Пазаруване от Н&М - тема 71

• 35 166
  • 463
  •   1
Отговори
# 315
Този сезон се радвам, че не превърнах у нас паркинг - депо за пратки.
Много неща върнах тук след щателна равносметка

Тъмно зелената хавлия за 9лв я върнах, защото ми се видя с бримки.

Пожелава ви спокойно лято
Точно в това се превръща и вкъщи по време на намаления в хм или аю
Ужас е! Браво, че тази година не сте се го причинили!
И да попитам за връщането: върнах някои неща с бележките за връщане, но размисли и сега иска да вълна още нещо от същата поръчка, в профила ли да търся да разпечатам и да приложа към пакета?
Имам универсална бланка за връщане, мога да пробвам да Ви я пратя ако не сте намерили вече.

# 316
Да, @_ni, по-добре е да се свържеш с тях и да ти пратят бланка
Така ще има и документирано по мейл, че има още връщания по дадена поръчка.
Обикновено в рамките на по малко от 24 часа се свързват и по телефона да дадат указания, че пращат формуляр

# 317
Вчера и аз последно върнах няколко дреболии, но пазех всичко този път.
Иначе в сайта, в раздвл Често задавани въпроси има линк с ето тази бланка за разпечатване, ако не се пази оригиналната/ аз съм я ползвала и за рекламация/ :

# 318
А, мои три пратки са загубени Sad
Последно са отразени като получени в Еконт и после са изчезнали от системата им... странно как.
Дано ги намерят, че имам много желани и сигурни неща в тях (имам същите неща в друга разцветка или номер и знам, че тези ще ми станат).

# 319
Да похваля рокля с лимони - приятна материя, уголемена с два номера (както и подобни от минали години). Ще се носи с коланче и кецки.

# 320
И на мен ми създава много насторение роклята в тази разцветка. Имам и още поне 2-3 от другите. Аз лично само с коланче ги нося.

# 321
И аз я имам тази рокля. Много е лека и приятна.
Тази също много ми хареса, памучна е.

# 322
Сетът панталонки https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1290791001.html И риза https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1290790001.html пристигна. Ризата размер М отговаря на L, а панталонките XL отговарят на L.  Нося L и добре се получи, но голямо тото, добре че имах късмет. 😂 Много ми харесват и щеше да ми е тъжно да ги връщам, материята е разкошна. ♥️

Този бански не ми хареса и замина обратно, прекалено е изрязан на д-то: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1273632001.html

Тези мъжки тениски са страхотни, поръчвам пореден цвят - всичките ги събрахме. 😂 Идеални са и за офис, и за свободно време: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0967154035.html

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 23:42 от Amazing Amazing

# 323
Тази си я взех в черно и в маслено жълто, интересното е че стои по-добре без сутиен. Много хубава и удобна за големите жеги.
Направих голям фурор на работа с тях сред колежките и ме накараха да им дебна и на тях 😂

# 324
Искам да попитам нещо - от известно време в онлайн магазина ми излизат продукти обовначени като &other stories. Това някаква подмарка на HM ли е?

# 325
  • Пловдив
Искам да попитам нещо - от известно време в онлайн магазина ми излизат продукти обовначени като &other stories. Това някаква подмарка на HM ли е?
Да, и не само:
ARKET

Дрехи, Аксесоари, Интериор
C
    COS

Дрехи, Аксесоари
M
    Monki

Дрехи, Аксесоари
S
    & Other Stories

Дрехи, Аксесоари
W
    Weekday
Дрехи, Аксесоари

# 326
Скрит текст:
Тази си я взех в черно и в маслено жълто, интересното е че стои по-добре без сутиен. Много хубава и удобна за големите жеги.
Направих голям фурор на работа с тях сред колежките и ме накараха да им дебна и на тях 😂

Аз я нося с лепящ сутиен, но и нямам кой знае какъв бюст. Много е лека и приятна, аз лично за свободното време си я нося, но за моята работа няма да е подходяща.
Като цяло напоследък съм много доволна от НМ, предимно от там пазарувам.

# 327
  • София
Не знам дали на всички изпращат еднакви оферти/купони, но имам 10 лв при похарчени 50, валидна до утре. За мен е супер оферта, но така и не си харесах нещо, за да я използвам. Ако за някой представлява интерес, с радост бих му поръчала от моя профил с наложен платеж. Плюс ниво съм и ми е безплатна доставката.

От намалението успях да хвана почти същите лимони, но в дълъг вариант за дъщеря ми, а за мен същия модел в син десен. Много съм доволна. 100% памук. Уголемени са. Шевицата в края е отделен плат и позволява скъсяване без да се разваля ефекта.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 11:48 от Таня67

# 328
И аз имам 10 лв. при поръчка над 50.

# 329
Имам 10лв до утре, да
Реших да ги похарча веднага, че много забравям и ще мине срока, комбинират се с ваучер от 5лв

Поръчах тази рокля - лимони/ портокали , като се надявам модела да е почти 180см за да ми падне до около коляното.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1293979004.html

Харесвам много показаните рокли с презрамки, сложих ги в любими, но за момента  няма да са ми подходящи ако не е за плаж или градска среда за разходка

Общи условия

Активация на акаунт