Пазаруване от Н&М - тема 71

• 47 982
  • 620
  •   1
Отговори
# 585
Ей сега се прибирам от ХМ, въобще не съм видяла подобни банери 😃
Търсех си някакви неща, които се оказаха само онлайн.

# 586

На някоя отваря ли сe, понеже на мен това ми дава като натисна "научи повече"
Има някакъв бъг. И миналата седмица имаше и го оправиха. Срокът е до 9 ноември. Излиза форма за попълване (име, клубен номер) и трябва да напишем какво ще е намалението за Черния петък.

Миналата година какво е било намалението? Помните ли?
Тъпня беше, май 20% само пуснаха, някоя ако си пази миналогодишните мейли, може да провери.

# 587
  • Пловдив
Помня, че беше цяла седмица,  като всеки ден беше за различна категория.

# 588
Да, то по принцип е така. Различните дни за различни неща. Май наистина 20% беше.

# 589
Да по категории беше и накрая в последния петък на всичко 20%. Имам някакъв спомен, че от кибер понеделника бях доста по-доволна

# 590
Не ми е активна анкетата. При вас работи ли?

# 591
Не съм си мислила, че ще напиша това, но понеже съм доста виновна, търся вариант да реша проблема. Търся тази шапка. Много ви моля, ако някой я види из Софийските молове да ми пише. Ще изпратя еконт да я купят и да ми я изпратят до Варна. Няма я онлайн вече изобщо, също я няма и в немския и английския сайт. Simple Smile Търся големия размер.

# 592
Не съм си мислила, че ще напиша това, но понеже съм доста виновна, търся вариант да реша проблема. Търся тази шапка. Много ви моля, ако някой я види из Софийските молове да ми пише. Ще изпратя еконт да я купят и да ми я изпратят до Варна. Няма я онлайн вече изобщо, също я няма и в немския и английския сайт. Simple Smile Търся големия размер.
Имате я във Варна, поне според сайта, в магазин потърсихте ли я?

# 593

[/quote]

Преди 2 седмици ходих специално, за да я търся. Попитах и на каса, но я нямало. Преди седмица майка ми отиде също, но пак я нямало. В сайта не била актуална информацията за наличностите. Това за мен е адски странно, защото 2 седмици продължава да показва, че я има,  не е като някой точно днес я е купил и все още не е се е отразило....

# 594
Изобщо не е актуална наличността по магазините, не разчитайте на сайта.

# 595
  • sofia
Момичета, размерът на обувките/ботушите на & Other stories дали съответства на този на HM (понеже нали са от една група тези марки)?

# 596

Преди 2 седмици ходих специално, за да я търся. Попитах и на каса, но я нямало. Преди седмица майка ми отиде също, но пак я нямало. В сайта не била актуална информацията за наличностите. Това за мен е адски странно, защото 2 седмици продължава да показва, че я има,  не е като някой точно днес я е купил и все още не е се е отразило....
[/quote]
Тъжно, мен до сега не ме е подвеждала информацията там, утре ако имам възможност ще мина през нашият магазин и ако има ще взема, в сайта пише, че имаме наличност, тъкмо ще ги тествам пак и ако нямат ще влизам на скандал😄

# 597
Момичета, да сте чули някаква новост по темата с рециклирането? Много се надявам да пуснат програмата отново скоро, събрала съм няколко торби и вече ми заемат място вкъщи.

Инициативата беше страхотна, но малко без предупреждение я спряха 😵‍💫

# 598
  • Сливен
няма новини

# 599
И аз я чакам с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт