Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 014
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Един невероятно красив изгрев от днес

# 241
Здравейте,

Пиша с въпрос относно Bamboo Созопол.

Чудим се какво настаняване да изберем. Важно ни е да имаме сянка.

Стандартните шезлонги с чадъри как са от гледна точка на възможност за местене на шезлонга и криене под сянката?

До колкото виждам малките шатри са с възможност за спускане на покривала от двете страни, нали така? Прав ли това сравнително пълна сянка върху меката част на шезлонга?

Колко бамбуков шезлонг са под един чадър? Каква е цената за чадър? Виждам само за бамбулов шезлонг, без чадър.

# 242
  • Deutschland
Karzz, мъжа ми се интересува дали пицария Милано работи. Аз честно казано, не мога да се сетя къде точно е, а смея да твърдя, че познавам града добре.

# 243
https://www.flagman.bg/article/357361
Запечатват пицария в Созопол, собственикът не искал да спазва законите, защото България била "американска организация"...7 август тази година.

Ако има телефон, може да звъннеш за всеки случай.

# 244
🤭😂 тоя е фен на ивилин от рода исторически
Егати!
Иначе преди няколко дни работеше, ама не знам дали е било преди или след новината

# 245
Те и по новините даваха репортаж.
Сега Флагман може да са доукрасили причините, в новините казаха само че нямал категоризация. Нищо за мотивите. Та имайте едно наум кое и колко точно е вярно.
Излизат някакви телефони в нета, да се звънне ще е най-информативно и сигурно за мен.

# 246
  • Deutschland
Може би е чел нещо, затова и се интересува работи ли или не. Благодаря ви.

# 247
  • Бургас
Фрау,утре мога да разпитам колегите ми, които карат такси в Созопол, да видим каква информация ще ми дадат и ще пиша.

# 248
С двете деца от малки ходим само на плажа на Стария град/централен ли се води?/. Залив е, плитко е, вълни аз лично не  съм виждала там, но август където е вече се появяват вълни. Не бих се тътрила с транспорт никъде из Созопол, затова винаги отсядаме в Стария град и зарязваме колата на паркинг, за мен това е почивката.

Може ли да препоръчате хотел/квартира? Благодаря!

# 249
  • Варна
Всички с добър рейтинг в Booking може да видите . От препоръка в момента няма особен смисъл-август всичко е заето и ще имате късмет ако намерите.Така, че отваряйте booking, пишете Sozopol old town и успех!

# 250
Кажете вие къде сте отсядали. Идва и лято 2026 все пак.
Иначе за да се ходи на централния плаж, може да се отседне и в новия.
Най-добре се вижда по картата на букинг кои хотели са близо до централния плаж..ако изобщо става дума за него де. Лисвва конкретика..а и има и плажче в стария град което е различно от централен.

# 251
  • Варна
Аз съм отсядала в Докторската къща, При художниците, Вили Созопол, Безкрайна синева, Всичките са хубави. Има и прекрасни места за настаняване , гледащи към пристанището. В Стария град няма големи хотели.Аз лично съм се ориентирала от информация в Booking за всички и не съм грешала. Оносно кой е плажът-този от заглавната снимка на темата точно -между стария и новия град.

# 252
  • гр.София
Ние отсядаме напоследък в" Семеен хотел Софи",за моите разбирания е чудесен, в Новия град е,но ходим само на Централния плаж, не го намирам за дълъг пътят. За  две- три минути се слиза от хотела пеша до ул. Републиканска. И оттам - който иска Хармани,който иска Централен...

# 253
Karzz, мъжа ми се интересува дали пицария Милано работи. Аз честно казано, не мога да се сетя къде точно е, а смея да твърдя, че познавам града добре.

По времето на новината бяхме там. Ядохме пица предната вечер в нея. Вечерта, в която се въртеше репортажа по националните тв пицарията си работеше и беше пълна. Намира се на площада в началото на стария град.
За мен лично пицата не беше кой знае какво. Имаше вкус на полуфабрикат и не си заслужава цената от 26 лева. Беден асортимент, лошо качество, плащане само в брой"защото им се развалило пос устройството"....  Жалко, че явно не могат да ги затворят за постоянно...

# 254
  • София
Ние отсядаме напоследък в" Семеен хотел Софи",за моите разбирания е чудесен, в Новия град е,но ходим само на Централния плаж, не го намирам за дълъг пътят. За  две- три минути се слиза от хотела пеша до ул. Републиканска. И оттам - който иска Хармани,който иска Централен...

Колко струват чадър и шезлонг на Централния? Ние пристигаме в понеделник…

Общи условия

Активация на акаунт