Пазаруване от Н&М - тема 71

• 36 245
  • 476
  •   1
Отговори
# 465
Жалко. Дано да е временно. Че много ми беше удобно да разчиствам стари дрехи.

# 466
Наистина жалко. Тъкмо и аз съм се разчистила и подготвям 2 чанти, че точно 40 точки ми трябват, за да имам и догодина безплатна доставка.
Пишете като има промяна. Много ще съм благодарна. Hug Аз последно връщах на 20.09. и нямаше проблем. Взеха ги (в магазина в Парадайс).

# 467
И аз връщах торби само заради точките и безплатната доставка. Отстъпките от 10% не ги ползвам.

# 468
  • Сливен
Много благодаря .Тъкмо утре щях да нося една торба,спестих си разкарването.

# 469
Цените в сайта и в магазина може да са различни. Намаленията също.
За намаленията знам, но за първи път ми се случва редовната цената да се разминава на 2-те места и не намирам логика в това...

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:34 от lunichkaaa

# 470
Аз също съм приготвила 3 торби с умалели детски дрехи. Не съм за точките, защото и без това имам в повече. Жал ми е да хвърлям запазени дрешки, които все пак могат да се ползват, но пък ме е срам да подаря, защото не са съвсем нови.

# 471
Ох, ще полудея вече... от известно време приложението само ме разлогва и после не ми приема ни мейл, ни парола, а са изписани правилно, все грешни ми изписва, че били, принуждавам се да сменям и пак някакви бъгове стават, но вчера и днес прекаляват... има ли и други така или да го приемам лично?😄

# 472
Аз също съм приготвила 3 торби с умалели детски дрехи. Не съм за точките, защото и без това имам в повече. Жал ми е да хвърлям запазени дрешки, които все пак могат да се ползват, но пък ме е срам да подаря, защото не са съвсем нови
Аз си деля дрехите на 3 вида.
1. Ставащи за носене, т.е. без забележки - в контейнерите на Червения кръст или в тези на Столична община, които са за текстил, който е годен за употреба.
2. Дрехи с леки забележки, които обаче не бих дала някой да носи - H&M.
3. Дрехи със сериозни забележки, скъсано и т.н. - в контейнери за дрехи за рециклиране.
В София поне има всякакви контейнери. Но предполагам, че и в други градове има такива (в Плевен съм виждала).

# 473
В Синсей видях табела на касата, че приемат стари дрехи.

# 474
В Синсей контейнерите са само за дрехи, които стават за носене. Не са за рециклиране. На касите има информация и изисквания към дрехите и не питайте служителите - не са запознати и дават грешна информация.

# 475
А кой тогава осъществява контрола дали се спазват изискванията, щом служителите не знаят?

# 476
На мен никъде никой не ми преглеждал торбите с върнати дрехи, затова не смятам, че някой осъществява такъв контрол. На самите каси има информация за кампанията, но служителите на каса дават различна информация от написаната. Започна се един спор и накрая признаха, че не са чели какви са условията и след като не било обвързано с бонуси за клиента, не ги интересувало особено.... Това с близкия до нас магазин Синсей , в другите може да е друго, макар че силно се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт