Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 720
  • 838
  •   1
Отговори
# 795
За разлика от други платформи преди поне ХМ не променяха куриера(Еконт) и знаех как ще получа пратката си. Имаше известна сигурност и предвидимост. Сега и ХМ объркаха нещата. И то не към по- добро.

# 796
Това е по вина на куриерите.
Със Зооплюс е същото.

# 797
Може и така да е.

# 798
Аз разговарях с HM наскоро по същия въпрос, защото ми изчезна опцията за наложен платеж. Обясниха ми, че Спиди нямат опция „наложен платеж“, а Еконт имат и двете фирми обслужват различни райони.Така поръчвам до адрес, който се обслужва от Еконт и нямам проблеми. Доставката до офис не мисля, че е имала наложен, но поръчвам до адрес и после ако се наложи пренасочвам до офис на еконт безплатно.

# 799
ХМ не са виновни за куриерските проблеми, но защо сключват договор без опцията наложен? Спиди имат такъв, но явно не са се договорили за него с тази марка. Редовно имам поръчки от други магазини с тях и плащам при получаване.

# 800
Спиди имат опция наложен платеж. Само пратки до кутии са без наложен платеж. До магазин не зная как е. Но и ХМ нямат магазини във всеки град. Дали ще се плати предварително, или с наложен платеж решава търговецът, а не куриерът.

Нещо странно се случва с куриерите. Потърпевши накрая са клиентите. Но с тези неуредици и търговецът ще търпи отдръпване на клиентите.

# 801
Може би не се изразих правилно. Знам, че спиди имат опция наложен платеж Smile . Предполагам договора им с HM е такъв.

# 802
  • Пазарджик
Спиди имат опция наложен платеж. Само пратки до кутии са без наложен платеж.
Наложения платеж при Спиди важи и за  доставка до автомат/кутия/.

# 803
Спиди имат такса за наложен платеж , а Еконт не. Очевидно hm не искат да плащат комисионната.

# 804
Досега не съм правила рекламация, според вас дали има смисъл да си хабя нервите, едно мъжко долнище се скъси с едни 15см след пране. Като за 30лв. намалена цена сякаш не е много допустимо.

# 805
Досега не съм правила рекламация, според вас дали има смисъл да си хабя нервите, едно мъжко долнище се скъси с едни 15см след пране. Като за 30лв. намалена цена сякаш не е много допустимо.
Аз бих им писала или звъннала. Това си е рекламация отвсякъде, не ги жалИ.
Поръчах 2 плътни тениски, пола и дънки за мен. Ще видим къде ще дойдат.
От реала взех мъжки-  яке, тениски, пижами на хубави цени.

# 806
  • Бургас
Пускай рекламацията, то направо на къси гащи е станало. Smile

Аз поръчах един панталон и сенки за очи. За панталона много се чудих дали XS или XXS. Пуснах най-малкия номер и леко съжалявам май, ама ако не става ще го върна.
Сенките са много хубави и трайни и лесно се нанасят. Имам ги в цвят нюд за ежедневна употреба. За съжаление вече го няма, а ми се искаше и от него да поръчам.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1292890006.html?imwidth=264
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1053793004.html?imwidth=264
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1053793001.html?imwidth=264

# 807
  • София
Спиди имат такса за наложен платеж , а Еконт не. Очевидно hm не искат да плащат комисионната.
Не само това. Ако клиентът заплати наложения платеж с банкова карта, а не в брой, има допълнителна такса, която се приспада от парите на изпращача. Явно не са се споразумели. Защото Еконт имат такса за пренасочване, но НМ я поемат за разлика от Аbout You.

При мен все още има наложен платеж. В събота поръчах.

# 808
  • Пазарджик
При мен все още има наложен платеж. В събота поръчах.
При мен също го има наложения платеж,а поръчах днес.

# 809
Поръчката ми е изпратена, но нямам двойни точки.
При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт