Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 857
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
Голямо геройство, че си допаднали с някаква жена и си разменили телефоните.... Тва само на Ревоукър се случва, уникално, необикновено и единствено...
Божеее Rolling Eyes

Той поне от десетина години е на този етап, разменяне на погледи и телефони, и мечти за идеалната жена, когато най-сетне се появи. И сексуална суша, защото не пропуска тема да си каже изискванията как очаква най-сетне да получи секс, ама да е много, щото нали, насъбрало му се е. От време на време се направи на загадъчен, че уж има някаква връзка и просто не споделя, и в следващия момент забрави и започне да възхвалява вълнуващия интимен живот на 40+ годишен ергенин, изпълнен с разменени погледи с продавачки в Кауфланда и дрогерията, с нефелни свалки в Тиндъра, при което, а-ха, може и да стане нещо, ама явно не става никога

# 106
  • Далечният изток
Ахааа, викаш това е от редките събития, затова така възторжено се споделя... Ясно Simple Smile

Прима, ето ти един за брутална свалка. Няма да ти откаже Simple Smile

# 107
  • София
По принцип съществуват една порода самсурници, които сами ще си останат.

Иначе животът си тече, свалки, връзки, раздели и всичко останало.

# 108
По принцип съществуват една порода самсурници, които сами ще си останат.

Какво е това животно самсурник? 😆

Иначе по темата, не ме впечатляват такива свалки или внимание или там, каквото го наричате.
Иначе  готин, възпитан и ерудиран мъж, не би използвал, такива евтини похвати.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 14:29 от happy doc

# 109
Хич не е кофти за мен никой да не се обръща след мен, чувствам се по-спокойна и повече в безопасност. Ничие око не ща да хващам, не ми липсва. Чувствам се и по-свободна като личност.
Точно. Ще умра от страх, ако някой ми подвиква или прави опити да говори с мен на улицата. Ужас

# 110
  • По света и у нас
За който питаше:
Според речника на улицата значението на идиома "кака здравка" е това https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%2 … D0%B2%D0%BA%D0%B0

Обаче значението, което ние влагахме на времето беше на по-пищна жена, която има мускулна маса достатъчна да ти строши кокалите.

# 111
  • Далечният изток
Здрава кака демек.
И аз до тази тема не бях чувала израза.

# 112
Кака Здравка и аз така го знам, телосложение тип щангистка. Това определение от линка за младото момиче изоообщо не е кака ви Здравка.

# 113
Стана като приказката за Снежанка и петте джуджета.
Софийска версия. Другите две джуджета са обратни.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 21:45 от Абуто

# 114
Аййде пак ще се напълни с фини дами, които да обяснят що е то "свалка". Мисля, че от заглавието е ясно, че не става въпрос за истинска галантност, а по-скоро за смешни ситуации.
Ето и някои от тези, за които се сещам а прима виста:

- Веднъж един тарикат-магазинер се чуди с какво да се направи на интересен и ми подмята: "Ех, че ми стана симпатична. Иде ми да те черпя едни фъстъци!" При което, аз веднга го репликирах в негов стил "Ами, почерпи, де!"
Някак си животът ме накара да обръгна и да не се впечатлявам от откровени селяндури и простаци и много лесно мога да им вляза в тона. Не знам, вероятно и аз съм простачка някаква.

В Германия в един локал, възрастен господин много вдъхновено и поетично ( ама почти го изрецитира) ме определи като "лятна буря". Тогава бях с червена коса и в една възраст, доста освободена от задръжки.

Ама то пък, за българската "галантност" говорехме. Имах един фен-клиент на работа. Мноого как да го нарека...абе, по комплиментите. Ауу, колко хубаво ухаеш, ауу каква готина блузка, ауу ама как ти ходи това червилце. На тоя акъл бих го сметнала за гей, ама тогава лееко така залитнах. На ония години беше хубавец, кърдокос, черноок, висок. Все с едни костюми... Джентъл-ментъл. Та влязох в едни чатове с него. И един ден - пишем си. Той пак много така..."галатен", но някак галантността премина в някакво особено чувство за хумор и в един момент попитах какво става и човекът ми отговаря, че близо 20 минути съм си чатила с баща му, който както се подразбира, не чувства неудобство да си пише с познатите на сина си.
После по едни стечения на обстоятелствата разбрах, че същият този татко попаднал в компанията на родителите ми на един банкет, и целувайки ръка на майка ми я...захапал.

Още една случка. Разхождам кучето в парка и с мен се изравнява един друг кучкар. Заприказваме се нещо за кучетата и този някак странно превключва на вълнА филми. "Ох, аз вчера гледах един мноого романтичен филм за едно момче и едно момиче, които много се обичаха, обаче родителите им бяха против. А после тя се отрови, а той като видя..." , при което аз го прекъсвам, понеже ми стана досадно и казвам: "Ромео и Жулиета"
При което той изумен: "Ама и ти ли го гледа! Боже, знаеш ли колко плаках на него!" Мисля, че беше излишно да обяснявам, че това е велика класика, за която явно единствено той не е чувал през живота си.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 10:13 от Непослушна готвачка

# 115
Направо е реализирал комплимента "Ще те изям" .

# 116
  • По света и у нас
Фини фини, но не особено деликатни в изказа.

# 117
Е тва не го знаех, пък съм доста навътре с уличния жаргон, иначе съм съм го чувал тва кака Здравка ама не знаех за това значение.
За подвикванията не съм срещал някоя жена да се кефи на такива, за мен си остава простащина.

# 118
Яка кака, го знам аз, те и децата още го употребяват.

# 119
" Много як балкон , лелче"😁😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт