Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 385
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
  • Deutschland
Ако подозирате, че им правя реклама, лъжете се. Нито знам къде са, нито чия е пицарията. Просто мъжа ми беше чел нещо и реших да попитам тук. Явно грешка. Извинете ме.

# 271
Не, не, Фрау С. Нищо към теб или питането ти.

Говоря за преди доста години когато всяко второ мение беше за няколко конкретни ресторантчета и тази пицария сред тях. След като я видях и сядахме там ми се загнезди това усещане. Даже мъжът ми тогава си спомням, че каза "Ъъъ, поЙче препоръки от женския форум недей казва".

# 272
Имах предвид, че преди години още някой е правил реклама. Помня случая. Не обичам да хейтя нищо в любимия Созопол. Каквото такова. Но за тая пицария ми се набива странно вече няколко пъти. Фрау, никой не говори за теб. Нали и ние сме отишли преди теб даже Simple Smile))
Понеже не съм по рибата и хапвам само да не е без хич и знам пиците и спагетите. Simple Smile)

# 273
Здравейте има ли хотел с басейн, който да пуска външни посетители ?
Да си платим само за басейн без нощувка?

# 274
Утре най-накрая отпрашваме към Созопол.
От кои ресторанти в Стария град сте доволни тази година? Плащането с карта е огромен плюс.

Ресторант Кирик, бистро Ксантана

# 275
  • София
Останахме много доволни от "Ривиера" и "Ксантана" тази година.
За съжаление един мой любимец - панорама "Свети Иван" - попадна в черния списък. Собственикът от година на година гледа да настанява само чужденци, явно смята, че му правят по-високи сметки. Тази година обаче надмина себе си, защото ни забута на маса без гледка и така и не ни премести, защото за другите маси всеки момент щели да дойдат гостите.

# 276
  • Deutschland
Ами на повечето места чужденците са мило посрещани, няма какво да се лъжем. Явно шефчетата мислят, че чужденците идват с чували пари.

# 277
  • Бургас
Лошото дъждовно време от понеделник!

# 278
  • Бургас
От вчера! Няколко дни разлика с понеделник!

# 279
  • София
За мен Панорама Свети Иван е прекрасно място, хубава храна, най- красивия залез в Созопол и да, правя си резервация няколко дни по- рано.
Порто Елеа тази година е много добре, Механа Созопол също, бистро Корал.

# 280
Ресторанта на хотел Свети Никола на Каваци, е страхотен откъм качеството на храна и отношение на персонала, никога не сме имали проблем с храната.

# 281
Панорама Свети Иван, както и всички заведения по улица Морски скали са с уникална гледка - към острова и залеза.
Но като кухня, аз лично повече харесвам Нептун! Горе-долу са в съседство.
От страната на пристанището, Стария Созопол не е никак лоша опция.
От другата страна, по крайбрежната, най-хубавата гледка е от “Художниците”, но там още преди 1-2 години се бяха пооляли с цените, а сега си представям какво е.
Тук, другото място, което е топ като кухня е Del Muro - наистина имат много вкусни и класни неща. Пак скъпичко, но мастършеф кухня.
Останалите там са малко мутренски истории. Като прехвалената Урания например. Ако нещо не ти хареса и напишеш коментар, собствениците започват да те заплашват. Сигурно затова и нямат страници по ФБ и Инста. Отделно надменните сервитьори, които почти те гонят, когато си платиш сметката. А колкото и бакшиш да оставиш, винаги те гледат с пренебрежение. Може би очакват да им препишеш апартамент и по-малко от това не признават.
Да не говорим и за абсурда, че приемат само кешово плащане. Навсякъде другаде те питат в брой или с карта, а тук с карта отказват категорично.
Явно става въпрос за някакво укриване на данъци или подобни измами, което си е червена лампа, дори без да говорим за останалите неща.

# 282
  • София
Урания я пропускам от две години, нещо и те не знаят къде се намират.

Заведенията, работени от собственици и семейства са с добро качество на храната и обслужване. Придържам се към тях.

За дел муро потвърждавам 😍

# 283
  • София
Тази година съм доволна и от "Нептун", и от "При художниците".
В "Нептун" ни посрещна все същата усмихната собственичка, обясни ни кое е прясно и кое - не е, обслужваше ни нейният племенник, който също беше усмихнато и работливо момче.
"При художниците" е малко по-скъпо, но всичко беше безупречно и много, много вкусно. Адмирации за домашния хляб с квас и созополските дамги.

# 284
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В сряда съм в Созопол, преди сме ходили само на Хармани и Централен плаж, и на Шофьорския,де.
Може ли актуална информация за Градина, Златна Рибка, Смокиня, имам предвид, има ли къде да се паркира, плаща ли се, колко струва?
Има ли свободни зони, или задължително се плаща за чадър и шезлонг?

Общи условия

Активация на акаунт