Созопол 2025/2026 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 34 412
  • 460
  •   2
Отговори
# 345
  • Бургас
Ох, и на този път са направили страшни кръпки!
Думи нямам!

Обаче снимките са уникални, samantinia ! С дрон е снимано, нали?
Снимай всичко в околността и ни радвай и нас!

# 346
  • Пловдив
Ох, и на този път са направили страшни кръпки!
Думи нямам!

Обаче снимките са уникални, samantinia ! С дрон е снимано, нали?
Снимай всичко в околността и ни радвай и нас!
Да целия е на кръпки все още няма маркировка.
Да с дрон са снимките

Тази година паркирането в Созопол ще бъде ад, не че досега не е било ,но тази година ще е............на мястото на най големия паркинг на Марина порт се строи голям хотел и там вече няма паркинг имайте го впредвид.

# 347
Да ужасно е това със строежа, не само заради отнемането на паркинга, но и защото заради него и марината се случват странни неща с Кирик и Юлита.
Които засега служебното правителство отмени. Ама редовното кой знае.

# 348
  • София
Искате да кажете, че цялата гледка, която я имаше от всички ресторантчета на улицата, вече няма да я има?

# 349
Проекта.
https://elitebuild.bg/bg/marina-port-sozopol/

Какво ще е изпълнението.. не знам. Засега има опънати 5 крана и са на ниво +1 ет.
Става дума за далечния паркинг, този който е на яхтеното. Не онзи при старите рибарски лодки, при заведенията.

# 350
  • Пловдив
Ето го строежа и малко кадри от околността

Последна редакция: ср, 06 май 2026, 20:17 от samantinia

# 351
  • Бургас
Созопол вече не е това, което беше!
Все повече заприличва на Слънчака и Несебър.

# 352
Изобщо няма да си хабя парите и нервите в Созопол това лято, с тези цени и паркинги не, благодаря.

# 353
Здравейте! Направила съм резервация за края на юни и началото на юли, но се оказа, че паркингът не е включен в цената на апартамента. Близо е до плаж Харманите. Някой може ли да ме ориентира какво долу горе се очаква да платим? Не сме почивали скоро в България, а мъжът ми изобщо не обича да плаща за паркинг. В началото на сезона дали е много пренаселено или ще имаме късмета да се насладим на спокойна почивка? Приемам препоръки и за ресторанти. Благодаря!

# 354
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте! Направила съм резервация за края на юни и началото на юли, но се оказа, че паркингът не е включен в цената на апартамента. Близо е до плаж Харманите. Някой може ли да ме ориентира какво долу горе се очаква да платим? Не сме почивали скоро в България, а мъжът ми изобщо не обича да плаща за паркинг. В началото на сезона дали е много пренаселено или ще имаме късмета да се насладим на спокойна почивка? Приемам препоръки и за ресторанти. Благодаря!
Вероятно между 10 и 15 евро на ден, Созопол не го свързвам със спокойствие много отдавна Simple Smile

# 355
На мен Созопол ми е разкошен края на юни, но паркинга трябва да е предварително уреден.

# 356
Паркинг има и то два ,много близо до Хармани ,платени са.Ние миналата година в края на юни ходихме в хотел Мартинез ,ползвахме обаче платените паркинги.Места си имаше ,не беше силен още сезона.

# 357
Да, ако не е уредено към хотела на тези двата места ще има. Трябва да се плаща обаче. Потребителката пита дали би могла да намери безплатно доколкото разбрах. Според мен няма да намери.

# 358
  • София
Здравейте, дали някой е поръчвал храна с доставка до комплекс Санта Марина от някое заведение в Созопол.
Нещо от рода на Глово има ли?

# 359
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, ако не е уредено към хотела на тези двата места ще има. Трябва да се плаща обаче. Потребителката пита дали би могла да намери безплатно доколкото разбрах. Според мен няма да намери.
Чисто хипотетично може да намери безплатно да паркира в горната част на града, на някоя поляна, но си е едни 15 минути пеш до Хармани.
Нали разчертаха улиците, и разпродадоха паркоместата...

Общи условия

Активация на акаунт