Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 719
  • 838
  •   1
Отговори
# 780
Момичета, за намалените дрехи в магазина важи ли промоцията 3 за 2?

# 781
Благодаря за информацията!
Дано след Нова година да продължи тази инициатива със събирането на текстил за рециклиране....

Дано! Чакам я с нетърпение.

# 782
  • София
Благодаря за информацията!
Дано след Нова година да продължи тази инициатива със събирането на текстил за рециклиране....
Дано! Чакам я с нетърпение.
По-скоро всички купони изтичат в края на годината и затова е тази дата. Сигурно ще я сменят с нова. Но все пак е "временно прекъсване".

# 783
Какво става с рециклирането, говори ли се дали ще го подновят? 🥲

# 784
За него говорим. Дано е временно. Не е толкова важно дали веднага след Нова година ще го възстановят, но да стане по принцип.

# 785
Здравейте, момичета. Бих искала да попитам дали случайно някоя от вас е видяла от коя дата е кампанията за двойно повече точки?

# 786
Да, аз пропуснах да кажа за тях.
Пуснах поръчка, дано всичко ми хареса, тъкмо ще хвана с тях Плюс нивото, че тази година съм много зле. Sunglasses

# 787
Докато се наканя да си подновя едни дънки в друг цвят и те им вдигнаха цената, а имам толкова много ваучери от текстил и вече почти нищо не ми трябва.

# 788
Аз вече нямам шанс за наложен платеж, нищо, че вече Спиди ми доставят. Днес говорих с ХМ по телефона. Жалко!
Беше ми много удобно... Голям минус от мен!

# 789
Момичета, за намалените дрехи в магазина важи ли промоцията 3 за 2?

По принцип важни, но все се намира някой касиер, който да се направи на ударен. Последния път чак виках управител и си изяснихме нещата.

# 790
Аз вече нямам шанс за наложен платеж, нищо, че вече Спиди ми доставят. Днес говорих с ХМ по телефона. Жалко!
Беше ми много удобно... Голям минус от мен!
Привет! Защо е така? Не намерих информация, а и моят наложен изчезна.
Иначе съм редовен клиент от години, но пазарувам от приложението само, а то стана толкова бъгаво, че ми убива желанието. Изхвърля ме от акаунта непрекъснато, не приема пароли, изчезват любими...

# 791
При мен е от лятото, защото нямат куриери на адрес за моя район. От години съм лоялен клиент. Досега нямах проблеми, но откакто се махна готиният от Еконт, закуцаха нещата.

Днес ми казаха, че дори и Спиди да карат на адрес, при тях няма да има опция Наложен - такъв им е договорът.

Мен също доста ме отказва от поръчки, защото преди с два клика и съм поръчала. Сега е едно въртене през опции за плащане, карти, имам ли наличност, в коя има, и т.н., и понякога хич не ми се занимава.
Ей затова се отказах от доста сайтове онлайн, заради бавната процедура и кофти доставките. Яд ме е на ХМ, че май и при тях така са тръгнали нещата.

# 792
Моята поръчка е до офис, с НП.

# 793
Аз поръчах едно яке днес и бельо. При мен също няма НП до дома, но до офис има и така го и потвърдих.

# 794
Моята е до офис, но е даден като домашен адрес.

Общи условия

Активация на акаунт