Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 833
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и у нас
"Яка кака" е много готина мацка, не е баш същото като "Кака Здравка". И това го има в речника.
Този речник е жесток, четох за Янчулевките и тем подобни, посмях си се на воля на изразите от 90-те.

# 121
  • Out of the Mix
"Кака Здравка" е бичето там, лелята, бабата, мустаци, кофти кожа, тип "без коментар", тип Наталия Киселова, ерго елемент от женски пол, който е тотална "кокблокърка".

Разбира се понятието "кокблокърка" има и широк смисъл - една жена може да е хубава, поддържана, но с кофти характерчето отново да отблъсква.

"Яка кака" е готина мадама, да.

# 122
Имам доста смехотворни ситуации с разни подобни. Но сега се случи нещо прясно пред очите ми и ми припомни колко е нелепо, но и масово.. Отивам за цигари и фрапе в кварталния магазин, пред мен клепа / демонстративно страдалчески/ възрастен, много възрастен мъж с патерици. Отварям му аз вратата, давам му път и да застане да си поръча преди мен. Момичето - свежо, младо, красиво и широко усмихнато. И онзи почва : " Ех, ако бях по-млад, ех,  ако бях 20 години по-млад, ех, каква си сладурана, ех, защо не съм сега на 30...." Простотии до простотии, и чака отговор от момичето. А тя се гърчи там и не знае как да реагира. Отделно, че губи време, след мен се трупат работещи хора, дошли за по кафе, този си злоупотреби със състоянието и годините. Та накрая не се стърпях и рекох- то и да сте на 30 години, това хубаво момиче няма да ви обърне никакво внимание. Амам от досадни, непремерени и неусещащи се. Хората са на работа, уважавай  ги.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 10:11 от tays

# 123
Малко ще се отклоня от темата, но като каза "ако бях по-млад" се сетих за случка от уикенда.
На събитие в Казанлък сме, на което присъства и Наталия Киселова. Аз съм в публиката, до мен един бая подпийнал чичак ( по мое усмотрение чичак). Излиза Киселова да говори на сцената ( нали е Казанлъчанка) и оня чичака започва да крещи: "Уууу! Скрий са, ма! Не та лий срам, ма!" И така няколко пъти. Поглеждам го аз със укор, че ми крещи в ухото. А той: "Тя ми беше съученичка. Продажница! Не я е срам!" При което аз знаейки реалната възраст на политичката му казвам: "Ама как, тя е млада!"
При което този така се засегна: "Че аз стар ли съм, ма?!"
След това започна да ми се мазни. "Ела, ела, мини тука пред мен да виждаш по-добре Wink", "Ама то аз не че нещо искам да кажа, ама хубав човек беше, но ме е яд, разбираш ли..."  От което разбрах, че сериозно съм подразнила мъжкото его. Реално той също като нея изглеждаше поне 60-годишен, нищо, че би трябвало да е около 47.

# 124
Добре ти се е получило Joy
Абсолютно неволно и намясто.

Много ме дразнеше като бях млада разни мазни старчета да ме "свалят" с такива лафове, ако били по-млади какво щяло да стане. Ами какво да стане. Нищо. Всеки дърт мераклия е бил млад мераклия-простак.

# 125
Ами тя майка ми има една теория, защо мъжете след една определена възраст масово се озлобяват. Точно, щото "ако бях..., ама не съм". Иначе то ясно, че те най-добре му знаят чалъма. Ехеее...! Нали, вицът за магьосниците не е измислен случайно.

# 126
  • Fairbanks, Alaska
А какъв точно е вица?

# 127
Вицът
Скрит текст:
Един дядо решил да заведе внучето си на цирк.
Седнали , циркът започнал.
Излезли лъвовете и започнали да скачат и да реват.
Внучето възхитено казало:
- Дядо, дядо, виж какви страшни лъвове!
- Хм, лъвове, котета. Едно време в нашето село какви котета имахме, цели лъвове.
След малко излезли вълците и те взели да ревът и вият.
Детенцето пак възхитено:
- Дядо, дядо, виж какви злокобни вълци!
- Хм, вълци, помияри. Едно време в нашето село какви кучета имахме, цели вълци.
На края на прдставлението излезнал фокосника и започнал да прави фокоси.
Внучето онемяло:
- Дядо, дядо, виж магьосник!!!
- Хм, магьосник, педерас. Едно време в нашето село какви педераси имаше, цели магьосници!

# 128
# 129
  • По света и у нас
Еее Ревокъра какъв пример даде… предавам се. Ще трябва да спра с епилирането и да повиша приема на въглехидрати за вляза в модела на Наталия.

# 130
  • Paris, France
"Кака Здравка" е бичето там, лелята, бабата, мустаци, кофти кожа, тип "без коментар", тип Наталия Киселова, ерго елемент от женски пол, който е тотална "кокблокърка".
Ужас. Уплаших се. Тази наистина кърти. И внуците и биха се уплашили като я видят сутринта. Тя не е само много стара и дебела, ами май е и болна. Де я намери? 🌞🐸

Еее Ревокъра какъв пример даде…

Точно. Ти поне имаш време да се успокоиш докато дойде нощта при вас.

# 131
Невена, Киселова е 77 набор, не е стара.

# 132
  • Paris, France
Стара си е, макар и по-млада от мене. Изглежда наистина ужасяващо стара. Мислех, че е доста по-стара от Брижит Макрон, примерно. Брижит е на около 70г, но тази е като баба и.

# 133
Щото не си видяла Бриджит сутрин като стане.
Малкия Макрон му леят куршум всеки вторник и петък.

# 134
Имам доста смехотворни ситуации с разни подобни. Но сега се случи нещо прясно пред очите ми и ми припомни колко е нелепо, но и масово.. Отивам за цигари и фрапе в кварталния магазин, пред мен клепа / демонстративно страдалчески/ възрастен, много възрастен мъж с патерици. Отварям му аз вратата, давам му път и да застане да си поръча преди мен. Момичето - свежо, младо, красиво и широко усмихнато. И онзи почва : " Ех, ако бях по-млад, ех,  ако бях 20 години по-млад, ех, каква си сладурана, ех, защо не съм сега на 30...." Простотии до простотии, и чака отговор от момичето. А тя се гърчи там и не знае как да реагира. Отделно, че губи време, след мен се трупат работещи хора, дошли за по кафе, този си злоупотреби със състоянието и годините. Та накрая не се стърпях и рекох- то и да сте на 30 години, това хубаво момиче няма да ви обърне никакво внимание. Амам от досадни, непремерени и неусещащи се. Хората са на работа, уважавай  ги.

Като не знае как да отреагира, да си отива вкъщи. Не той, тя е причината да се трупат хората. Много възрастен мъж = дементен, така че….Все едно аз да кажа - абе не ми идвайте толкоз болни бе, уважавайте времето ми, и това на другите, амаха!

Общи условия

Активация на акаунт