Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 826
  • 181
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
А може да те е съжалил човекът... Да е било горещо, ти да си изглеждала като човек, който има нужда да се охлади, да пийне примерно, точно защото си била бременна.

# 151
А може да те е съжалил човекът... Да е било горещо, ти да си изглеждала като човек, който има нужда да се охлади, да пийне примерно, точно защото си била бременна.

Възможно е, да. Ама беше странно, като си подаде ръката, когато се представяше, аз съответно и аз си подадох ръката, и той ми я задържа, гледа ме в очите и ме пита "Какво ще пиеш? Избери си сладолед да ти купя...". Беше доста странно Joy

# 152
Има и такива, които си падат по бременни. А може просто да е възпитан в грижа към бременните. В крайна сметка, нали уж много реват всички да се раждали деца, съответно бъдещите майки трябва да са на почит.

# 153
  • По света и у нас
И аз имам история по време на бременността. 
Бях някъде в 8ми месец вече, но си ходех с рокли и високи токчета. А роклите стават доста къси защото корема повдига.
Та бях с едно рокле и кожено яке с ботички запътена към офиса. В анфас не можеш да кажеш, че съм бременна, но в профил - ЯКО.
И към мен се е запътил някакъв негър (там където живеехме, негрите бяха тези които подсвиркват на улицата и обикновено искат пари).
Та той явно се е бил приготвил да свирка и в последния момент вижда корема 😂, и изкряска нещо от сорта “Дейм Гърл, ю ар биг” и аз пак леш. Бая хора разочаровах с моя корем.

# 154
Мале не мога да повярвам че някой жени не могат да различат обикновена вежливост от свалка .Да ви кажа че в турската и помашката традиция ,когато ядеш нещо ,и ако мине бременна жена трябва да и дадеш да опита яденето ,или да и купиш същото .При нас има нещо наречено съдака .Тоест ,ако имаш някакъв проблем ,трябва да си раздадеш нещо ,или ако имаш умрял в семейството и си го сънувал.В Коранът пиша ,че ней се прехваща да дадеш нещо на най нуждаещ се .т.с .сирак ,дете,стар човек ,бременна жена.Човекът е имал друга причина да я черпи ,а тя си мисли че са я сваляли бременна .
Пък ,от къде да знам ?Може и да е бил извратен психопат ,обичаш секс с бременни!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 155
  • София
Много мъже изпитват загриженост към бременните и им се радват съвсем искрено, без да влагат каквито и да е задни мисли.

# 156
Напълно е възможно да е бил вежлив просто. Нищо не ядеше в момента, ама сигурно трябваше да приема и да му разбера мотивацията.

# 157
  • По света и у нас
В Америка никак не са вежливи, напротив ако могат да се предредят ще го сторят. Но такъв е света. Даже се подиграват.

# 158
Много е страшно да си стар, няма що

То се изостря основно около кръгли десетилетия, и за мъже и за жени, и започва една валидация, или направо подивяване като за последно. Взависимост от даденостите и характера, естествено.

# 159
Сега си спомних, как чаках на сектора на автогарата и на съседната пейка мъж и жена (турци), жената извади кутия със сарми и ме попита дали искам. Беше доста мило. За София говорим.

# 160
Хахах. Голяма свалячка тази. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 161
Това го писах по повод турците и възпитанието да предлагат от храната си, което писа Даниела. Но да, беше извън темата съжалявам.

# 162
Не, на мен ми беше интересно да прочета. Шегувам се Simple Smile

# 163
И баница във влака са ми предлагали, и солети, зрънчо и пр. в парка, когато яде някой, без да съм била бременна, ама никога не е случвало да ми хващат ръката с две ръце, взирайки се в очите ми, докато ме питат "Искаш ли баница да хапнеш?". Ама допускам, че не съм запозната толкова изтънко с турските и помашките традиции.

# 164
Чета ииии  -леле, как Наталия Киселова ще е набор 77? Та тя изглежда като бабка:( Аз пък съм на 43 и все ме мислят за 30 годишна 😋Сигурно е заради лилипутския  ми ръст😋

Общи условия

Активация на акаунт