Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 753
  • 838
  •   1
Отговори
# 735
Е ще си ги носят с дупки децата 😆 Добре че нещата за подарък бяха непокътнати.

# 736
Вие получавате ли си пратките? Във Варна има огромен проблем с Еконт, пратките стоят в централния офис и нито до адрес, нито при пренасочване ги доставят в конкретен офис. Видях, че НМ са сложили опция Спиди вече...

# 737
Не, от лятото насам не ги получавам, губят ми пратки (Еконт) и сега съм ядосана, първо, че ми махнаха наложения платеж, второ, че са ми сменили на Клик и колект. Вчерашната така съм я пуснала без да видя.

Всичко си ми беше настроено, преди да станат проблемите с куриерите. Идваше един готин пич на адрес, плаща му се на момента, без губене на пратки и т.н.
Сега всичко се разбута.
Отделно ми смениха и едната карта, и вчера, докато въведа и нея, имаше забавяне.

Преди с едно цъкане на бутоните Плащане и ставаше за секунди.

# 738
Тотално се разочаровах от сайта.
От хипстърите с дантела по 5 бр., само след 3-4 пранета, щръкнаха ластици безчет. Не са ми малки, да отбележа, няма излишно разтягане.
Че аз имам евтини турски гащи, носени по 3-4 години , интензивно, такова нещо при тях се случва рядко в края на живота им, когато и трикото изтънее.
Освен това има поне размер разлика в отделните цветове.
Приключвам и с бельото от сайта.

# 739
Да, и аз скоро поръчах от същите 2 вида - черни и едни шарени. Взех един и същи номер, но черните отговарят на един размер по-малки.

# 740
Утре в магазините

# 741
Юхуу взех любимите коледни играчки с -40%! А вчера на -25% напълних една кошница с неща първа необходимост - бельо за детето и мен 😄

# 742
Юхуу взех любимите коледни играчки с -40%! А вчера на -25% напълних една кошница с неща първа необходимост - бельо за детето и мен 😄

Бихте ли споделили кои коледни играчки сте намерили..?

Аз харесах едни, но не са вклчени в намалението..

# 743
Разбира се, ето тези са:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1250064006.html

Имаме миналогодишния вариант и много подхождат на нашата малка елха (90 см висока), тъй като са по-малък размер. Освен това ми вършат страхотна работа като непретенциозен малък подарък. Миналата година бяха 9.99лв мисля, сега са по-скъпи, тогава ги намалиха и още веднъж, но на второто намаление вече бяха изкупени.

# 744
От вчера гледам, че са пуснали cyber и едно голямо нищо ..

# 745
60% лоялни.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1305903001.html пух и пера на около 50%

# 746
Обърнахте ли внимание, че редовните цени на  някои неща са намалени?
Жирафчето беше станало 59.99, сега е 54.74.
Едно поларено одеалце купих за подарък, беше 19.99, сега е 17.58.
Нагласят ги за по-лесно обръщане в евро.

# 747
  • София
Да и аз взех едни детски долнища, които бяха 24.99 мисля, сега са 23 и нещо, ще ги връщам обаче, че се оказаха вътре с лека вата, която некъде не е описана, после се зачетох в коментарите и открих, че и други са изненадани.
Взех и това зимно яке
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1304121002.html
беше намалено на 64.99 и с добавен код ми излезе 57 лв, доволна съм.
Сега да попитам, понеже заради якето са ми изпратили дрехите в кашон, но ще връщам детски дрешки, които са малки като обем и се чудя дали мога да ползвам някакъв произволен плик в който да ги сложа вместо големия кашон.

# 748
  • Бургас
Mожеш.

# 749
Здравейте.  Имам пратка,която трябваше да ми доставят до адрес на 28.11. Пренасочих я същия ден до офис и оттогава в приложението пише,че е на път. Звънях в Еконт, на HM, писах имейли,в офиса проверих. Никакъв отговор от тях.  Изобщо се чудя дали да се занимавам. Имаше една дама от Стара Загора,аз също съм, която имаше подобен проблем преди известно време. Евентуално ако прочете това,може ли да ми пише какво се случило при нея. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт