Отговори
# 1 350
Момичета днес си взех резултатите ПАП 2  Grinning
На контролен преглед след 3 месеца отново всичко било наред.Само чакам да си дойде до София докторът който ме оперира и отивам да питам и разпитвам.

# 1 351
svetla1971Hug
Пожелавам ти едно спокойно и слънчево лято!  Heart Eyes

# 1 352
Браво, значи все пак зацапването и прокървяването не са толкова фатални симптоми  Rolling Eyes И при мен имаше леко зацапване след секс, една две капки и то само веднъж, а пък какво излезе ... Направо като ви чета и почвам да си мисля, че са ме объркали ...

# 1 353
Мерси много  Heart Eyes Аз пожелавам на всички нас добри резултати и никакви проблеми повече.
Незнам и аз вече.Преди 2 години ми правиха хормонални изследвания оказа се че имам проблем и с хормоните после пък излезе и миомен възел.Затова сега съм се зарекла да говоря с доктора ми основно и за всичко.Ще си направя един списък и като почна да питам ... да му мисли.Ама без отговори на въпросите си няма да си тръгна ще се наложи да ме изхвърлят  Mr. Green или да ми отговори!

# 1 354
 svetla1971  Много се радвам за теб  HugСамо такива хубави новини да се чуват Praynig

# 1 355
Здравейте момичета!

Вчера бях на гинеколог. На прегледа нямаше нищо притеснително и шийката на матката изглеждаше много добре, но резултатите от цитонамазката показват възпаление на цервикалния канал. Не се знае от какво точно е, но утре трябва да си направя кръвни изследвания в Института по вирусология, за да се види какво точно е и ако има ЧПВ, в което лаборантката е убедена, кой вид е.
Няма нужда да ви казвам колко съм притеснена.... Sad

Някой от вас правил ли си е кръвни изследвания? За колко време излизат резултатите?

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 16:09 от jaba30

# 1 356
Здравей, за HPV изследването не е кръвно а се взима материал като за цитонамазка, става готово за една седмица и струва 100лв.Твоят док трябва да ти вземе материал и си го носиш сама.Желая ти успех!

P.S. Имам тел. номер на кабинета, ако искаш ще ти го дам.

# 1 357
Здравейте,момичета!
Ето ме отново,от много дълго не съм писала,защото ме беше страх да влезна отново в темата,но пак съм тук една година след конизацията!Последно бях на цитонамазка януари и резултатите бяха задоволителни(така,каза доктора,защото аз не съм ги виждала,просто не ми ги даде,само каза,че ако има нещо нередно непременно ще ме оведоми,както и да е),сега ми предстои да ходя отново,но се случи нещо,което много ме притесни и то е,че 2-3 дни след полов контакт получих зацапване,а до следващата М имам още поне 10 дни,умирам от страх,защото преди конизацията която беше март 2007,бях получила кървене извън цикъла и така уж всичко беше хванато навреме(бях с ПАП3-ПАП4),хистологията след конизацията беше добра,а и контролните цитонамазки след операцията (4-5)от тогава до сега бяха винаги ПАП2.Не искам да се сещам отново за всичко което преживях но изтръпвам при мисълта,че всико може да се повтори SadТака ми се иска да съм вече бременна Praynig,но да видим в събота ще ходя на преглед и ще споделя как е минало
Стискам ви палци и дано да споделяме само добри новини  bouquet

# 1 358
Желая ти успех, дано всичко е наред и скоро се похвалиш освен с добри резултати от цитонамазката и със сладко бебенце Hug

# 1 359
Надеждата,стискам палци и аз,дано нещата са наред.

# 1 360
Момичета,благодаря ви за подкрепата  bouquet
Искам да попитам  дали някоя от пишештите има отзиви за добри гинеколози във Плевен(освен проф. Горчев,при който записването став 2 месеца предварително),а съм ходила при доц.Томов от неговата клиника,но не останах особенно доволна,но както и да е.

# 1 361
Д-р Еленчев. Мен той ме оперира и съм много доволна.
Кабинетът му е до кино Освобождение.
Ако те интересува ще ти дам повече информация.
Успех и всичко най-хубаво Peace

P.S. Забравих да вметна, че е АГ- онколог, а от Томов и аз нямам добри впечатления

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 13:15 от dudi_sv

# 1 362
Момичета,нека някой на когото му е правена конизация от д-р Славчев да ми разкаже подробности-още от предния ден ли се ходи в МД,с каква упойка се прави,колко време се стои там след това,какво трябва да си нося и т.н.Благодаря ви предварително!И ако може успокойте ме малко...

# 1 363
milnik1968 мен ме оперира Славчев  Peace Да отиваш предния ден, за да те подготвят. При мен беше спинална упойка, не знам с всички ли така процедира. Престоят е една нощ, т.е. след операцията оставяш в болницата, на другия ден махат катетъра и тампонадата и ако всичко е наред те пускат да си ходиш  Simple Smile Носи си нощница, вода, превръзки, самобръсначка и обикновени бисквити, ако огладнееш много не дават да се яде друго след упойката. Не се тревожи всичко ще мине, не е страшно  Hug Лекарят е адски добър, нищо че не говори много с питане всичко си казва. Стискам ти палци и не се плаши   bouquet

# 1 364
iveto,безкрайно много ти благодаря за информацията и за подкрепата!Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт