Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 776
  • 838
  •   1
Отговори
# 660
В този магазин, който ползвам за доставка, поръчката се получава от машина.
Въвежда се пин код от съобщението. Няма нужда от лична карта.
Имате ли машини във вашия магазин?

# 661
Някоя да е взела тази ризка в размер 116 и вече да не и е нужна или да не е уцелила размера?

# 662
Съвсем се оляха с цените,  ще има да почакат

Одеве случайно в Wikkiki отворих и веднага грабнах последните два коледни комплекти в нужната ми възрастова група за децата.
Ми, там за 17лв ежедневен коледен мотив, 100 %памук - леко ватиран,  тук 50лв за брой.
И миналата година заредих от същата материя в друга разцветка, готови сме да чакаме празници облечени тематично на градина, само да сме здрави
Скрит текст:

# 663
Както се бях зарекла да не купувам нищичко, така  преди малко поръчах трите най- тъмни цвята от мамските дънки плюс един от безшевните сутиени.
Изхвърлям всички стари слим дънки на НМ  предимно и започнах да обновявам с други модели. Поръчах от АЮ няколко, но да видя и тези как ще са.

# 664
О, много е сладко това коледно комплектче. Моето все го държа с тънка памучна блузка в детската, защото е много топло и все ми се струва че с тип суитчер ще му е горещо.

Съвсем се оляха с цените,  ще има да почакат

Одеве случайно в Wikkiki отворих и веднага грабнах последните два коледни комплекти в нужната ми възрастова група за децата.
Ми, там за 17лв ежедневен коледен мотив, 100 %памук - леко ватиран,  тук 50лв за брой.
И миналата година заредих от същата материя в друга разцветка, готови сме да чакаме празници облечени тематично на градина, само да сме здрави
Скрит текст:

# 665
Europa, не са от най - дебелите комплектите, но не и като пижама тънки.
И аз гледам да не са много навлечени в градината
Скрит текст:
десена от миналата година, беше голям за 2г и 10м,  сега е по мярка и ще влезеш в употреба, беше 13лв комплект

# 666
Наистина с тези цени са се оляли... че то в Зара, редовните цени са по-ниски (не, че е там качеството пък не е паднало)

# 667
И на мен ми направи впечатление, че в Зара са по-евтини дрехите от ХМ Joy

# 668
На мен много ми е мъчно какво се случва в HM,  беше ми любимия сайт за пазаруване. Имаше страхотни цени, намаления, отстъпки...Последно съм купила две летни рокли преди два месеца и толкова...
Как поръчвахме  едно време чорапи, палта, елеци...за без пари ..
 Зимното намаление миналата година беше много добро, на него се надявам, не на черния петък.

# 669
Зара, Мохито, Резървд имат хубави и понякога по-евтини дрехи, факт. Но политиката им за онлайн пазаруване е ужасна...Много скъпа доставка, само ненамалени да са стоките, ама с предварително плащане да е... ХМ в това отношение са супер - безплатните доставка и връщане без условности са огромен плюс, поне за мен!

# 670
Не е без условности безплатната доставка. Изискват 400 точки Blush  Или покупки над определена сума.

# 671
  • Пловдив

# 672
Видях ги. Нищо интересно. 50 артикула на кръст, скъпи дори с намалението.
Ние не сме свикнали на такива цени. Sunglasses

# 673
Видях ги. Нищо интересно. 50 артикула на кръст, скъпи дори с намалението.
Ние не сме свикнали на такива цени. Sunglasses

"Цени за лоялни клиенти" винаги са били по десетина артикула от различните категории и се сменят периодично.

Но аз съм в пълен потрес от цените, днес в магазина им в Парадайс от детското харесах няколко неща, тъкмо щях да взимам и гледам цената - детска риза (пазарувам за четири годишно, не от тийн секцията) - 40 лева! Най- обикновена бархетна ризка с дълъг ръкав и копчета (модел, който пускат всяка година, в различни десени). Накрая не взех никакви дрехи, само едни играчки за елхата..

# 674
Получих мамските  дънки, не съм очарована. Черните са меки, тъмносините- като шперплат твърди, а средно сините са ОК. За много тънка талия са, половин кило да кача и няма да мога да ги нося. Идват ми доста къси.
Сутиенът ми се струва умален в синия цвят , та май пак ще връщам всичко.

Общи условия

Активация на акаунт