Пазаруване от Н&М - тема 71

• 34 572
  • 453
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря, обадих се вече, че се ясосах. Така е. Поръчката да е 90лв и тогава се отразяват намаленията. Жалко, защото поръчах сутринта рокля и сега е изчерпана . Важно било да е 90 лв поръчката, с намаленията колкото и да падне е важна началната цена и поръчката ще бъде приета и отразено намалението да знаете (ако има такъв недоразбрал като мен)

# 376
Има едни лимони в мой размер в момента, но и аз нещо не се решавам точно сега

Чакам поредното рокле от памук от best secret,  като ми пасне кройка и дължина не се отучих  от навика да събирам
Скрит текст:

# 377
аз поръчах този панталон в черно намален на 50%, ако някой си търси панталон за есента
и няколко тениски , една ленена блуза от 80 на 40 лв бях сложила, но я махнах, намалена пак ми е скъпо (хубава е обаче) и ползвах ваучер от 5 лв - позволява , но само един.
ето панталона
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1270319005.html

# 378
Аз вчера получих рокля, пак ми е къса.
Взех си още цветове от безшевния сутиен и черни тениски с яка за работа на детето.
Днес чакам хубавия принт от модела в лимоните . Нямам особено  надежди за дължината, мисля отдолу да я нося с права пола или къси гащи. Като дойде, ще видя .
Декоративните калъфки се спраха доста, иначе принтът се запази без поражения.

# 379
  • София
Аз имам някои доста къси поли и рокли, нося ги с клин то ХМ-от тези стягите, в телесен цвят. При ходене крачолите се понабират нагоре и не се виждат.

# 380
  • Sofia
Голямо тото са размерите. Върнах една рокличка Л  защото ми е огромна и виси като чувал. Поръчах  М, тя ми е опъната и очертава всичко. Flushed Как е възможно такава разлика между два поредни размера.

# 381
Поръчах само тази рокличка, с купон свалих цената до 44 лв. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1292117001.html

# 382
Получих роклята, голяма красота е наистина.
Но твърде къса за мен , а и прозрачна.
Отзад е малко по- дълга , но отпред ми е некомфортно.
Сега ще си блъскам главата как да я нося, имам подплата като комбинезон, подплата само тип пола или с нещо друго.
Останаха ми очите в принта, не знам как ще я гладя, доста смачкана дойде, а аз малко съм на Вие с фините материи .
Сутиените са чудни за малък до среден бюст.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 15:40 от Mateah

# 383
  • Пловдив
Може ли линк към сутиените от посл.снимка?

# 384
С линковете така и не се научих как става след обновяването, давам скрийншот, сега са намалени.
Другото, което препоръчвам, са тези мъжки тениски, много устойчив цвят и приятна лека материя без усукване, провисване и тн

# 385
  • София
Още си чакам аз поръчката, където я смениха от box now до еконт. На 8-и я поръчах, на 11 пише, че е изпратена, ама не.  Стои само на подготвена товарителница в приложението на еконт.

# 386
  • Пловдив
Матеа, а точен р-р ли си взимаш? Не се ориентирам като са М, Л...
А дали в реала са намалени?

# 387
Вземам С, понеже съм с по- широка гръдна и не обичам да ми стяга нищо.
Нося по принцип 75 от сутиените.
Много са еластични като материя.
Не съм ги виждала по- намалени, май са нов модел.

# 388
  • София
Аз имам няколко цвята от сутиените. Взимам М, обичайно нося 80B

# 389
Нови са сутиените, и аз ги гледам, но имам много и ще се въздържа.
Ето линк, Мисти.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1206002029.html

Общи условия

Активация на акаунт