждах нормално и разцъфтях веднага след като ми свършиха лохиите, още на 27.02. Sad.
и хем се кърмим...
аз се надявах поне 5-6 месеца още да изкяра, ма на не стана.

# 144
  • София
5 хранения само, ами вие сте супер. Ние като сме на кърма ядем постоянно  и минаваме най-малко със 7-8 хранения.

# 145
   Да...доста сълзотворни са тези "реалити" предавания. cry
   Аз,като го гледах,обаче се сетих ,как моя Бебок Не проплака,а само се изкашля лекичко,когато се роди.Доооооста го стягаше "вратовръзката" bowuu,пък и как не бързаше да ни се явява милия.....  tiptoe

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 19:24 от Селма

# 146
mimi,аз още на следващия месец имах цикъл,на последващия също , но този месец ме прескичи ooooh!, незнан какво да си мисля Thinking

# 147
  • София
mimi,аз още на следващия месец имах цикъл,на последващия също , но този месец ме прескичи ooooh!, незнан какво да си мисля Thinking

... мисли си за 3-то...... Mr. Green

# 148

smile3532 smile3532

# 149
  • Willebroek, Belgium

smile3532 smile3532

и аз това щях да кажа smile3521 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт