АС и други романтични К-драми - тема 14

• 11 784
  • 402
  •   1
Отговори
# 270
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъкмо тази сутрин ми попадна видео за предполагаемо правилите си пластични интервенции корейски селебритита. Но е дълго и затова няма да го вграждам в поста си, а само давам линк - https://www.youtube.com/watch?v=PXDot7J9DLQ

Не съм гледала сериали тези дни, че наблегнах на двата лайва на Куки. И там ме ядосаха двамата с ВИ, че са тръгнали яко да отслабват. А излязоха от казармата толкова готини, стройни и силни, истински мъже. Такива фигури бяха изваяли, че ченета падаха! Сега гонят някакви числа в килограми, дето да замязат на юноши бледи. И все за бузите си говорят, обяснявайки защо трябвало да отслабнат. Трънки! Язък за хубавите плътни плочки и загладени мускули! Към "рагу и зъби" са се запътили. Дано не го докарат чак дотам, че още ме плаши споменът за изпосталелият по едно време Джимин, бъррр. На нещо като Минка от горните снимки се беше докарал.
Измучах си, сега отивам да си намеря нещо за разтуха.
Впрочем нощес сефте сънувах някакъв сън, свързан с к-попа, ама сега грам не помня какво беше. А беше забавно. Сутринта си мислех, че както от отдавна не съм си разказвала тук някой сън, точно този ще е готино да го споделя. Уви, дневното ми мозъчно натоварване затри всякакъв спомен.

# 271
  • пак на Рив Гош
Тези сериали е най-лесно да се гледат текущо, че иначе омръзват 50 епизода. 2 епизода на седмица лесно се преглъщат, ако и да се пълни с локуми понякога. А, и ако поизредактираш малко с мишока, съвсем бързо става Smile. Стига наистина до някъде да ти харесва сюжета и да участва някой любимец.

Бон Апети и My Troublesome Star ми държат вниманието за сега. Дванадесет ми е на ръба, но зарди Шики, Гуки и г-н Ма ще продължа да гледам.
Чакам и последните 2 епизода на Beyond the Bar.

Тази седмица започват My Youth с Катеричката Сонг Джун Ки,  Confidence Man KR/Confidence Queen с Минка и  Queen Mantis с Чанг Донг Юн.
За Our Golden Days - все още имам скрупули да го превъртам, ама ако Главната продължи да вика, като нищо да започна и да гледам само Чонг Ил У 😂
Ще дам шанс на My Youth, тъкмо като свърши Beyond the Bar (на който още не сме изгледали с щерката епизодите от миналата седмица).
Сериала с Минка смятам да го пропусна.

# 272
  • пустинен пъпеш
Малко встрани от темата една вметка за популярността на KPop,Джокович след победата си на четвърт финал на US Open,изпълнява любимия танц  на дъщеря си  като поздрав към нея и,, обясни, че танцът е от песента "Soda Pop" и е от анимирания филм на Netflix KPop Demon Hunters, който превзема класации. Джокович каза с усмивка, че е сигурен, че на сутринта Тара ще оцени неговото изпълнение, което се оказва, че е било тренирано.Вкъщи  правим различни хореографии и това е една от тях. Надявам се, че ще я накарам да се усмихне, когато се събуди сутринта."
И аз засега буксувам на еп.3 на Дванадесет заради добрите актьори(вкл. Sung Dong Il ,когото съм гледала все в роли на злодей).

# 273
Не ми е останало време да гледам излезлите епизоди на Twelve. Все нещо друго поглеждам, извън сериално. Ето ви малко да се посмеете с това как трима корейци се мъчат да четат турски. Няма автоматични субтитри, но и на неразбиращите английски ще им е ясно какво се случва.

Отивам да търся Джокович.

# 274
  • Варненска клюкарка
Проф, голямо кълчене падна докато успеят да наподобят малко написаното. Не знам популярни ли са тримата или някакви случайни, ама са красиви. При мен има автоматични субтитри. Впрочем под видеата от к-сериали често ми попадат турски коментари, може вече да им е писнало от родните лакардии с три-часовите серии.

За килограмите направо не ми се започва. Снощи видях УСокчо на някакво събитие, останал е едно джезве кокали, прилича на карфица- голяма глава, а талията му вече може да се обхване с 2 ръце, видеото което ми тръгна после беше с Юна и талиите на двамата бяха еднакви, а тя все пак е жена, танцьорка и с една глава по-ниска от него. Имам чувството че вече е станал 60 кг. На музикалните награди преди 2 седмици ми се видя доста отслабнал, но със сакото не личеше толсава, ама вчера по една ризка с къс ръкав хич не ми хареса.Това определено не е само от фитнеса, вероятно и гладува.
https://www.youtube.com/shorts/fLH0wDJgHAo
https://www.youtube.com/shorts/dtKSkMsZPWg

За ВИ да речем че по-лесно се танцува с по-ниско тегло, стига да не се изпада в крайности. Помня че ги гледах със Сонг Канг двамата на фитнес салон в казармата и честно казано едва ги различавах, явно бяха в една и съща физическа категория и Сонг Канг вече не изглеждаше като деветокласник. Последната му сериална видия  в Демона направо стряскаше - шшията и талията му бяха колкото на колежката му, даже на шия беше по-слаб от нея. Наистина прекаляват, дано не излезе някоя мода да стават прозрачни.

# 275
  • пустинен пъпеш
Профи,ето го Ноле,съвсем кратичко е:
https://www.instagram.com/reel/DOIBhkeDrtp/

# 276
Сложила съм грешен линк Blush поправям се
https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1776420853268516

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 18:55 от Danifin1

# 277
Благодаря ви rududu Hug, Дани Hug
Поздравявам ви с новата песен на Гуки.

# 278
Редактирано.
-------------------------------------
Отметнах и 3 епизод на "12" в плейтюб - https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D … zZ3hfH1kzjIv.html
Засега ми върви добре, макар малко да ми липсва действие. Нямам нищо против приказни сюжети. От този би излязъл добър пълнометражен кино филм. Но ми се струва, че осемте епизода ще са му множко.
Ето малко от актьорския състав при промотирането на сериала - https://www.youtube.com/shorts/qFjUfTstnII

---------------------------------------
Честит празник! bg 
Всяка година повтарям, че благодарение на Съединението сме в една държава и сме сънароднички. Иначе нямаше да сме така. Поне аз и Марги щяхме да сме разделени с Белл и Уин. За живеещите в чужбина бих казала, че това е вторично, плод на избор, и няма да го броим Laughing. HugHugHug

--------------------------------------
Сега се усещам, че не сме слагали новите песни на Шики тук.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 10:23 от profi_1

# 279
  • Русе

Бързам да пусна новината, че на 30.09 Ким Мин-Кю/Гю ( не знам кое е правилно) се уволнява. Той беше "Трапчинко 1" или бъркам?
Аз продължавам да си харесвам "Бон апети" и да си се смея на ситуациите "Тая кокошка ли ме нарече?" и "Знам, че си най-злобната на Чосон, но аз съм от бъдещето и тия не ми минават..."( от тоя род беше) Joy Ей, не било лесно да си готвач и "школата Мишлен" добре са я калили ГГ-ня. Знам, че има и сериозна тематика в сериала и я очаквам с притеснение...
Връщам се сега да ви чета. Simple Smile

# 280
Джуно е новият посланик на уиски Сингълтън.

Шики пее - https://www.youtube.com/shorts/wjYAn4X_Du0

# 281
  • Варненска клюкарка
Много харесвам песента която изпълнява Шики от линка на Профа, имаме я на първа страница в изпълнение на друг, винаги си  пускам припева няколко пъти един след друг. Сложих я в списъка, защото излезе информация че макар и не нова ще е в ОСТ на някой от сниманите в момента сериали, дали не беше в Звездювия за Дисни+....

▪️ Park Hyo Shin - Goodbye▪️
https://www.youtube.com/watch?v=2cxTrZWp8mE

Джуно освен че трупа нови реклами, следващия месец на 11.10 по tvN ще се появи в нов серал, не запомних заглавието, може би защото бизнес тематиката тип финансова криза не ме вълнува хич. До края на годината  трябва да илезе и още едно заглавие с него, този път на Нетфликс, а на 6 и 7 декември ще е водещ на поредното издание на наградите ААА.

На хубавия Ча пък явно не му пречи че отскоро спи в казармата, станал е новия посланик на корейската козметична марка за грижа за кожата Abib

Главния от Бон апети Ли Че Мин съвсем официлно си има приятелка и оо чудо, в мрежите нямат против, дори този факт се приема доста добре, може би защото с дамата на сърцето му са признали отношенията си официално още миналия март, когато никой не се е интересувал от него. Името и е Рю Да Ин. Тези дни са ги засекли че носят и еднакви пръстени на показалците на левите си ръце. Момчето е бивш подопечен на Зведювата агеция и настоящ на Сокчовата Варо Ентъртеймънт - след скандала със Звездю  скоротечно е прекратил договора си с Голд медалист. Сега в мрежите се шегуват че Варо ентъртеймънт е запонала да събира 190 сантиметрови красиви мъже  Joy

Ли Хьори  (на снимката) и Сокчо пък ще се присъединят към едно риалити на НФ засега със заглавие „Къщата със закуска на Ю Дже Сук“ (работно заглавие, също „Лагерът на Ю Дже Сук“) Форматът ще проследи Ю Дже Сук, докато той управлява къща за гости  за първи път, превръщайки се в домакин на къмпинг и създавайки специални спомени чрез взаимодействията между персонала и гостите. Съответно УСокчето и дамата ще са явно обслужващия персонал, или хората занимаващи се с всичко свързано с този бизнес.

Риалитито ще се излъчи сигурно чак към края на другата година, когато предстои излъчването на сериала адаптация по уебтун за спасител, кръв и чудовища в който ще се снима Усокчо с главна колежка Хан Со Хи. Нс все още няма дата за начало на снимките нито на въпросния сериал, нито на риалитито, вероятно заради актуалните снимки на сериала им с АйЮ.

И тука идва моето чудене  колко Ли Хьори има в корейския шоубизнес, че едната я знам като Сокчова дружка и бивша колежка от драма, ето я тук го интервюира, озвучка на руски
https://www.youtube.com/watch?v=FhTagrL-6uk

а сега онази от снимката по-горе. Освен ако не бъркам имената на двете дами с някоя буква от изписването. Дамата с червения клин от снимката по горе очевидно е друга, май нито е айдълка нито актриса, в момента май се изявява като йога звезда и водеща. Дано не бъркам не, че с тези корейски имена съм много зле. Не съм сигурна дали не ми мина инфо и за още една със същото име, дано не бъркам нещо.

Тези да си ги запазя за мен да ги видя по късно - попаднах на тях с озвучка на руски Хьори (актрисата и айдълка) интевюира Бо Гъм след сериала му "Добро момче" шегуват се с апетита му Joy
https://www.youtube.com/watch?v=n756VSsuu4s

И пак с озвучка Хьори интервюира Хуанг Ин Йоп
https://www.youtube.com/watch?v=fkdRLbLdEdY

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 12:05 от Беллора

# 282
Бел, едната е И Хьо Ри (Lee Hyo Ri), тази от снимката. Доста популярна певица и лидер на една от първите момичешки групи от зората на к-попа - Fin.K.L. Смятана е за един от сексимволите на времето си.
След като се омъжи живя десетина години на Чеджу със съпруга си. Имаха предаване, в което участваха АйЮ, Юна и Пак Бо Гом. Миналата година обявиха, че се връщат в Сеул.

А другата е И Хье Ри(Lee Hye Ri), която е 15 години по-млада, също започна като певица в групата Girl's Day и после се пренасочи към актьорството.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:58 от 2в1

# 283
На Рори любимецът, Панчо/Ючон, е с нов албум, Moon, доказвайки непрекъснатата му популярност в Япония, за разлика от родната му Корея. Изрусен е и според потребителите все повече приличал на японец.
https://x.com/i/status/1955615695984824380

# 284
  • Варненска клюкарка
Уин, нали питаше за Ким Ю Джунг, тук кратка информация за новия и сериал на Нетфликс с Ким Йонг Де. Звучи интересно.

TVING представя нов плакат за предстоящата драма „Скъпи X“.

Базиран на уебтун, романтичният трилър „Dear X“ проследява Бек А Джин (Ким Ю Джонг), топ актриса, която се издига от дъното до върха на индустрията, като експлоатира другите. По време на възхода си към славата, Бек А Джин крие жестоката си природа зад красива маска, оставяйки следи от онези, върху които е стъпила, за да постигне слава и богатство.
Драмата ще разкаже завладяващата история на Бек А Джин, която в крайна сметка претърпява срив, заедно с отчаяната любов на Юн Джун Со (Ким Йънг Де), който избира ада, за да я защити.

В новоиздадения плакат Бек А Джин гледа към камерата с леден поглед и безчувствено изражение, намеквайки за нейната безмилостна природа. Междувременно Юн Джун Со я прегръща в поза, която подчертава, че е заложил всичко, за да я защити.

Надписът на плаката зловещо гласи: „Нека падението ти бъде моето спасение.“  

Преди няколко дни пък излязоха кадри от новия сериал с Пако, "В очакване на Канг До" и пишат че масово се коментира голямата им разлика във възрастта с новата му колежка, която е родена през 1999 година, т.е. имат 11 години разлика, а играят повторна среща в живота си, след като са си били първа любов навремето като ученици/ студенти и реално с такава разлика няма как зрителят да повярва в това. Критиките са повече за актрисана в стил нямаше ли друга, може би защото освен че по сюжет трябва да са на близка възраст, тя играе омъжена, а реално е само на 26 и изглежда дори по-млада от това....Забелязала съм че оптималното като разлика, което харесват корейците е 2-3 години. От друга страна приеха много добре Бон апети Ваше Величество, където разликата във възрастта е същата като на Пако и колежка, но този път е в полза на Юна. Дано не смачкат  Паковия сериал още преди да са го видели, че наполедък много го критикуват, а той има спешна нужда от повдигане на кариерата си, защото последните години нещо не му върви...

Общи условия

Активация на акаунт