Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 709
  • 838
  •   1
Отговори
# 825
Голям боклучарник в The Mall.
Огромен надпис минус 50%, а като влезеш намалението е един щендер. Joy Якета по 249 лв, намалени на 139, ризи от отврат материя, че и прозират по 30 лева…
 И отново се повтарям, че в Зара редовните цени са по-ниски от на ХМ. Макар че и там не е цвете за мирисане, но що годе дрехите изглеждат добре и материите са по-ок.

# 826
Когато пратката е доставена със Спиди, в пакета вътре какъв етикет за връщане има? Пак на Еконт ли?
Не,на Спиди е товарителницата.
Благодаря за отговора! Hands Thumbsup

# 827
  • София
По напред някой беше писал за долнище, което се е скъсило,  аз купувам за детето най-много, но положението е трагично след сушилня, взимам номер по-големи защото всичко се скъсява, лошото е, че в кръста панталоните са с много широки ластиците и ако е само с връзки е мисия невъзможна да му стоят вдигнати, защото е слабичък и висок.
Ето боди ново и изпрано и изсушено
Скрит текст:

# 828
Да ги питаме за точките?

Писах им аз, че ми е интересно. Ще споделя след това.

# 829
  • София
Кога мислите, че ще е поредната порция намалени артикули?

# 830
  • Пловдив
Mисля, че още след Коледа.

# 831
Някой може ли да направи нова тема 😊😇🌸

# 832
Привет! Нахлувам с един страничен въпрос. Някой ползвал ли е изкуствени нокти от H&M? Стават ли за напълно начинаещ? Трябва ми спешен маникюр за довечера и реших, че може това да е решението.

# 833
DNT177, снощи специално заради теб погледнах етикета за връщане. Grinning Че аз въобще не се бях сетила за това, когато питах тук дали в Спиди се носи. Но аз изключително рядко съм връщала и въобще не заглеждам и етикетите. Прибирам ги за известно време и после ги хвърлям.

И аз нямам двойни точки, добре, че писахте.

Момичета, спешно трябва да намеря лъскав, черен клин. Да не е дебел. Просто да е лъскав, не е задължително да е имитация на кожа. Гледах един в НМ, но е 100 лв. Scream
Да сте мяркали случайно по другите магазини?

# 834
  • Бургас
В Зара дали няма да имат?

# 835
В Зара дали няма да имат?
Там не се сетих да погледна Blush
Благодаря ти! Simple Smile

# 836
Клин, имитиращ кожа моята дъщеря си взе от Бершка. Вече доста пъти е пран и си е ок.

# 837
Преди малко ми звъннаха за точките. Имали технически проблем и щели до няколко дни да ми ги добавят. Не знам дали ще го направят автоматично за всички, така че според мен им пишете.

# 838
  • Mostly in my mind
Нова тема https://bg-mam.ma/t/1840221

Общи условия

Активация на акаунт