Пазаруване от Н&М - тема 71

• 48 152
  • 626
  •   3
Отговори
# 600
Момичета, да сте чули някаква новост по темата с рециклирането? Много се надявам да пуснат програмата отново скоро, събрала съм няколко торби и вече ми заемат място вкъщи.

Инициативата беше страхотна, но малко без предупреждение я спряха 😵💫

Касиерката каза, че след нова година ще се обсъжда, т.е. до края на годината със сигурност няма да приемат дрехи.

# 601
Моите вече ги оставям в контейнерите за дрехи. Не мога да ги държа вкъщи. 2 торби стояха в багажника на колата, но и тях махнах
Инициативата им е много добра. Отделно, че и талон получаваш. Вярно, 10% само, но пак е нещо и предпочитах при тях да нося торбите.

Момичета, допълвам се, че май са махнали наложения платеж. Така ми беше най-удобно, но сега я няма. Исках да направя поръчка, но ми дава поне 8 начина на доставка и само плащане с карта/гифт карта. Явно пак променят условията, а преди ми беше много удобно.... Ех, жалко. Утре ще я мисля поръчката тогава.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 00:41 от aDream

# 602
  • София
Миналата седмица поръчах една блуза на сина ми до адрес и я платих вчера с наложен платеж, освен, ако не е нещо буквално от последните дни. 🤔

# 603
Аз имам наложен, преди малко пробвах.

# 604
Аз винаги съм поръчвала до личен адрес с наложен.
Искам опция до офис на куриер с наложен платеж и много пъти съм им писала но уви..

# 605
До офис също може с наложен платеж, ако пишете адреса на офиса в полето за домашен адрес. Така плащам от години.

# 606
Не, при мен вече няма опция за наложен, с каквато и доставка да опитам. Ще звъня до съпорта им.
Не за друго, ама последните месеци ми бяха загубили 3 пратки, за които писах в темата, когато имаха проблем с куриерите и ги разпределяха по офисите. Не ми се затварят пари за продукти, които не стигат до мен и предпочитам при доставката да ги платя. Все пак не са им евтини нещата.

# 607
Не съм си мислила, че ще напиша това, но понеже съм доста виновна, търся вариант да реша проблема. Търся тази шапка. Много ви моля, ако някой я види из Софийските молове да ми пише. Ще изпратя еконт да я купят и да ми я изпратят до Варна. Няма я онлайн вече изобщо, също я няма и в немския и английския сайт. Simple Smile Търся големия размер.

Търсиш ли я още? Последна е. Още малко ще се помотам из магазина, дано видиш съобщението.

# 608
lunichkaaa
За съжаление виждам съобщението чак сега. В кой магазин я имаше, много я искам?

# 609
В Стара Загора е, мога утре пак да мина, пиши на лично да се разберем ако решиш да ти я изпратя.

# 610
Момичета, в моя профил няма наложен платеж към нито една доставка. Говорих със съпорта, влязоха в профила ми и видяха същото. Не успяха да отговорят каква е причината. Е, платих с карта, че ми беше належащо да поръчам, но следващия път ще се замисля... Още повече, че няма основание само при мен да е така. Плюс клиент съм и нямам някакви рестрикции примерно. То и момчето много се учуди като видя, а преди това ме убеждаваше, че я има опцията... Сигурно, но не и при мен. 😃

# 611
  • София
Аз имам наложен платеж само за доставка до адрес. До офис на куриер нямам.

# 612
  • Mostly in my mind
Никога не е имало опцията наложен платеж до офис.

# 613
Момичета, аз поръчвам до адрес с наложен, но вече и до него нямам такова плащане. На нито една доставка не ми излиза, това е проблемът. Технически е, но не могат да разберат какво го причинява, за да го оправят. Отскоро е така при мен. Преди 2 седмици поръчвах нормално, сега нещо са се прецакали нещата.

# 614
Никога не е имало опцията наложен платеж до офис.
Ми аз си я имам от години, че и още. Все така си взимам пратките с наложен платеж и от куриер, и от офис.

Общи условия

Активация на акаунт