Отговори
# 1 260
Здравейте Simple Smile Мерси за бързите отговори. Охх дано сте прави, дано съм го преборила, но силно се съмнявам имайки предвид големия стрес под който съм подложена напоследък( а до колкото знам той вреди). Записах си час при др Ралчева - онколог-гинеколог, аз исках при нея още в началото но не успях да си запиша час и този път я открих и съм при нея в четвъртък  Crazy Стискайте палци. Охх ако наистина се окаже, че съм го преборила ще съм невероятно щастлива. Един здравословен проблем по-малко Simple Smile

# 1 261
Здравейте Simple Smile Мерси за бързите отговори. Охх дано сте прави, дано съм го преборила, но силно се съмнявам имайки предвид големия стрес под който съм подложена напоследък( а до колкото знам той вреди). Записах си час при др Ралчева - онколог-гинеколог, аз исках при нея още в началото но не успях да си запиша час и този път я открих и съм при нея в четвъртък  Crazy Стискайте палци. Охх ако наистина се окаже, че съм го преборила ще съм невероятно щастлива. Един здравословен проблем по-малко Simple Smile
Успех, дано си здравичка Praynig

# 1 262
  • София
Момичета, моят лекар ми предлага ваксина, защото нямам високорискови HPV! Чудя се дали да се съглася или да не.  newsm78
Хем ми се иска, хем ме е страх. Какво ви е мнението за ваксината?

# 1 263
Аз бих си била !Даже бих си била за единият високорисков тип който нямам.  newsm78

# 1 264
Момичета, моят лекар ми предлага ваксина, защото нямам високорискови HPV! Чудя се дали да се съглася или да не.  newsm78

Ваксината не се ли слага, само ако нямаш никакви ЧПВ?!
Консултирай се, погледни в нет-а. Не съм сигурна, че е препоръчително.

# 1 265

Ваксината не се ли слага, само ако нямаш никакви ЧПВ?!
Консултирай се, погледни в нет-а. Не съм сигурна, че е препоръчително.

Ами и аз това все слушам из форума, но едно нещо, което се потвърди при всички гинеколози, при които бях е, че може. Ама не знам и аз вече  #Crazy

# 1 266
  • София
Момичета привет!
Имам резултати ПАП 1 за мен и ПАП 2А за дъщеря ми.
 След няколко дни сме при лекарката,но ако може да ми кажете дали има притеснително при тези резултати?
 И на предишния преглед ни изписа ваксина ликопид,била много добра за вируси и херписи.Някой дали си я е взимал от вас,за коментар?

# 1 267
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета привет!
 След няколко дни сме при лекарката,но ако може да ми кажете дали има притеснително при тези резултати?
 И на предишния преглед ни изписа ваксина ликопид,била много добра за вируси и херписи.Някой дали си я е взимал от вас,за коментар?

чудесни резултати, дъщеря ти предполагам има някакво възпаление и затова е ПАП 2А, но не е нищо притеснително Peace

# 1 268
Здравейте всички, аз съм тук по друга тема, но съвем случайно мернах вашата и реших да напиша за преживяното от мен, надявам се да е от голяма полза на всички.
Преди година ходих при една много известна гинеколожка, за да ме прегледа и да ми каже откъде да започна да се боря с проблемите си -  имах зад гърба си една година безуспешни опити за забременяване. Когато ме прегледа ми взе над 80 лв за преглед и снимки с ехограф  help , но щом за каузата -БЕБЕ, няма проблем - платих ги. Лекарката ме засили  и уплаши много , като ми каза, че най-вероятно имам рак на шийката на матката. Правих допълнителни изследвания, тя все повтаряше- трябва редовно да си правиш цитонамзка, за една година можеда умреш от рак...  smile3554 ...
Въобще - не ми се говори................
Това, което ми направи впечатление беше, че навсякъде висяха огромни , скъпи, рекламни плакати на  ваксина срещу рак: ваксинирайте дъщеря си!  supermama
След още купища дадени пари последва неясна диагноза, месеци рев и накрая си намерих добра гинеколожка в раковата болница , след първите изследвания тя ми постави диагноза: съмнение за рак, разбира се , не ми го каза, разбрах го едва след месец. needle

Ето какво ми назначи тя: близо един месец по специална схема пих изопринозин и след това отидох на преглед - оказа се, че вече нямам рак, имам хронично възпаление и едно огромно недоумение, как е възможно ракът вече да не е ракова тъкан ?!  newsm09 - съмнение за лекарката ми.

Сега ще ви кажа няколко неща за рака, които са моята борба с него:

1. Не вярвайте на докторите, когато ви съветват да ваксинирате дъщеря си срещу рак, те искат само да ви вземат парите - ваксината струва над 800 лв и те най-вероятно получават облаги от тази си рекламна дейност!
2. Ако искате да предпазите дъщеря си от рак , започнете с възпитанието. днес все повече родители нехаят за половия живот на децата си и намират за нещо нормално  какви ли не да използват като носни кърпички в леглото си, дъщерите им. Научете децата си още от малки, че не е добре, още като тийнейджъри да се впускат в сексуални отношения, които особено при момичетата вредят на здравете всеки нормален и добър гинеколог ще ви признае истината: жената се оформя  'отдолу" до към 19-та си година, всяка сексуална връзка преди това й НАВРЕЖДА. Има и друго, но то е прекалено гадно и страшно и не искам да шокирам жените тук, бих го споделила само на лично.
3. По горното ще ви кажа само едно - аз съм повече от модерна във повечето аспекти на живота жена, но по отношение на Любовта и семейните традиции, както и на моралните ценности, аз съм традиционалистка и смятам , че това ме е направило достойна ЖЕНА!
4. Моят странен рак, дошъл кой знае откъде изобщо беше преборен така: по стечения на обстоятелствата, месец , преди последните прегледи, бях настинала, реших, че не е добре да се тровя с антибиотици, тъй като скоро бях пила такива по друг повод. Мъжът ми отиде до аптеката и купи едно лекарство, което не е нито евтино, нито скъпо: ~12-13лв. , казва се Цитросепт , това са капчици, с ужасно горчив вкус, представляващи някаква киселина, извлечена от грейпфрут. Има много обстойни инструкции, как точно се използва и дозира. Аз го пиха точно един месец, всеки Божи ден, резултатът - няма рак, се дължи именно на него и ще ви кажа, че моето хронично възпаление се облегчи дотолкова, че за първи път не изпитвах болки ....сещате се къде....от  месеци, повече от година дори.
Сега след няколко дни имам нов преглед, бъдете сигурни, че ще съм още по-добре. За цитроспета знаем от жена, която е преборила вече такъв рак и сега е по-жизнена от 20-годишна, но не спира да пие това лекарство. Моля, нека не прозвучи , като реклама, аз съм  заклет враг на тези реклами, но все пак, ако това може да помогне и на други жени, ако искате сложете ми БАН, изтрийте профила ми, изхвърлете ме от форума, но нека хората да знаят, това е моята малка искрица надежда за вас. надявам се да ви помогне, такак както на мен ми помогна. Но вс епак, предупреждавам ви - ходете редовно на лекар и се изследвайте всеки месец, но и пийте лекарството, ако след месец нямате подобрение - спрете го, но се съмнявам , че ще го направите............

Ако някой се интересува, как съм го пила аз: 3 пъти на ден по 10 капки , разтворени в чаша вода + още една чаша вода, която изпивам след това.
на втория месец минах на 2 на ден x 9 капки-сутрин и вечер.

А да , забравих да ви кажа, какво каза лекарката в Раковата, след последния преглед: направо ахна и каза, че тя се била приготвила да ме "реже",  а сега вижда истинско чудо.....................

# 1 269
ароматно кафе, много съжалявам за това, което си преживяла, за сълзите и терзанията.

Постингът ти е написах крайно неграмотно и некомпететно.
Много рядко, но има документирани случаи, в които раковите клетки атрофират. Може при теб наистина да се е случило това, но аз смятам, че изобщо не си имала ракови клетки. Както и да е, тук само спекулирам.

Ваксината не е против рак. За жалост ваксина против рак няма. Още повече има толкова много видове рак. Ваксината е против човешки папиломен вирус, който образува ракови клетки. Цената не е 800 лева, интересувай се. Да не говоря наизуст, но ми се върти 125 лева. Момичетата, които са в България могат да те информират по-добре.
И не моля те, не пиши смехории като
Цитат
Не вярвайте на докторите, когато ви съветват да ваксинирате дъщеря си срещу рак, те искат само да ви вземат парите - ваксината струва над 800 лв и те най-вероятно получават облаги от тази си рекламна дейност!
Не че не е вярно в една или друга степен, но има (слава богу) доста свесни лекари.
По-нататък искам да ти обърна внимание, че възпитанието на децата няма много общо с рака (на шийката на матката). Много момиченца получават вируса от майките си. Възпитани или не - те са подложени на еднакъв риск. Не отричам: безразборните сексуални контакти са висок рисков фактор, но си остават "рисков", а не "предопределящ".

Цитросепт не го знам, но не ми звучи опасно (ако е наистина екстракт от грейпфрут). Предполагам, че е нещо хомеопатично. Ако те кара да се чувстваш по-добре, пий го, но имай едно наум да се консултираш с лекар за това. Попитай момичетата тук да ти препоръчат някой или метни поглед на темите в Искам бебе и Проблемно забременяване.

Успех с бебеправенето.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 08:34 от cubbit

# 1 270
Момичета привет!

мм, твоят резултат не се нуждае от коментар. Поздравления. Simple Smile
Дъщеря ти е добре да повтори цитонамазката след 3-6 месеца или както й е препоръчал доктора. Но и нейния резултат е ок.

Не разбрах защо ви е изписал тази ваксина? Някоя от вас има има ли херпеси? И срещу какви вируси е добра?

П.П. Сега се образовах. Simple Smile
Ликопид е руски имуномодулатор (таблетки, а не ваксина). Използва се за много неща (инфо тук, ще го преведа скоро), вкл. и за терапия (?) на цервикален човешки папиломен вирус и хепрес.

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 18:15 от cubbit

# 1 271
  • Бургас
Цитросепта наистина е много добро нещо,има много приложения и според мен помага  Peace ако си редовен Peace

Искам да ви питам ако някой е бил в подобна ситуация или има позната ,понеже се чудя какво да направя:

Преди 1 г. ми изгориха раничката ,но оставиха около отвора с цел да се запази разтегливостта на шийката на матката при второ раждане.Понеже продължавам да имам проблеми от време на време ходих и при друг лекар ,който е онколог - гинеколог и според него ако не смятам да забременявам близките месеци е по-добре да се доизгори този участък т.к не влияело на разтегливостта толкова много и било остаряло схващане.

Та интересува ме ако има някой с подобен случай дали се е отразило и затруднило раждането горене на раничката  newsm78

# 1 272
направо съм потресена от написаното по-горе
Цитросепт е хранителна добавка, която в никакъв случай за 1 месец не може да излекува каквото и да е, та камо ли рак
Тази жена е или много емоционална или много глупава
Подобни манипулативни постинги трябва да се изтриват, това е престъпление да се разпространява подобен тип информация под формата на знание в портал...
Ваксината се препоръчва до 26 годишна възраст, това го зная със сигурност от сайта на дружеството по АГ на САЩ- ACOG
И то само ако броят на половите партньори е до 4!
Налачието на инфекция с високорисков щам НРV намалява успеваемостта на ваксината и обезсмисля поставянето и
Вече посочих един според мен доста обективен сайт www.hpv-bg.com

# 1 273
 Подкрепям cubbit  Peace Горният пост е написан крайно некомпетентно. Цитросепта е и имуностимулант и имайки предвид, че ЧПВ се преборва единствено от имунната система може би е полезен в това отношение  Peace
   ароматно кафе смени си лекарката, по-скоро си била с грешна диагноза. Успех с бебеправенето  Peace

# 1 274
  • София-България, Израел - където си поискам
Подкрепям cubbit  Peace Горният пост е написан крайно некомпетентно. Цитросепта е и имуностимулант и имайки предвид, че ЧПВ се преборва единствено от имунната система може би е полезен в това отношение  Peace
   ароматно кафе смени си лекарката, по-скоро си била с грешна диагноза. Успех с бебеправенето  Peace

и аз съм на това мнение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт