E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~211

• 11 935
  • 372
  •   1
Отговори
# 330

Здравейте,момичета!

Честита Нова година!
Да бъде мирна,здрава, успешна, щастлива,
изпълнена с любов и благоденствие!

Боби Heart,прекрасна година за теб и цялото ти семейство! Revolving Hearts

Ани ,Гости ,бъдете здрави,щастливи и благословени и през Новата година. Revolving Hearts

Честита да е Сиси
Желая й много здраве и дълголетие! Flowers RoseFlowers Four Leaf Clover

🆕 Нова история на Аслъ
Нашето любимо семейство Аслъ, Беркин и Елай, поздравяват всички с Новата Година!
Mutlu yıllar 🌟/Честита Нова Година 🌟

🆕 Аслъ публикува отново снимката на съпруга си.
Малката Елай позира с подаръка си.🎁

Желая ви прекрасен ден!

# 331
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати благодаря за  пожеланията и споделеното!

Хубав ден ви желая

# 332
Здравейте,момичета!

Боби ,благодаря за всичко споделено. Two Hearts

Аслъ и Беркин са се прибрали за Нова година в Истанбул...

има и кратко видео на компанията
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_80230
🆕 от Instagramа на Selin Şekerci/Селин Шекерджи
Аслъ и Беркин прекараха първия ден от новата 2026 година в компанията на колегите на Аслъ
от „Вкусна вечер“ („Стари пари“) Селин Шекерджи и Серкан Алтунорак.

стари от миналата година

Желая ви приятен зимен ден,макар и студен!

# 333
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати благодаря за споделеното!

Приятна събота на всички

# 334
Здравейте,момичета!

Боби ,благодаря за снимките и инфото за семействито на Йозджан.Юрда е по-голямата от сестрите.Мисля,че Йозджан се разбира с по-малката от сестрите-Мелек.Има още една сестра -Сибел.

Приятен следобед ви желая!

# 335
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати благодаря ти за споделеното
Скрит текст:
От много месеци не съм отваряла лаптопа...Днес го отворих и се възползвам от скрития текст да те помоля да ми дадеш линк ,от който гледате ДГ с БГ субтитри!Имам да гледам 4,5 епизода...
Аз почивах много дни (от 12.12-до днес).Утре съм на работа и не знам как ще стана в 4.30ч.

Айча е пуснала снимките вчера в стори...От Мидят са,пред затвора.

Прекрасна неделя ви желая

# 336
Здравейте преди обедно!

Боби ,благодаря ти за всичко споделено!
Айча след като снимат в Мидят ще се засекат с колегите си от ДГ,които също снимат там,а също и в Мардин.

Скрит текст:
Аз от телефона само текст мога да пиша. Simple SmileНе знам как да взема снимките и да ги кача, а и всички отметки ми са на лаптопа.
За Далечен град 2-ри сезон Нерон го започна БГ превода но после спряха.Големи моралисти излязоха.След като Боран е жив как Алия ще е с Джихан.Сега БГ превод има само в ПлейТубето.Оттам го взимам и пускам всеки епизод в темата.
Ето линк за всички епизоди от 2-ри сезон,номерация започва с 1еп.Първи сезон е от 28 еп.,така че 2-ри сезон излиза  1 еп.(2-ри с.)/или 29еп.;  2еп./30 еп. и т.н.Дано се ориентираш.Или като пуснеш начлото на епизода си пише кой поред е.
Ако беше ми писала на лични щях да ти пусна линка и да ги изгледаш през дългата почивка.

Отгоре е 1-ви епизод от 1 сезон,а отдолу е плейлистата на 2-ри сезон.
https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … t/YzXrbQ9BPdG1Kob

За Еркан последните месеци нищо ново не пускат във ВК и повтарям стари снимки от преди.

Приятна неделя на всички!

# 337
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати,Боби
Честита Нова година 2026! Да сте здрави, това е най важното за всяка от нас.
Благодаря Ви за всички новини, които споделяте.
Скрит текст:
Аз бях отпуска от 20.12. до днес и бях при мама на село. Въпреки прекарания интернет не успявах да ви следя редовно, защото на телефона бг мама ми забиваше.
С Ани си честитихме Нова година по вайбър, но не сме се чували скоро. Последно каза, че не гледа нищо, когато е на село и няма какво да сподели в темата...

# 338
Здравейте,момичета!

Гости Hug,добре че се появи.Вече си мислех,че и ти ни изоставяш!
С Боби Hug си пишем сами!
А с Ани и аз се поздравих с картички за празниците,но не съм говорила.

https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_80362
 Кратко интервю с Аслъ Енвер, „Тестът за харизма“, за списание InStyle Turkiye с руски субтитри.
 Преведено специално за  групата на Аслъ Енвер от Валентина Гаврина

От интервюто се разбира,че котката й Матиз е починала...

Скрит текст:

Появиха се нови снимки на Аслъ и Енгин зад кадър от фотосесията за списание ELLE (октомври 2025 г.).

Желая ви приятен ден и лека първа работна седмица за тази година!

# 339
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Честито Богоявление (Йордановден)!
И понеже съм именничка да почерпя ,макар и виртуално

Злати Гости благодаря ви за споделеното!

Хубав ден ви желая

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 15:55 от Bobileyn

# 340
Здравейте,момичета!

Честито Богоявление!Честит Йордановден на имениците!

Боби , честит имен ден,мила!
Бъди винаги здрава,щастлива и благословена!
Благодаря за почерпката! Wine GlassTada

Желая ви приятен ден!

# 341
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Боби да си здрава...това е най важното.

# 342
Здравейте,момичета!

Едно от най-големите популярни развлекателни списания в САЩ, US WEEKLY, публикува статия, озаглавена „26-те най-добри сериала за гледане в Netflix в момента“. Сериалът „Enfes Bir Akşam“ / „Възхитителна вечер“ (Old Money) с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер, зае 7-мо място, превръщайки се
в единствения турски сериал в списъка.Поздравления! 🏆
Това е вече третата препоръка за нашия сериал от тази публикация, но други американски списания също препоръчват „Old Money“, както и много други издания от различни страни.

Желая ви приятен ден!

# 343
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати благодаря за пожеланията!Честит Бабинден Бъди здрава и се радвай на внуците!

Гости и на теб благодаря за пожеланията и споделеното

Хубав празничен ден на всички

# 344
Здравейте,момичета!

Честит Бабинден! Heart

Боби ,честит празник и на теб! Flowers Bouquet

🆕 Аслъ публикува отново публикация от Еда Едже, която сподели подарък от марката адаптирано мляко за кърмачета Aptamil, на която Аслъ е лице.

✍️Televizyoncu Adam:
Disney+ се завръща с още един амбициозен турски проект, който обещава да зарадва зрителите през новия сезон. Сериалът "#Ayna" (Огледало), продуциран от O3 Medya, се откроява със силния си актьорски състав и уникален сюжет. С участието на Аслъ Енвер и Ибрахим Челиккол, сериалът обещава история, изпълнена с драматични и комедийни елементи.

Сериалът е режисиран от Хюля Гезер, а сценарият е написан от Серкан Йорюк и Джейлан Гюлеч. В актьорския състав са включени и опитни актьори като Нилсу Берфин Акташ (Дениз), Деря Алабора и Ушан Чакър.

Какъв е сюжетът?

Сера (Аслъ Енвер), майка на две деца, вярва, че има щастлив брак със съпруга си адвокат Сарп (Ибрахим Челиккол), когато пътят ѝ се пресича с красивата млада жена Дениз (Нилсу Берфин Акташ). Обрат на съдбата променя напълно живота и на двете жени. Тази неочаквана промяна води до драматични и комедийни събития, отвеждайки зрителите на завладяващо пътешествие.

Сериалът, чиито снимки приключиха, скоро ще бъде достъпен за зрителите на платформата.

Желая ви приятен ден,макар и дъждовен при нас!

Общи условия

Активация на акаунт