Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 829
  • 181
  •   1
Отговори
# 135
Много е страшно да си стар, няма що

# 136
Точно ситуация за подвикването.
Слагам я в скрит текст, защото е малко неприлична, но отговорът е много точен.
Скрит текст:

# 137
Най-странният опит за свалка, за който си спомням: звъни ми някакъв непознат за мен мъж. Обяснява, че познавал братовчед ми и ме видял на снимки с него, па много ме харесал и ми поискал телефона. И се описва как изглеждал и ми предлага среща. А между другото бил работел като транжор Scream

# 138
Аз го писах в една друга тема, ама продавам имот и го пуснах в група във фейса и направих грешката да си напиша телефона.... Ужас и безумие... Изтрих го, де, ама за няколко часа се наслушах на ... хммм тъпни.

# 139
  • Out of the Mix
Скрит текст:
"Кака Здравка" е бичето там, лелята, бабата, мустаци, кофти кожа, тип "без коментар", тип Наталия Киселова, ерго елемент от женски пол, който е тотална "кокблокърка".
Ужас. Уплаших се. Тази наистина кърти. И внуците и биха се уплашили като я видят сутринта. Тя не е само много стара и дебела, ами май е и болна. Де я намери? 🌞🐸

Еее Ревокъра какъв пример даде…

Точно. Ти поне имаш време да се успокоиш докато дойде нощта при вас.

Невена, Примата е в БГ, каза, че снове.

Ще я изчакам да си дойде в София, и след като ме информира, ще й редя един пасианс, че е много отворена и съм й само в устата, провокира ме, аз й отговарям, след което всичко се трие, и става развален телефон. Mr. Green
Ще почна вече само на лични да й отговарям с цитати, за да знам, че е прочела. Joy

# 140
  • Далечният изток
Ти за лични съобщения не си ли чувал?!
Айде вече им пиши на лични, че спамът ти не се търпи.

# 141
Почвай на лични, че докато се задяваш тука птичето ще литне Grinning

# 142
Друга ситуация. Ама това он-лайн.
Той: "Какво правиш? Липсваш ми..."
Аз го оставям видяно, но се чудя тоя какви го прихващат и си трая.
Той: "...чат-пат."

# 143
Щото не си видяла Бриджит сутрин като стане.
Малкия Макрон му леят куршум всеки вторник и петък.
С два шамара му намества чакрите много бързо. Така като гледам може при нужда и шамари с крак Simple Smile

# 144
Невена, Примата е в БГ, каза, че снове.

Ще я изчакам да си дойде в София, и след като ме информира, ще й редя един пасианс...
Вземи си една резачка, оранжев гащеризон се и настани пред най-големия салкъм в Борисовата градина.
Гледай за комбинация - къса пола и раничка. Трийсет сантиметра обиколка на бицепса. На възраст долу горе колкото Пембяната Шапчица. На Червената Шапчица майка й.

# 145
  • София
Някои доста посредствени истории в темата са разказани с такъв апломб, че придобивам усещането, че някои хора мнооооого рядко някой ги сваля и когато това стане, му се придава една особена важност, вместо отегчението, което случките предполагат.

Нямам смешни свалки. Повечето са били в рамките на нормалното.

# 146
Някои доста посредствени истории в темата са разказани с такъв апломб, че придобивам усещането, че някои хора мнооооого рядко някой ги сваля и когато това стане, му се придава една особена важност, вместо отегчението, което случките предполагат.

Нямам смешни свалки. Повечето са били в рамките на нормалното.

Същото си помислих.
Или както казват руснаците: - Приятно вспомнить.

# 147
  • По света и у нас
Нищо не съм прочела, защото наистина снова из Борисовата. Абуто ти детективско образование ли имаш или си ловец/рибар нещо? Чак и цвета на шапчицата ми позна…

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 07:45 от PriMadonna

# 148
  • Далечният изток
Е къде да сновеш?! Дървета за рязане да искаш... От мъже с гащеризони
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Веднъж, видимо бременна, отивам до магазина, той е с масички за сядане на терасата, и някакъв дойде да се запознава с мен и много искаше да ми купи нещо за пиене и сладолед. Запомнила съм го, защото в онзи период никой друг не ме е свалял.

Общи условия

Активация на акаунт