Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 831
  • 181
  •   1
Отговори
# 45
  • Далечният изток
Добре, последно. Не споря, че жена е извадила пистолет. Чудя се как са разбрали, че жената е прокурор, а не полицай или дознател, или охрана в ареста примерно.

# 46
  • София
И какъв е смисълът да вади оръжие срещу ...?

Относно възмущението. Аз се възмущавам, че големи жени се захласват по простотия и я приемат за свалка и комплимент.

# 47
Ееех,  ако можеше свестните да са по-прости, а простите по-свестни и галантни,
и обаче като ми стане гадже изведнъж пак да стане загубен, ама само за всички останали жени..

# 48
  • По света и у нас
Aida се е хванала за семантиката.

Ми как става - само онлайн. Ако някой те хареса и някак си разбере името ти, примерно във фитнеса, те проверява дали си на Тиндер за да види дали търсиш и ти и ако да, те кани да излизате. В работата е по скоро като "small talk", изисква се месеци да се опознаете да се се построят на условия за забивка. В кватала - също е малко дъра бъра и хайде да излезем уж като приятели. В бара е най-бързо, там ако са те харесали веднага искат телефони и да се видите. Някои богати мъже си имат жени които им търсят жени или мачмейкъри. Абе има опции, но е по скришно. Изключено е да седнеш с някой непознат в парка да си обясняваш статуса, това е опасно.

Защото Фивър, на мен свалките ми дават живителна сила, обичам да ме валидират, колкото и страшно да звучи за еманципираните феминистки. За какво да се среша, напарфюмирам, нагримирам, сложа си крем навсякъде, подбера дрехи сутрин ако МЪЖ няма да го отбележи?

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 11:14 от PriMadonna

# 49
  • Варна
Не сме еднакви, момичета, не се хващайте за плитките сега. На всеки егото му се ласкае от различни неща.

П.п. И аз имам пистолет, нямам и съм нямала нищо общо със системата. Вярно, газов, но си всява респект. Не го размахвам по улиците обаче.

# 50
Добре, последно. Не споря, че жена е извадила пистолет. Чудя се как са разбрали, че жената е прокурор, а не полицай или дознател, или охрана в ареста примерно.
Е, това вече авторката на поста да го каже. Аз само уточних, че не е нещо невъзможно, защото имаше няколко "чуденки" по въпроса.

# 51
  • Далечният изток
Ама това не са свалки бе, душа...

# 52
И аз за много хора съм си мислела, че ме харесват, но реално просто им се прави секс. Пък то на кой млад мъж не му се прави. Повечето даже и не подбират много, като пчелички са.

# 53
  • София
На тези, които си показват определени части на тялото, даже и секс не им се прави.
Там има друг психологически механизъм.
И за обекта на внимание не им пука.

# 54
  • Варна
Ама това не са свалки бе, душа...

Ако е към мен - и аз не съм казала, че са свалки.

# 55
  • Далечният изток
Към авторката.

# 56
А свалка ли е, ако с някой няма значение по какъв повод се познавате, имате специфичен общ интерес(да кажем в непопулярна сфера на познание) и си общувате на тази тема. И се търси комуникация, но само по темата, в много, много редки случаи се прави семпъл комплимент. Веднага си казвам мнението, че не е, но се чудя дали все пак отстрани или пък от едната страна се възприема различно.

# 57
  • Somewhere far away
Е отстрани може да изглежда  всякак, може да изглежда и като романс за някои хора, но това не е от значение. Важното е, че имаш човек, с който наистина може да си говориш и да общуваш без да има задни мисли.

# 58
Е отстрани може да изглежда  всякак, може да изглежда и като романс за някои хора, но това не е от значение. Важното е, че имаш човек, с който наистина може да си говориш и да общуваш без да има задни мисли.

Не може, защото винаги може да има потециала за задни мисли, и не може да има пълна не толкова откритост, колкото непремисленост и директност - тоест не може без поне леко премисляне кое как би звучало.
Затова по филмите гей-мъжете се харчат като приятели/"приятелки", защото има яснота че няма как да има потенциал.

# 59
  • Somewhere far away
Ами затова още в началото трябва да стане ясно, че си говорите защото имате общ интерес, а не защото искате да мачкате чаршафите.

Общи условия

Активация на акаунт