Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 734
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
Ами незнам, пазим се ама знае ли човек, но си мисля дали не може да е нещо свързано с операцията.И веднага ще кажа защо мисля така, снощи имах адски, наистина непосилни болки в корема,нещо като контракции, само че не ниско долу.
Искам да разбера от какво е но ме е страх да отида на лекар.
А може ли  да се дължи на притеснение- вчера разбрах че ще вадим 3 сливица на баткото и само за това мисля.
На някой случвало ли му се е да го боли така 3 месеца след секциото.
 newsm78

# 151
Мими как бе, тя и снахата ще работи, татко й отсега й е отредил една мотичка  Laughing Laughing Laughing

А за гостите от Червен бряг - мисля че Галето Димова и Светла (setakap) бяха казали, че и при тях са се появили. Мен засега ме пропускат  Wink

# 152
Мами мислите ли,че има проблем бебе на 3мес да пътува със самолет?

# 153
     Виждала съм  майки с бебета по различни летища.....
     Не е ли по-добре за всеки случай да запиташ авиокомпанията с която ще летиш?Постоянно се явяват някакви нови правила и забрани,за които там трябва да знаят.

# 154
Таман мислехме да прекратяваме картофите на балкана,ама щом и снахата ша копае пак ще да сее дядото  Mr. Green

naj_mama отивай на лекар докато е време,да няма нещо сериозно.Ама пък и мен чат пат ми се стяга корема(не ме боли),но още не съм се наканила да отида на преглед....

# 155

Доколкото знам всички качват, обикновено не качват бременни в 8мия, 9тия месец Simple Smile

# 156
  • Русе
Здравейте, майчета   bouquet Мими 81, на мен ми дойде около 50 дни след секциото. Този месец пак, макар и с малко закъснение. Забелязвам, че цикълът ми е променен - първите 2 дни ми тече като за световно и след това още около седмица като последен ден. До преди бременността бях със 6-дневен цикъл, като течовете бяха разпределени по-равномерно във времето  Mr. Green Норче, абе хем знам, че сте ни новогодишното бебе, ама не знам защо, все ви броя, че сте на 31-ви, а не на първи, ама нищо - първа ви поздравих  Party Flowerlina, стискам палци при вас всичко да е ОК  Praynig

# 157
  • София

Никакъв проблем!!! 100%. Добре е да го кърмиш при излитане, за да не усети налягането в ушите.

# 158
  • София
Не няма Peace,но ще ти препоръчат да му даваш биберон да смуче заради налягането.

# 159
Здравейте момичета.
Аз да се похваля. Вчера татито ме изненада в 16,00 часа, че е взел билети за "Дуелът на титаните" в Универсиада. Беше страхотно - направо стоях три часа като омагьосана. По Великден ще го дават по Нова ТВ и ако обичате състезателни танци Ви препоръчвам да го гледате. Peace
А сега да се и оплача. И на мен ми дойде цикъла. А толкова се надявах, че докато кърмя ще ме пропусне, ама ней се. То има един начин, ама още един козирог ще ми доде вповече Mr. Green

# 160

Да ви кажа вече съм с гости от Червен бряг  #Cussing out Кой друг след секцио е "цъфнал" вече  newsm78

На мен ми дойде още януари, февруари пак, но март-нъц. А като знам какво беше сънувала Ivonska...... Shocked

# 161
  • София; Дружбето
Честит имен ден на всички именници. Ним, Flowerlina  bouquet и други, за които не знам Mr. Green

# 162
Честит имен ден на всички носещи имена на цветя.
Бъдете красиви и гледани като цветя newsm51

# 163
Честит имен ден на празнуващите днес!

tsveta, благодаря за поздрава.Да си жива и здрава и ти.
Ним, tsveta и всички останали цветни имена, да вземе да почерпим виртуално групата с бира, винце и трюфели!
manana, и аз кърмя, но си ми дойде почти веднага след като ми сършиха лохиите
Вчера ходихме с бебка и при друга педиатърка и тя има същите съмнения.Сега е голям зор за беба да свикне да се храни от шише.Абе тъкмо си мислих, че горе-долу сме добре  и пак изненада.

Това е з вас.

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 10:03 от Flowerlina

# 164
  • София - Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ИМЕНА НА ЦВЕТЕНЦА......
да сте живи и здрави и винаги красиви, така както са красиви цветовете които носите....

Общи условия

Активация на акаунт