Първото Великденско яйце красиво е за ЯНУАРЧЕТО щастливо !!!

• 10 721
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Каква е разликата дали е вкъщи, или в колата? Хайде не ми казвайте, че на Ивонска и на Магнолия бебетата не откарват по 2 часа на ден в столчето за кола, на път из града? Laughing

Малиии, утрепах та....  bash

Що? Не е ли вярно?

# 211
  • София
верно е, ма за това не се говори... а и шош е с възглавничка в кошника на БебеКонфорт... (с "н" е марката, не е грешка!)

# 212
  • София
Да не говорим пък, че има доста хора, които ползват столчето за кола като част от количката и бебетата им прекарват там доста повече от 2 часа. В никакъв случай не взимам страна дали това е гщрешно или правилно, защото не съм лекар, не съм ортопед, не съм се ровила в мрежата по темата. Но това е факт и много от пишещите тук го правят. Разходете се из центъра в топло време и вижте какво дефиле на модни колички е и как поне 80% от тях са със столче, използвано вместо стандартния легнал или седнал кош. Пак казвам - само споделям наблюдение, кое е правилно не мога да взема страна!

верно е, ма за това не се говори... а и шош е с възглавничка в кошника на БебеКонфорт... (с "н" е марката, не е грешка!)

Ивонска, сестро, не си в клюкарника, тук никой няма да те сяде за правопис, че да го обясняваш това. Освен това знаем, че марката се пише с Н, друг е въпросът, че всеки път се чудя защо!  Laughing  Wink

Добре - аз обявявам, че днес ще мааме памперс покрай НДК откъм 2-2.30 часа нататък. Който иска, да ми звънне като е там и ще пием по кафе заедно!

# 213
  • София
Ами да, за това става въпрос. На приказки сме много силни, а иначе всеки какво прави ... и наистина не смятам, че колички от по 1600лв и/или столчета от по 500 са с несъобразена ергономична форма. Най-малкото такива марки няма да си позволят при евентуален проблем да го осъдят за милиони евро.

# 214
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нинище, не бях се сетила,че ника ми има имен ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама ти нали си си умно - ма светна Hug

Клеми, ако трябва да съм честна,моите бебета докато са малки,се возят в зимният си кош Flutter Но в къщи редовно си го ползвам коша за кола,ей така, за да си  е с мен в хола, дори в момента спи там, естествено не го държа по цял ден, но го разнообразявам - малко в леглото,малко в коша, не може само да лежи това дете я Mr. Green А и Ники трябва да стои по-изправен,предвид неговите захласвания...Но и Алекс така си отгледах,и ей го на - нищо му няма на чавето Mr. Green Mr. Green

Днес и аз не мога за среща, ма виж -утре,мога да се прежаля Mr. Green

# 215
  • София
Магнолия,внимавай, че сега ще те емнат колко е опасно това, че не возиш детето в столче за кола.  Mr. Green

# 216
Магнолия,внимавай, че сега ще те емнат колко е опасно това, че не возиш детето в столче за кола.  Mr. Green

Ми да заповядат Клеми #2gunfire - само ,че не могат да ме убедят,че коша за кола е по-добрият избор от зимният кош,където Пънчо си спи спокойно и който някак ми се види по-стабилен от коша Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 217
Дайте за съществени неща да си говорим бе , например срещичка за утре?

# 218
Незнам за столчетата , но Тоти редовно е в шезлонга-легнал и полу-легнал.Може и да не е на място изказването ми ,ама аз да си кажа  Mr. Green

# 219
  • София
 Laughing Mr. Green
Малее, рано рано сутрин хапем. Уджъст!

# 220
Laughing Mr. Green
Малее, рано рано сутрин хапем. Уджъст!

Мдаа,да се ухапем веднъж-дваж,да се събудим добре Mr. Green Mr. Green

Ми айде утре да се спретнем newsm78

# 221
Ако е хубаво времето утре може да пробваме градинката пред Народния театър. Там има едно кафене....

# 222
   Добро утро!
   Спирам кафето! Cry Cry CryБебока ми пак е станал безпокоен!Не знам,там ли е връзката,но не мога да изфантазирам,какво друго би могло да предизвиква това безпокойство newsm78Взе да се плаши от всичко!Преди само се стряскаше от някакви по-внезапни звуци или резки движения,а сега започва да реве много силно със сълзи,че чак на мен ми се доревава.
    Вчера не искаше да стои в количката,като излязохме навън.Един мотор мина покрай нас,Бебето се разплака - Sobсе развика и след това ми се наложи да го нося на ръце и да бутам количката с корема.

# 223

Добре - аз обявявам, че днес ще мааме памперс покрай НДК откъм 2-2.30 часа нататък. Който иска, да ми звънне като е там и ще пием по кафе заедно!

Къде точно ще мааш гащи?

# 224
  С ръчичките и ние имаме проблем!
  Постоянно ги лапа,обаче не винаги уцелва устата ,горкичкият ,и си влиза в очите,а с тези остри нокти...... smile3556.малей!
  Знам ,че ръкавичките са спасение в случая,но не ми се иска постоянно да седи с тях,все-пак трябва да научи как му изглеждат ръчичките Grinning,а и да си развива хватателен рефлекс.
  Вчера си "нарисува"един червен "мустак",одраска си горната устна чак до кръв!

Общи условия

Активация на акаунт