Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 726
  • 264
  •   1
Отговори
# 165

Честит имен ден на Ним,Цвета и Flowerlina...и всички,носещи красиви имена на цветя-да сте много щастливи и обичани и винаги красиви,като имената,които носите...

# 166
  • София
Момичета, предполагам в много от вашите домове днес има празнуващи! Да са им живи и здрави имената и всички покрай тях, слънчев и весел празник да изкарат и много щастие!

Цвета, мерси за поздрава! Да ти е живо и здраво името и на теб и много весело изкарване днес - спокойна бебка, весели приятели и т.н. Flowerlina, ти също! И всички останали цветни съфорумки и техните деца!   bouquet

Продължава ли и днес благотворителния базар на Св. Неделя? Мисля следобед да се разходим тримата до там, че вчера беше кофти времето и се бяхме отдали на мързел и секс.  Sunglasses

# 167
  • София
Честит празник на празнуващите днес! Да са ви живи и здрави имената!  bouquet

# 168
Честит имен ден на всички цветя и на техните дечица!

# 169
Честит имен ден на всички носещи имена на цветя. smile3525 smile3525 smile3525

Ним, Цвета и Flowerlina да сте живи и здрави! smile3521

А трюфелите и по-късно може да ги изядем. Mr. Green Хайде весело изкарване! newsm44

# 170
Мими как бе, тя и снахата ще работи, татко й отсега й е отредил една мотичка  Laughing Laughing Laughing

А за гостите от Червен бряг - мисля че Галето Димова и Светла (setakap) бяха казали, че и при тях са се появили. Мен засега ме пропускат  Wink

Мен ме нападнаха 2 месеца и 1 седмица след секцио, както казах без болки, а преди първия ден се превивах. Искам да кажа, че сега изведнъж се успокоих, бях доста изнервена.

# 171

Мен ме нападнаха 2 месеца и 1 седмица след секцио, както казах без болки, а преди първия ден се превивах. Искам да кажа, че сега изведнъж се успокоих, бях доста изнервена.

Гале,мен ме боли доста и постоянно сменям бельо,даже винаги съм с нощни превръзки-забравила съм какво беше  Mr. Green Точно една година след последния ми цикъл (28.март.2006г.)отново съм "на червено"  (31.матр.2007г.)  Rolling Eyes

# 172
  честит имен ден на всичките ни "цветенца":Ним,Цвета,Фловерлина,Лиллита и Лила( Rolling Eyes)! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
     честито 3-месечие на Евангелина на Елеонора -Петрова.

# 173
Честит три месечен Рожден ден на снахичката ми сладка   ura

# 174
  • София
Аз преди седмица се оциклих, ама то са реки и потоци...ужЪсТ.

# 175
  • Willebroek, Belgium
4естит имен ден на вси4ки   bouquetс здраве да си носите името Hug

днеска tina_cute има рожден ден Hug
мила да си жива и здрава и много щастлива с твоето семейство и всеки ден да те даряват с любовта която заслушаваш  bouquet

# 176

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА НОСИТЕ ИМЕНАТА СИ. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА

# 177
  • София
Да не пропусна да отбележа, че през април се правят Януарчета 2008 и само след месец в Очакващи бебета от януари до април ще има нови мами за първите дни на 2008 година!  Laughing Как лети това време!

# 178
честит празник на всички цветя!
  bouquet

# 179
Честито на всички цветя от едно друго цвете !   bouquet
Честит рожден ден на tina?cute!
Честито 3месечие на Евангелина!
Бъдете здрави, шастливи и обичани!

Я да ви  попитам, вашите деца смучат ли си палците? Моята Софи почна първо да си ближе пръстите, след това да се опитва да си напъха цялата ръка в устата, после да си гризе пръстите и да пуска лиги и последно откри палците и ги смуче нон стоп.Нощем и слагам ръкавици, но през деня не ми се ще.Биберон не употребява иначе пробвах да заменя палец за биберон но не става.  Sad
Vaiaa, щом е над  месец няма проблеми. На нас със Софи ни се очертава да пътуваме 6 пъти със самолет до септември и съм изчела купища статии и съм се консултирала с педито. Трябва да смучат нещо (биберон, цица, шише, пръст  Mr. Green) за да се избегне болката в ушите. Ох, аз като си представя моето като почне да  се дере, че няма спиране , освен да го люлея в люлката, от сега съм се притеснила как ще я успокоявам.Добре, че няма как да има да ни свалят от самолета  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт