Пазаруване от Н&М - тема 71

• 35 433
  • 467
  •   2
Отговори
# 285
  • Mostly in my mind
Тази блуза и аз я следя.

# 286
Някои неща от любими вече са на по-висока намалена цена, други вече на редовна.

# 287
Моята хавлия - циклама издържа теста с прането, ок е след два пъти завъртане на ръчно 40° и центрофуга, реших да и приложа двоен тест🙂
Суха я прибрах, огледах, за 9лв ако издържи 2 лета в търговски вид ще е хубаво
Белия кант и при мен не е бял, забелязах като получавах кафявото, там си личи веднага, че леко на шампанско бие, не е снежно бяло.

И сега да ви покажа след седмица сборно на градина носени кецове какво се случи. Залагах, че ще издържат от опита с миналогодишни, където не са мръднали - друг модел, тези ги огъвах, преглеждах и накрая цъфнаха
Вярно, че само кал и пепел търсят, но все пак....

Как процедирате с рекламация, не пазя бланките?
Мисля сега да им пиша
Скрит текст:

И набързо направих поръчка от обувки бг тази сутрин, че не ми се мисли мъжа ми като гръмне колко обувки имам аз, а децата нищо не мога да взема
Маратонки взех да мерят, да видим

И на тези на naturino попаднах, миналата есен и пролет имаме такива преходни за едното дете. Сега са с шарка, направо пак поръчах за есента, че са за широк крак и такива са му удобни на единия
https://obuvki.bg/p/snikrsi-naturino-cocoon-vl-2012904-mt-0c02-m … sin-0000305325020

# 288
Същия модел кецове в червено са вече разлепени на същото място след около месец носене. Детето си ги харесва, но ще ги връщам с рекламация. Зимата така върнах памучни кецове разлепени за две седмици в градината. Обадих се, изпратиха на email бланка и номер на товарителница.

# 289
  • София
Да разбирам, че намалението е последна седмица? Аз следя някои неща, които си стоят на -26% и тайничко се надявах още малко да паднат, но явно няма за кога.

# 290
  • София
Да разбирам, че намалението е последна седмица? Аз следя някои неща, които си стоят на -26% и тайничко се надявах още малко да паднат, но явно няма за кога.
До 16-ти е.

# 291
И сега, получих от листото за 6лв, има бримки на доста места и връщам.

Моята, която предни дни на 12 лв взех е  без забележки

Не съжалявайте ако сте я изпуснали, гаранция няма какво ще се падне

# 292
  • Mostly in my mind
Аз точно това се чудех...дали бримките на моите не са били още преди прането. Не ги огледах добре. Каквото такова, за 10 лв това е положението.

# 293
  • София
Такова разлепване смятам, че е нормално, особено при деца. И за един ден може да се случи. Те подритват с тях, влачат си краката някой път. В училище седят на стола и си гънат краката отдолу-моите обувки винаги с е"пукат" отстрани, там където си сгъвам пръстите, защото така седя и си гъна краката отдолу.
Все пак се упражнява механично въздействие.
те ли лепят с вакуум-нагрява се подметката и тя лепва на кожата/текстила. После и да се лепят с лепило от обущар, няма как да се притиснат толкова едно към друго.
Някои поизводели не лепят догоре-слагат лепило до конеца някъде и подметката в горния край се отделя ако ги разделечиш с нокът. Целта е точно това-да не се разлепи на едно място, а останалата част да стои залепена. няма функционален проблем, само естетически.

# 294
Някой има ли този сет (или част от него)? Интересува ме дали си отговарят на размерите (особено ризата, че ми се вижда доста оувърсайз).
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1290790001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1290791001.html
Харесах ги отдавна. ❤️ Дебнах доста време да ги намалят, така и не намалиха ризата, само панталонките. Снощи най-накрая хванах моя номер панталонки, понеже все беше изчерпан. Тази сутрин поръчах и ризата на редовна цена, но не съм сигурна в размера. И двете неща нямат никакви отзиви в сайта, а ми се иска да си уцеля размера, затова ще съм благодарна, ако някой ги има и сподели мнение. Благодаря! 😊

# 295
Споделям моите "находки" Grinning
Тази рокля е хубава, доста намалена, стои ми като на манекена, поръчах С, по принцип съм М. Интересно, че дълго време стояха всички налични размери
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1219083014.html 
Тази риза в реална я мерих в XS. Закопчаха я, но ми трснееше. Хванах в сайта С и я поръчах, добре ми е
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1260356002.html
И споделените кърпи - тъмно зелената и розовата с кант успях да хвана.
Другите неща са основно за децата.

# 296
Благодаря за линковете, и двете ги имаше снощи в мой размер и ги поръчах.
Дано ги одобря като дойдат.

# 297
  • София
Здравейте,
в магазина на Витошка-София продават ли дрехи за тийнейджъри?
Преди имаше само дрехи за деца до 8-10 год.

# 298
Получих си и аз розовата хавлия. Изпрана е, няма никакви дефекти. Просто чудесна.
Приключих вече с летните дрехи, в Любими вече слагам жилетки. Simple Smile

# 299
Здравейте,
в магазина на Витошка-София продават ли дрехи за тийнейджъри?
Преди имаше само дрехи за деца до 8-10 год.
Не, няма. Скоро и аз разбрах, че детското там им е до 8-10г.

Общи условия

Активация на акаунт