Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 725
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
Да не пропусна да отбележа, че през април се правят Януарчета 2008 и само след месец в Очакващи бебета от януари до април ще има нови мами за първите дни на 2008 година!  Laughing Как лети това време!
Ним и аз това съм се сетила от сутринта.Пък и както е крайно време да се разпиша в списъка за мивката, да не взема пак да стана януарска мама  Mr. Green

# 181
Здравейте мами!

moppie , и ние сме така с ръцете, смуче ги постоянно, биба не ще, и много се лигави. На ден хабим по 20 лигавничета baby_neutral От зъбите ще да е, друго не  се сещам.

Иначе през деня спи в шезлонга си (нашия има вибрация и музика) и много и харесва, а вечер заспиваме в седалката за кола. ( Според Алексиев няма проблеми да седи толкова много време полу-седнала-легнала)

Хей Пловдивски мами, дайте една срещичка да си спретнем, че не ми се идва чак до София. Какво ще кажете?

# 182
  • Willebroek, Belgium
moppie мойта бебка си лапа и сму4е пръстите, а и цялата ръка си пъха в устата и се лигави страшно много Laughingно ние се залъгваме с биберона и се надявам да се оту4е да си лапа ръцете Mr. Green

Ним и аз онзи ден се замислих затова как бързо минаха тия девет месеца и ве4е си имаме бебоци на цели 3 месеца Laughing.боже как лети времето Wink.с нетърпение о4аквам новите мами за януари за да ги поздравя Sunglasses

# 183
Честит празник на всички именници - Ним, Цвета, Flowerliina и всички други знайни и незнайни, както и на всички деца с имена на цветя - да са ви живи и здрави красивите имена - да ги носите с гордост, а те да ви носят само радост и щастие! Като цветя да сте гледани, красиви и обичани!

Веси, аз съм навита, само кажете къде. И да е след някой и друг ден, че нали сега малката ми е болна и е на антибиотик.
В този ред на мисли, някой може ли да ми каже каква може да бъде вредата от антибиотика върху такова малко дете? Все още се терзая, че започнах да давам антибиотика. Не знам дали постъпих правилно. Непрекъснато се обвинявам, че допуснах детето да се разболее - явно наистина съм лоша майка. Въпреки че то явно е заразено (както каза педито) от едни роднини, които идваха на гости болнави. Ех, не можах да я опазя.

# 184
  • София
Честит Имен ден на всички - мами, бебоци, татковци и близки!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ви много слънчево настроение, много любоФФФ и много усмивки на празника!

Мимоза, не се обвинявай и не се притеснявай! Не е приятно, но всичко ще е наред, само вярвай!
Flowerlina,   стискам палци и на вас  Hug

tsveta, Flowerlina, Ним, специални поздрави за вас  bouquet

# 185
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!

Vaina, щом е над  месец няма проблеми. На нас със Софи ни се очертава да пътуваме 6 пъти със самолет до септември и съм изчела купища статии и съм се консултирала с педито. Трябва да смучат нещо (биберон, цица, шише, пръст  Mr. Green) за да се избегне болката в ушите. Ох, аз като си представя моето като почне да  се дере, че няма спиране , освен да го люлея в люлката, от сега съм се притеснила как ще я успокоявам.Добре, че няма как да има да ни свалят от самолета  Mr. Green .

А как пътува бебето? Трябва да се държи в ръце, трябва да му нося столчето за кола или в самолета са си подготвени те?

# 186
    moppie,и моя Алекс си смучи палците с най-голямо удоволствие!Много се надявам,това да не му стане навик.Иначе,биберон и той не признава.

# 187
vaina, ако си вземеш столчето за кола, ще трябва и билет за място. Аз така последно пътувах с каката, по-удобно е.

# 188
честит имен ден на tsveta, Flowerlina, Ним и всички с имена на цветя

bouquet       bouquet        bouquet

Момичета, да сте давали Осцилококцинум на бебе?

# 189
  • София
Здравейте мамчета,
Днес аз и мъжо празнуваме и двамата сме с имена на цветя и по този повод ви черпя виртуално beer Wine Glass  cook и чиститя на всички празнуващи-да са живи, здрави и щастливи. Ще имам гости и отивам да се проявявам в кухнята, докато беба е кротка.

# 190
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!  bowuu

Ние сега се прибрахме с дребуса и тати от дълга разходка. Минахме и през Св. Неделя, където видях Магнолия с чааветата и татито и скромничко напазарувах от благотворителния базар.  Blush

Сега отивам да се размажа.  Crazy

# 191
Честето на всички именници !

# 192
  • София
Барби, ти си Барби, бе, к'во се правиш?.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Честито!  Hug И на мъжо!  Hug Mr. Green

Уф, аз съм още зле - едвам не умрех, но добрата за мен и лошата за вас новина е, че... отслабвам с часове!!!  Crazy Mr. Green Нема да ме познаете, ей!  Flutter Това е черен хумор от изперкване...  Confused Махам се, да не развалям темата...  Heart Eyes

# 193
  • София; Дружбето
Днес се размазах от лежане, не мога да се нарадвам начи. И малката порева съФсем мъничко, дано и вечерта се държи прилично. Отивам да си продължа със занятието Mr. Green

# 194
Честито и от мен на всички малки и големи празнуващи   bouquet

В сп. "9 месеца" са изчислили "кога и как се зачева бебе 2008" - от 05.04 до 14.04. Казах на мъжа ми, че през тези дни ще спя в другата стая  Laughing

Обаче наистина колко бързо мина една година  Rolling Eyes И такава ревла съм станала - днес стоя и си мисля как детето ми е вече на цели 3 месеца, усмихва ми се, познава ме, спира да плаче когато я гушна, говори на играчките си... Малко човече, с малки ръчички, с малки крачета, беззащитно, прекрасно...и най-вече - мое  Heart Eyes А преди една година по това време хабер си нямах за бебе, тогава най-важна беше котката ми  Crazy И изведнъж всичко се преобърна на 360 градуса. И оттогава мина цяяяяяла една година.   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт