Созопол 2025/2026 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 38 483
  • 498
  •   2
Отговори
# 495
За мен огромен проблем е паркирането. Липсата на места е отчайваща. В цивилизованите курорти в Европа са построени огромни подземни паркинги и практически няма паркирани коли на улиците. А тук за малко да си изпуснем резервацията поради едночасова обиколка за място. Нямам желание за такива преживявания повече....просто ме губят като турист, клиент и любител на българското.

# 496
  • Бургас
Някой да има опит с добър кетъринг в Созопол или района с доставка до Созопол? Или да не търся, а да провам някой от препоръчаните ресторанти да приготви нещо..
Мои познати редовно поръчват храна от  заведението на Хилда Казасян, но са познати и не знам дали в менюто предлагат и кетъринг. Иначе е вкусно.

# 497
  • Сф
Детето, 18 г, е на Созопол със съученици, 5 броя. Сутринта пристигнаха с влака. Веднага бусчето и вече са на плажа. Прати ми видео
 На Каваци са, водата е супер.  Взели са някакви шезлонги до заведение,  меки ,май и 2 пуфа има - 20 евро. В новият град са иначе, в евтин хотел ,резервиран преди месеци. Не помня името,  но прилично и чисто било. Рейтинга нямаше и 4тири доколкото помня,  но те са млади, не се превземат. Такси до Каваци, на някакво момиче са попаднали ,6 ,7 места,  бусче като че ли- 11 евро посока. Ще ги вземе после. ( сигурно с уговорки работят) ,кой как се разбере имам предвид. Вика ми, евтино е и яде калмари на плажа Joy, вкусни били. Те и делят ,ама все пак довечера ще пращам още ,че и заведения и дискотеки чакат...
Като цяло за ден 1ви е доволна и от Каваци особено. Защото тя и друг път е била с компании и на артфест, обаче все на Централния и Хармани. И там на втория бяха видяли удавник , та не смееше да влиза изобщо. Явно ще си продължат с Каваци. На всички весело лято и нещо по- конкретно, ако имам като инфо ще пиша. Като цяло не е припаднала все още от цените, това исках да кажа. А и те са от еврейското училище, та си правят сметка. Joy

# 498
  • София
Водата на Хармани днес е кристална, дъното се вижда като на длан. Няма вълни, а морето е направило дълга плитчина навътре, идеална за малки деца. Пясъкът е като брашно, няма едно водорасло, само ята малки рибки и рачета.. Рай!

П.П. Говоря за свободната зона. Шезлонги не ползвам, дори безплатни да ги дават.

Последна редакция: ср, 12 авг 2026, 16:33 от РРР

Общи условия

Активация на акаунт