АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • пустинен пъпеш
И на мен ми хареса края на еп.10 на Мис Инкогнито ,а  също и инструментала със струнни(като че ли предимно цигулки),озвучаващ момента.Подхвърлиха и разни въдички за следващия еп.Но вместо 9 еп.,тръгваше една от началните,та като избързах,сега ще изгледам 9-та след 10-тата.Трябва да видя и новите еп. на Тайфуна   с Джуно.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 15:16 от rududu

# 511
Тази песен е кавър на нещо друго, но заради текста под нея да питам може ли да е от някой ОСТ, пишат че стилът и е такъв. Ако някой я е чувал в драма, моля за помощ.

....................................

Бел, оригиналната песен е на индонезийски певец - Once Mekel - Dealova и е част от ОСТ-а на индонезийския филм Dealova (2005).
Това, което чичко Гугъл ми преведе е, че Jinwoo & Hana са виртуално дуо, което прави кавъри на романтични балади и индонезийски любовни песни в стил като на песен от корейска драма.

# 512
ПП Не разбрах какъв е проблемът с ЕХО и защо Бекхьон е заплашен да остане извън групата.
ЕХО обявиха завръщане декември и компанията майка SM вчера заяви ,че това завръщане ще бъде без трима от основите вокали Chen, Baekhyun, Xiumin , които от 2023 година вече не работят с нея. Феновете веднага реагираха и заявиха ,че няма да харесат  и не приветстват това решение на SM/ ние всички знаем, че тя има не един подобен гаф в своята история/. Днес обаче излезе друго инфо ,че тримата са в процес на някакви преговори с SM ,все пак да участват в това завръщане за да не разочароват огромната  фенска маса на ЕХО. Но да видим какво ще се получи.

Допълнено
Четейки последните новости около този конфликт , все по-ясно се очертава осакатеното завръщане на ЕХО заради тъпизмите на SM/ отново, както ни напомня  2в1 ,повтаря се ситуацията с TVXQ/. Изглежда ще си остана с любимите неща от по-хубавия им стар период.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 16:59 от Danifin1

# 513
Повтаря се ситуацията с TVXQ. С тази разлика, че тогава Дже, Мики и Джунсу искаха да прекратят договора си преди да е изтекъл и последиците за тях бяха много по-лоши, защото макар и да не си признаха открито, SM направиха всичко възможно, за да възпрепятстват кариерата им. Дълги години не можеха да се появяват по телевизиите, ако не изключим някой сериал. Достъпът им до концерти, класации и шоу-програми практически беше блокиран.

# 514
  • пак на Рив Гош
Попаднах на съвсем прясна, чудесно илюстрована статия в наша медия - https://impressio.dir.bg/kaleydoskop/koreya-ot-chudoto-na-reka-h … stveniya-intelekt
Роце, струва ми се, че пропускаш някои интересни събития провеждащи се в момента в района Wink Laughing.  
Профи, аз съм слънчев човек, ама пак не мога да огрея навсякъде 😂😂😂, та сигурно доста неща ще изпусна.
В момента тече и среща на АPEC в Сеул, Гьонджу и Бусан, която ще пропусна 😉, а вчера пред COEX мола в Гангнам слагаха сцени за геймърски фестивал вдругиден... Та и на него няма да успея да ида 😂

# 515
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Така, както си я подкарала, сигурно и Тръмп ще пропуснеш. 😂😂

# 516
  • пак на Рив Гош
Така, както си я подкарала, сигурно и Тръмп ще пропуснеш. 😂😂
😂😂😂
Ми то това е целта - да се движа максимално встрани от екшъна 😂

# 517
Едни много добре познати симпатяги https://www.instagram.com/p/DQO03ghDeEr/?igsh=MWs1bzZkeGN5eTY3YQ%3D%3D

# 518
  • пустинен пъпеш
И в 9 еп. на Мис Инкогнито имаше неочаквани обрати.А актрисата в ролята на доведената дъщеря на председателя и актьора в ролята на затворника така убедително се превъплъщават,че успяват да предизвикат ненавист и отвращение у зрителя.Изобщо забелязала съм,че в азиатските сериали ролите на лошите освен че  предизвикват подобни чувства,героите изглеждат и прекалено неприятни понякога дори мазни,а друг път сервилни по поведение.

# 519
Подкрепям напълно, rududu. Точно ти се повдига от физиономията на доведената дъщеря. Гадна и като характер, и изключително неприятна и външно.
Да видим и как ще спасят героя на Джин-Йонг. Ама как пък никой не се пресегна да я вземе тая пуста зелена флашка! Какво като и е потрошена пластмасата?! Може все пак, като на кино Wink, някой, владеещ тъмната сила, да успее да измъкне информацията от нея.

Роце, в другата тема си дала два пъти линк към ден 1 в Сеул. Да знаеш, че си чакам, като завещано Laughing, линк към ден 2.

# 520
  • пак на Рив Гош
Профи, мерси! 🤗
Оправих го, би трябвало да се вижда правилно.

# 521
01 Last Summer
03 Nice To Not Meet You
05 The Manipulated
06 Dear X
07 Moon River
07 As You Stood By
10 No Next Life
12 Dynamite Kiss
17 Heroes Next Door
21 Taxi Driver 3

# 522
# 523
  • Варненска клюкарка
Сокчо днес е рожденик, от дни излизат видеа, посреднощ още повече, ама сега като ми трябват едни конкретни не ги намирам... Накратко мотото на празника е "Днес аз ще ви подарявам подаръци" не е казал че не иска да му пращат нищо че то при него напоследък положението е що си с шапка, що си без шапка, нямат угодия някои фенове, каквото и да направи, все се оказва настъпил някоя мотика, но е решил да дарява, не че е спирал де... На връх празника си, довечера ще прави и фен среща, гледах видеа с кашоните с подаръци, които ще подарява на присъстващите, но както казах сега не ги намирам..... Излязоха ми няколко видеа с камиончета с храна на СП, освен че той ще черпи, вероятно ще стане задръстване и от фенските камиончета, които така или иначе ги има всеки ден на СП, ама днес се очакват много, защото от дни се пише че фенклубът се готви за деня със специални почерпки, отделни групи също.

От много време се каня да питам цифрата 34 с нещо специална ли е в Корея, или възрастта на човек 34 години? Не знам в колко сериала виждам ГГ да е на 34 дори актьорът да е далеч от тази възраст. Веднага се сещам за главните в Бегача, Джуновия герой в  Кингленд, Паковия в Секретарката, Бинчовия в Тайната градина (последните двама бяха реално агънца на 28 и си им личеше че са доста далеч от 34) Имам поне още 5-6 примера за ГГ на 34 на които всичко им се преобръща точно на тази възраст, но уви, не помня заглаевията.. Освен това в Бегача на няколко пъти подчертаха възрастта на главните 34, фенове бяха направили и компилация с тази повтаряща се цифра в различни  кадри, примерно по светлинни табла, електронни часовници, адресите на къщите на  главните бяха с номера 34 и 34-1. Та все се канех да питам има ли нещо по корейски специално в тази цифра/възраст?

За даряването на собствения му РД, явно освен благодарност и предпазване от поредното награчване по негов адрес, явно и споменът за Звездю който на своя РД беше снимал стая пълна с подаръци и отнесе голям хейт, а после близо месец след това като избухна скандалът и навързаха събитията какво е парил той докато бившата му е умирала... Минчо през юни също отнесе голям хейт като снима стаята с подаръци, според мен дори не бяха фенски, а по скоро от приятели, защото липсваха обичайните фенски плюшки и сувенири. Награчиха го заради букетите с цветя, че заради него се унищожавала природата, едва ли на някой малоумник от хейтърите му беше минала мисъл че цветята не са брани от гората, а са специално отглеждани за да бъдат подарявани, че това е промишленост, заетост, бинес...Балоните и те замърсявали околната среда, абе отнесе големия хейт Минчо, заради 2-3 снимки с купищата подаръци . Та май напоследък знаменитостите доста внимават като показват какво друго получават освен чиста фенска любов. Сокчо наскоро се снима как наблюдава през телескоп звездата която му подариха, по фен срещи ходи с микрофон също подарък от феновете, даже и на наградите МАМА пя с него - дали мухаресва или не, сигурно може да си купи и по-добър... но не пропуска да го покаже.  Сложен е фенския живот, но по-лощото е че усложняват живота и на любимците си Joy

Ча, знам че е сниман на летище, ама на кое недочетох че нямах време... Разбрах само че кадрите са от  първия ден на азиатско-тихоокеанската среща в Пусан.  Коментират че армейската униформа никога не е изглеждала толкова добре, било като кадър от драма Joy
https://www.youtube.com/shorts/GJtlq0HKzBM

една от любимите ми песни в негово изпълнение
https://www.youtube.com/shorts/ILDxWUCoUJk

Сонг Канг кога отслабна толкова? С днешна дата на летище Инчон на път за Шанхай
https://www.youtube.com/shorts/i9_CKXnzKMs

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 17:55 от Беллора

# 524
Роце, казах ти да гледаш бягащите. Joy Кой знае дали младежите, с които си се разминала, не са били някои айдъли? Laughing

ЧРД на Сокчо! Cake

Снощи подхванах Second Shot at Love (2025) Пожалуйста, прекратите пить тук, с озвучката на LE-Production. Но веднага си признавам, че:
- първо, не проверих другата озвучка - на Animaunt;
- второ, повече дрямах, отколкото гледах, та ще трябва да повторя първи епизод.
От прочетените отзиви съм наясно, че не трябва да тръгвам с голяма кошница. Да видим ще го избутам ли до края или ще ми доскучее, че да се озове в рядката ми категория "зарязани". Все пак трябва да гледам нещо, докато си чакам да излязат сериите на текущите. А и два от тях приключват, ще има време за запълване.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:08 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт