Пазаруване от Н&М - тема 71

• 34 535
  • 453
  •   1
Отговори
# 390
Mateah, ако искаш погледни същия принт на рокличката в другия модел, с лиосела, малко по-дълга е (но пак- като цяло идва къса, но спрямо другия модел - но и с размер надолу, единият е XS, другият S, и все пак е по-дълга с десетина см може би), материята е приятна. Освен това в някои техни модели тези ластици на ръкавите за мен никак не са удобни (заради материя и принт само ги понасям).

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 14:41 от fenyx

# 391
Видях я вчера, но този модел повече ми харесва, дори без коланчето пак стои добре . Харесвам и буфанестите ръкави, не са стегнати в ластика.
Чудя се ако взема М- ка, няма ли да е по- добре с дължината.
Оф, иде ми да купя още една и някоя шивачка да ми я удължи.😀
Отдавна рокля не ми е харесвала толкова много .

# 392
Поръчах само тази рокличка, с купон свалих цената до 44 лв. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1292117001.html
Олеее, много е сладурска, как не съм я виждала до сега, обожавам къдрички🥰 Ще я дебна при следващо намаление😊

# 393
Това на Mateah е от серията къси рокли, нали, десена е чуден, кройката рядко сполучлива

Аз върнах късата с лимони, много ми харесва принта, но леката материя не е точно за тази дължина на дрехата за мен, ето и днес е един мъжки вятър, тамън за снимки без пари с това рокле.

# 394
  • София
Получих си поръчката със спортните дрехи. Изнервиха ме, защото уж бях звъннала да не пращат в най-близкия еконт до домашния ми адрес(ние нямаме, в друг квартал е) и се бях разбрала с тази по тел да го пратят до работата ми. Днес получавам смс, че е пристигнало до работата ми, после гледам в приложението-в първоначалния офис е. Звъннах и ми казаха, че то пристигнало в първия офис и сега го пренасочват към втория. Казах да го задържат и ще си го взема. Та тичах на пожар между работа и зъболекар. Аз като съм сменила адреса идеята ми не е да пристига някъде си и да го пренасочват, а да сменят адреса по начало. И без това ми забавиха доставката.
Та мерих и ще върна три неща.
Скрит текст:
Потниците са ми големи, въпреки че са S. И така мога да ги нося, но реших да върна за XS
Тениската е ок, леко прилепнала.
Бюстието си го поръчах М и е добре така-добре подържа гърдите, може да се облича и съблича. Побъркват ме бюстиета, които едва събличам през ръцете си.

Якето много ми харесва. По таблица съм за С, но забелязах, че е късо и вталено и предпочетох да ми е по-комфортно.
Клинът е М и е на границата да ми е тясно, а по таблица бях за С. Много си личи ако си бикини, а не стринг. Но е готино.
Потниците ги връщам

Полата ми е голяма, както очаквах. Комфортна е, но отзад на кръста ми стърчи ластика. Връщам и нея

Опаковах ги, утре ако не ме домързи ше ги нося в еконт.
Пуснах нова поръчка за същите модели, като върнатите, но малки размери. Пак си избрах box now, ей така напук Grinning Ако пак ми го пренасочат към еконт ще полудея.
Изводът в, че полата си отговаря или е леко голяма(в долната част на тялото съм между С и М).
Потниците са уголемени.
Тениската и якето са е умалени. Клинът и той бих казала, че си отговаря, но леко умален.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 08:40 от Дези.

# 395
Момичета, в приложението има ли опция за контакт, защото не намирам? Двойните точки в магазина са до края на месеца, а виждам само веднъж да ми е отразена покупката? Къде да им пиша?

# 396
  • Пловдив
Момичета, в приложението има ли опция за контакт, защото не намирам? Двойните точки в магазина са до края на месеца, а виждам само веднъж да ми е отразена покупката? Къде да им пиша?
Най-добре им се обади.

# 397
Сигурно ще се оправят точките, малко повече време им трябва. Носих торби онзи ден, веднага ми се появиха в профила отстъпките, но точките чак вечерта, като общата сума се актуализира чак на другия ден.

# 398
Ще изчакам малко, да.

# 399
На мен в последно време не ми излиза и отзиви да пиша.
Преди тази опция се появяваше в мейла със закъснение, сега я няма никъде .
Гледам- изчерпани продукти, а без нито един или с по два- три , премахването на точките за отзив отказа много хора да го дават, а беше полезно.
Върнах хубавата рокля, пробвах с какво ли не, не изглежда добре. Деколтето също е дълбоко и се отваря, та прецених, че няма смисъл да я задържа.
Напоследък често получавам бонуси, не знам точно с какво е свързано, не е до броя точки май.

# 400
Аз имам няколко цвята от сутиените. Взимам М, обичайно нося 80B
Хм, значи аз за 85С-Д трябва да взема L предполагам🤔 Много им се чудя, искам да ги пробвам, ама ми писна да взимам и връщам постоянно, та сега съм на стедбай, в кошницата ми има и М и L и се чудя кой размер е моят, гледах и таблиците им за ориентир и сякаш съм между 2 размера, в процес на отслабване съм и съвсем ми е чуденка😄

# 401
По- добре Л размер.
Освен това при различните цветове има два типа материя- рипс и гладка. Рипсът е по- стегнат, гладката- по- еластична.

# 402
Двойните точки били само за уикенда. Имам официален отговор. Wink Въобще съм го проспала този детайл. Blush

# 403
Някоя има ли представа цените за лоялни клиенти до коя дата са?
Преди най-горе ми излизаше инфо, сега пише други шитни дето не ме вълнуват.

# 404
Кога беше намалението за детско преди 15септ?

Общи условия

Активация на акаунт