Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 691
  • 264
  •   1
Отговори
# 45
аз малко не на място се включвам,
искам само да попитам, случайно да имам мамчета от
студентски град или кварталите около него?
просто си търся компания за разходките Simple Smile.

Аз съм от Симеоново Wink

# 46
  Честито 3-месечие Деси!
  И ние вчера навършихме 3 месеца,по този случай позволих си и чаша кафе с мляко тази сутрин(бях го спряла заради коликите,които уж продължавали до 3 месец при бебета).Та сега чакам,как ли ще реагира малкия.... Thinking
  При нас почти от 1 седмица е спряно парното и студа в къщи е непоносим!А отгоре на всичко от снощи ни спряха и топлата вода! Animal Pig Animal Pig Animal Pig Rage

# 47
Нинище,
 newsm59  bigdance2 newsm18 Tada  uraБъди здрава. щастлива и много обичана от твоите двама мъже.
Анджи, нямате ли някой варненски гларус за съсед...да ти отпуши мивката де tooth

Така ли се казва вече на оня списък ? rotfImbo Joy

# 48
  • София
Клемс, мисля, че е вирус. Мен ме тресе, имам разтройство и температура. Едвам се влача. Дано на вас нищо ви няма...

# 49
  • София
Разстройство не,ама ме цепи главата и всички мускули ме болят, гърлото, абе ужас. Малкия пак кашля и хрема. Повече никакви открити градинки като духа.

# 50
  • София
НИНИЩЕ ХАЙДЕ ЧЕСТИТО И ОТ МЕН,
НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ БЪДАТ МОИ ПОЖЕЛАНИЯ Gift Gift Gift bdbaloni

# 51
Анджи, нямате ли някой варненски гларус за съсед...да ти отпуши мивката де tooth
Така ли се казва вече на оня списък ? rotfImbo Joy

Aми сега се обадих на мъжа ми да се обади на един негов приятел да дойде у нас, за да я отпуши, ама той се прави, че не може, шофирал бил, разбирате ли Joy

# 52
Нинище, честит рожден ден и от мен! newsm59 nbirthday newsm38 Бъди жива, здрава и винаги много красива, щастлива и обичана! Дано животът ти носи само усмивки и радост!
Ние днес ставаме на 2 месеца! И по този случай от днес сме на антибиотик. baby_neutral Нали ви се оплаках снощи, че малката нещо кашля - ходихме днес на лекар и педито ни изписа Аугментин. Аз, честно казано, се чудя дали да го давам, защото от сутринта ми е кашляла само веднъж, гърдичките й са чисти, а и няма температура (да чукна на дърво). Според педито това било превантивна мярка, да не слезе надолу към гърдите и да стане по-лошо. Ох, не знам. Заплаши ме, че ако не й го давам, може да се стигне и до болница, и аз, честно казано, се панирах...
Ох, хайде лек ден на всички от мен!

# 53
Мимоза, много е опасно, ти си решаваш, ама големия ми син винаги развиваше бронхопневмония за една нощ, ако не му дам антибиотик навреме след започнала кашлица. Лежали сме много пъти в болница, слагали са му инжекции и системи, заради първоначалния ми отказ да давам антибиотик. Той е от хората, които не се лекуват с чайчета или хомеопатия и всяко изчакване при него предизвикваше пневмония.

Всеки организъм е различен и ти си прецени, аз давам моя "опит" като пример.

# 54
Нинище, честит рожден ден и от мен! newsm59 nbirthday newsm38 Бъди жива, здрава и винаги много красива, щастлива и обичана! Дано животът ти носи само усмивки и радост!
Ние днес ставаме на 2 месеца! И по този случай от днес сме на антибиотик. baby_neutral Нали ви се оплаках снощи, че малката нещо кашля - ходихме днес на лекар и педито ни изписа Аугментин. Аз, честно казано, се чудя дали да го давам, защото от сутринта ми е кашляла само веднъж, гърдичките й са чисти, а и няма температура (да чукна на дърво). Според педито това било превантивна мярка, да не слезе надолу към гърдите и да стане по-лошо. Ох, не знам. Заплаши ме, че ако не й го давам, може да се стигне и до болница, и аз, честно казано, се панирах...
Ох, хайде лек ден на всички от мен!

Ама какви са тия лекари... на кърмачета не се дават лекарства "превантивно", а още по-малко антибиотик! Нормално е да кашля до 5 пъти на ден, ама нека и друг лекар да ви види!

# 55

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ninishte! Grinning  

Живот, изпълнен с хубави неща като кошница пълна с вино и шоколад ти пожелавам! Wink

# 56
Free Soul,знаеш ли дали мога да мажа дупето на беба с Линола фет?...

Може, клепай.  Laughing
Особено полезен е при сухи дерматози на кожата, било то дупе или другаде по тялото. Все пак не го ползвай при всяка смяна на памперса.

Мимоза2, нашата педиатърка пък изчаква с антибиотиците. При кашлица преглеждаше Мариела всеки ден и преценя кога да предпише антибиотик. Досега е пила 2 пъти за 2 години, и то все заради кашлици, но не го е предписвала от първия ден и при чисти гърдички.

Но!...много е важно също да не се усложни положението за отрицателно време. Какъвто пример е дала Анджелина. Също така е много важно за самата теб да имаш вяра и доверие на педиатъра си. Ако се съмняваш в решенията му, потърси още едно лекарско мнение.

Аугментинът иначе е от рода на пеницилините и се предписва на бременни и малки бебоци като антибиотик с не много и не толкова вредни странични ефекти. Така че не се притеснявай.

# 57
Честит рожден ден Нинище!!![/size][/color]
Да си жива и здрава та покрай теб и цялата ти къща!!! smile3525

# 58
му, потърси още едно лекарско мнение.

Аугментинът иначе е от рода на пеницилините и се предписва на бременни и малки бебоци като антибиотик с не много и не толкова вредни странични ефекти. Така че не се притеснявай. [/color]

И на нас ни бяха дали Аугументин като изписаха Тоти от интензивния сектор.Близо 1 месец го пиеше.

# 59
  • София
Клемс, мисля, че е вирус. Мен ме тресе, имам разтройство и температура. Едвам се влача. Дано на вас нищо ви няма...

Абе аз не че нещо, ама ви разправях да идем в МОЛа, че го дават да духа и вали, ама вие искахте на открито. То не е важно само бебетата да са загърнати в количките, а и мамите да са добре. Надявам се да се стегнете бързо и до ден-два да сте ОК. То, да ви кажа, умората и недоспиването също си казват думата и настинки, дето иначе минават за ден, сега можем да ги влачим и цяла седмица.  ooooh! Но най-вече стискам палци дребусите да се разминат!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт