Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 766
  • 838
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, моля кажете как мога да направя рекламация на едни дънки? По-късно ще ви ги покажа. Търсих в профила, но къде мога да се обясня не намерих

# 691
  • Пазарджик
Момичета, моля кажете как мога да направя рекламация на едни дънки? По-късно ще ви ги покажа. Търсих в профила, но къде мога да се обясня не намерих
Пишете им имейл.Аз така процедирах лятото когато ми изпратиха една рокля без долната й част /тип потник/.Отговориха ми бързо и ми изпратиха талон за 20% намаление.

# 692
Направих 2 поръчки, когато имаше намаление -15% и ги върнах и двете. Направо качеството вече е по-ниско и от това в синсей, а цените са тройно по-високи.

# 693
Точно това си мислех днес.
Детето си дойде и прах доста негови тениски НМ. Тези отпреди 2-3 години не са мръднали, последните, които купува, вече са за боклука- усукани, раздърпани, криви. Ужасно качество.
Същото е с Waikiki.
На Синсей дрехите са ми по- издръжливи от споменатите други два сайта. Пълно разочарование.
Дошъл ми е мейл за минус 25 , но нищо няма да купувам.

# 694
Днес сложих в любими няколко детски спални комплекта, да отлежават за намалението.
Гледам сега известие за -25% и познайте налични ли са комплектите...аман от номера.

# 695
  • Mostly in my mind
На какво е това 25? Не ми излиза нищо на мен.

# 696
  • София
От утре ще е за лоялни клиенти -25%

# 697
Нямам такъв имейл.

# 698
  • София
При мен беше известие на телефона и прегледах на диагонал, щото бях в движение. Беше нещо,  че black week започва с 25% и да зареждаме кошниците.

# 699
Днес сложих в любими няколко детски спални комплекта, да отлежават за намалението.
Гледам сега известие за -25% и познайте налични ли са комплектите...аман от номера.
Дааа и аз на такива се точа и вчера имаше повече налични модели, сега рязко са намалели.

# 700
При мен беше известие на телефона и прегледах на диагонал, щото бях в движение. Беше нещо,  че black week започва с 25% и да зареждаме кошниците.
И при мен така дойде, но не успях да го отворя и сега изчезна...
По принцип тези съобщения къде трябва да ги търся? В приложението никъде не ги намирам.

# 701
аз живея в чужбина и при нас има от вчера до 60% отстъпка  на избрани артикули ....

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:53 от Not Ordinary Muffin

# 702
В Любими вече имам 25% на определени артикули. Не мога да преценя на кой раздел са. Май на детското.
Не, и на дамски има.

# 703
На избрани модели са и над 90лв..  трагедия! То дори не е на конкретен раздел, а на случаен принцип са ги подбирали.

# 704
25 % над 90 лв. Това направо е подигравка вече. Не мисля нищо да поръчвам, май тотално ще ги зачеркна....

Общи условия

Активация на акаунт