Пазаруване от Н&М - тема 71

• 35 081
  • 463
  •   5
Отговори
# 345
Аз съм с много точки и поръчки, но нямам такава отстъпка за 10 лв. от 50+ лв.
Отдавна имах тази 15 лв. над 150 лв., но вече забравих кога съм я ползвала, отдавна беше.

За моите загубени поръчки още няма информация, а много си ги искам.

# 346
Преди една седмица се появи оферта за 10 лв. при покупка над 50 лв. до 5.08.2025 год. На следващия ден офертата изчезна, т.е. беше активна за около 24 часа.

Двойните точки са валидни за магазините.

# 347

Вярно, сега се загледах и аз в условията, ама не е само това, ами са само за уикендите (събота и неделя).

# 348
10 лв. от 50 отстъпка и аз имах, ползвах я в магазин миналата седмица, заедно с бонуса 5 лв.

# 349
Наскоро имаше и удвоени точки при онлайн пазаруване за някакъв срок, беше след голямото намаление.
Аз имам само -15 лв за покупки 150 лв и по- добре.
С двата ваучера бонуси от 5 лв си взех две сладурски декоративни калъфки.
Толкова пари оставих миналия месец и вдигнах точките, че се моля скоро да няма пак намаление.😀

# 350
Момичета, къде виждате това 10% за над 50? В добавяне на отстъпки ли?

Ето го.

# 351
Преди една седмица се появи оферта за 10 лв. при покупка над 50 лв. до 5.08.2025 год. На следващия ден офертата изчезна, т.е. беше активна за около 24 часа.

Същото се получи и при мен, изчезна докато се чудя за една дънкова пола. Не искам да е много дълга дали я има някой?

# 352
Дев, благодаря!
Нямам такава  отстъпка, а щеше добре да ми дойде. Имам една рокля в кошницата, която чака намаление..Плюс ниво съм със 700 точки, но  явно са решили, че не заслужавам!

Този комплект ще го връщам https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1290790001.html Уголемен и стои намачкан.

Тази рокля стои хубаво, но ще я мисля https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1275645006.html

# 353
Имам роклята в десена на комплекта и след пране няма гънки, не се глади.
Иначе и аз се чудех как ще я гладя като е такава огромна, но за щастие се поддържа лесно.
Принтът е еднакъв, не знам дали материите са еднакви също.

# 354
Аз съм с , но явно и аз не заслужавам Grinning
Аз също нямам.

Някой май купуваше и с друг профил като мине 3000 т. или нещо криво съм разбрала. Помня, че четох неотдавна нещо подобно.

# 355
Щефи, къса е роклята с лимоните, и то доста. Аз съм само 168 см и пак е късичка.

Даже тази с презрамките е малко по-дълга 😂

# 356
Аз съм с , но явно и аз не заслужавам Grinning
Аз също нямам.

Някой май купуваше и с друг профил като мине 3000 т. или нещо криво съм разбрала. Помня, че четох неотдавна нещо подобно.
Да, понеже след 3000т спират да пращат ваучери от 5лв... много тъпа политика

# 357
Има намаление, отразява се директно в кошницата.

# 358
При мен има -15% над 90 лв. само за днес. Не смятам да се възползвам.

# 359
Здравейте, получих роклето https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1293979004.html
Размер М е с дължина измерена от най-високата точка на рамото, при снатката с яката - предница 90см, гръб 89см.
Дължината не е проблем в случая, ако се носи без колан. Кройката е много добра, разкрояването е постигнато с надлъжни парчета по цялата дължина и дрехата пада много ефирно
С колан за моята височина са нужни още 10см да се компенсира повдигането на дрехата.
Големия проблем е от живата материя, която се движи безконтролно назад - напред в раменете, за жеги без вятър ок, но за такъв като днешния ден с подухване ще я обърне колко е лека.
Хем ми харесва, хем ще ме натовари ненужно при носене да не хвръкне.
На жена под 160 см надолу няма да има проблем да мисли постоянно за въздушното течение и посоката на роклята

Скрит текст:
писах напред...
На 93 - 95 см взех роклите от best secret на smahed lemon, малко се олях с три, но в ваучер личен или от кампания се успокоявам. Ами, нищо кой знае колко повече като дължина, но кройка и 100% памучна материя придават коренно различен вид, където спокойно си ходя без да се притеснявам от потрепване на въздуха.
Почнах да ги тествам, не са за 40 градуса, а точно сега, с подплата са - гръб и предница, което позволява по - широка ежедневна употреба.
Мотивите за украса са от цикличните  във времето, стоят много добре, не е нещо развлечено
Въобще препоръчвам за фенове на памука, с розовите мотиви почти веднага се похарчи, със сините взех от връщане и леко разкъртен етикет от мерене, но нямаше следи от носене, зеленото беше немерено

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 16:38 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт