Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 712
  • 838
  •   1
Отговори
# 810
И при мен е така.

# 811
Сега видях, че и аз нямам двойни точки

# 812
С НП ли сте? Да не би да се отчетат след плащане?

# 813
И моите точки за поръчка не са двойни. Предплатих с карта.

# 814
Странно тогава.

# 815
Аз съм с Нп, но то аз има няколко взети поръчки, които трябва да са с двойни точки 😁 карай, живи и здрави да са

# 816
  • София
Здравейте, в Сердика Мол или в The Mall дали има намаления? Интересувам се най-вече от детското. Приятелка сподели, че е ходила уикенда и почти нищо е нямало в The Mall, затова се чудя дали да не посетя Сердика Мол или някой друг в София.
Благодаря предварително за информацията, ако сте посещавали магазините на H&M в софийските моловe тези дни!

# 817
И моите точки не са двойни

# 818
Да ги питаме за точките?

# 819
Къде ги проверявате? Аз виждам само общия брой,  но не ги следя, защото и без това събирам по много. Нямам идея на мен как са ми ги дали с последните поръчки.

# 820
  • София
При мен е много лесно, защото точките ми бяха 0, а сега са 31, за колкото ми е и поръчката. Още не съм я получила/платила.

aDream, в профила, където пише точките и колко остават до плюс ниво, всъщност е линк към хронологията на точките.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 20:20 от Таня67

# 821
# 822
  • София
И аз нямам двойни точки. Може да се актуализират след месец като мине 30 дневния срок за връщане.
Аз обаче поръчах за първи път от другите марки - COS наедно с неща от HM. Раздели ми поръчката на две пратки, това добре, ама защо едната ми я прати на домашен адрес, а другата до офис?

Как да нямат по-високи приходи като си вдигнаха цените.

# 823
Когато пратката е доставена със Спиди, в пакета вътре какъв етикет за връщане има? Пак на Еконт ли?

# 824
  • Пазарджик
Когато пратката е доставена със Спиди, в пакета вътре какъв етикет за връщане има? Пак на Еконт ли?
Не,на Спиди е товарителницата.

Общи условия

Активация на акаунт