Отговори
# 1 665
    STELLA_B здравей, не се тревожи, всичко ще е наред, аз бях с такъв резултат. Виждам, че си от Бургас при кой лекар ходи? Мисля че трябва да направиш и колпоскоп и биопсия. Пиши ми на лични ако искаш  Hug   

emoli стискам палци, успокой се. Лелеее колко си ме успокоявала мен, а сега си се шашнала  Hug

# 1 666
На 20-ти ме иска за втора цитонамазка

Ето това е добре! Не се притеснявай, знам колко е трудно и колко абсурдно ти звучи това, но очевидно лекарят ти има сратегия вече. Не те вика след 3-6 месеца, а след по-малко от един. Изписал ти е някаква терапия... Може пък всичко да се оправи. Като ти прави втората цитонамазка, искай колпоскоп и в зависимост от резултата на цитонамазката, може и биопсия.

Hug

# 1 667
  • БУРГАС
    STELLA_B здравей, не се тревожи, всичко ще е наред, аз бях с такъв резултат. Виждам, че си от Бургас при кой лекар ходи? Мисля че трябва да направиш и колпоскоп и биопсия. Пиши ми на лични ако искаш  Hug 

На 20-ти ме иска за втора цитонамазка

Ето това е добре! Не се притеснявай, знам колко е трудно и колко абсурдно ти звучи това, но очевидно лекарят ти има сратегия вече. Не те вика след 3-6 месеца, а след по-малко от един. Изписал ти е някаква терапия... Може пък всичко да се оправи. Като ти прави втората цитонамазка, искай колпоскоп и в зависимост от резултата на цитонамазката, може и биопсия.

Hug

Много ви благодаря!   bouquet Сега отивам да чета всичко и ако имам въпроси ще питам!

# 1 668
Stella B, и аз като Ивето, бях със такава цитонамазка -съвсем същата като твоята. Успокой се, въпреки,че наистина си е доста гадничко цялото напрежение. Знам какво ти е много добре, но бъди уверена,че всичко ще се оправи Peace

Ако искаш пиши ми на лични.Ивето е оперирана в София, а аз предпочетох доста добър специалист от Стара Загора. Мога да ти дам координати.

# 1 669
emoliPeace, стискам палци и съм убедена, че всичко ще е наред.

И да вземат вече тези доктори да спрат да ни шашкат с тези" НО" -та! Достатъчно стрес сме изживели. Ами така де!
 #Crazy

# 1 670
Момичета, нямаше ме а вие колко сте изписали Simple Smile
Желая късмет на всички чакащи резултат, сигурна съм че щом сме се захванали с лечение то ще е успешно!
А на всички бебеправещи след конизация желая бърз успех и най хубавия резултат на края!

# 1 671
Стела, направи си HPV тест на Digene
това е най-сигурният вариант да се информираш имаш ли клинично значима инфекция
можеш да намериш клиниките, където се работи в сайта
www.hpv-bg.com
Успех

# 1 672
По отношение на бебеправенето ,мисля,че при здрави тъкани на шийката и липса на гинекологичен проблем ,няма смисъл да чакам WinkАко дай-боже забременея веднага (което пожелавам на всички вас от цялото си сърце stork-boy) ще разбера след месец (съвсем хипотетично говоря) ,а дотогава ще са минали повече от 3 м. от конизацията Wink.Имам 100% доверие на доктора си и мисля,че той не би рискувал да ми даде зелена светлина за бебе,ако има дори малка вероятност за проблем WinkТака,че ,личното ми мнение е ,че не трябва да се отлага повече.Мъчих се половин година с кошмара ПАП3/CIN3 ( след хистологията и Карцинома ин Ситу ), а сега след като всичко е ОК съм сигурна ,че няма какво да го миисля повече WinkТака,че момичета - ГОРЕ ГЛАВАТА ! Всичко се преживява и дано НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ПОВТАРЯ  WinkБъдете здрави  bouquet

# 1 673
mimzyPeace
Успех и дано всичко е наред!
Аз съм месец след тебе, да знаеш Laughing

# 1 674
mimzyPeace
Успех и дано всичко е наред!
Аз съм месец след тебе, да знаеш Laughing
Всичко ще е ОК Wink И дано скоро имаме хубави новини Simple SmileБъди здрава,спокойна  и щастлива  bouquet

# 1 675
  • В центъра на моретата
Момичета, днес ми излязоха резултатите от цитонамазката и тъй като сестрата ми ги даде не успях да разбера как да ги разчета:
пише: масово екзоцервикални и цилиндрични клетки, умерено левкоцити и ................ (не го разчитам) единични "clue cells", слуз .....
Golduerelia vaginalis, PAP 2
Да уточня, че правих цитонамазката докато кърмех, а 4 дни след това ми се възстанови цикъла.
Някой може ли да ми каже  нещо по резултатите?

# 1 676
зайко, пропуснала си най-важното
сложи скан на намазката да го прочетем
но май ми се струва, че няма нищо тревожно

# 1 677
Здравейте момичета.
Резултата е PAP 2!
Чувствам се страшно облекчена!

iveto_, знам миличка...но и ти знаеш какво е да се чакат резултати!

mimzy, пожелавам ти успех и скоро да ни зарадваш с прекрасна новина Peace

Благодаря на всички за палцестискането.Определено има ефект Hug

# 1 678
Здравейте момичета.
Резултата е PAP 2!

ЧЕСТИТО Simple Smile Simple Smile Simple SmileОт тук нататък ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ newsm10 smile3521

# 1 679
Здравейте момичета.
Резултата е PAP 2!

ЧЕСТИТО Simple Smile Simple Smile Simple SmileОт тук нататък ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ newsm10 smile3521
Страхотна новина, дано повлечеш крак само такива резултати да има Hug

Общи условия

Активация на акаунт