Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 734
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
Аз да кажа като обсъждаме дезодоранти, че този на Balea black & white е ужасен. Пръскам както всички дезодоранти, винаги имам талк под мишниците, трия пак пръскам и от третия път евентуално се получава. В банята става страшна мъгла. Нямам такива проблеми с другите дезодоранти на марката.

# 421
Аз искам точно сладникав и да ухае на пудинг Joy
Този на Лидл в ПА ли е? Преди няколко седмици имаше три продукта Brazilian нещо си, ако не бъркам. Спреят го докарваше на 62 на Сол де Жанейро, който аз не харесвам и не го купих.

Лосион на Балеа: ползвам долния за лек тен, но не ми харесва как мирише. Не е сладникав, демек. Но е най-добре попиващият на марката, който съм ползвала.

# 422
  • Deutschland
Миналата година имаше един с ванилия и кокос и беше като пудинг. Беше лимитирана серия и разбира се, отдавна го няма. Децата ми бяха изпръскали и последната бутилка. Сега я пазя за да отварям чат пат капачката и да ми ухае на хубаво. За Summer paradise на Балеа става въпрос.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 17:54 от Фрау С

# 423
Yves Rocher дали нямат някоя сладка ванилия? Имам техен мист с кокос, който ми е много любим.

От дезодорантите на Balea приятелка ми препоръча Sensitive с кокосово масло и ми допада много. Миналата седмица си взех и кристала им, но още не съм го пробвала.

# 424
Аз прекалявам с парфюмите и спрейовете, имам повече, отколкото мога да изпръскам през живота си и не спирам да трупам Rolling Eyes

Фрау, при вас заредиха ли колекцията за 30-годишнината?

# 425
Момичета, препоръчайте ми маска за коса, която наистина ви харесва и прави косата мека и лъскава.
Аз съм много доволна от кератиновата маска, кралска Камелия:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/doori-keratinova-maska-kralska-k … 807779087964.html

# 426
  • Deutschland
Аз прекалявам с парфюмите и спрейовете, имам повече, отколкото мога да изпръскам през живота си и не спирам да трупам Rolling Eyes

Фрау, при вас заредиха ли колекцията за 30-годишнината?

Да. Има всичко, само балсама за устни е изкупен.

# 427
Момичета, препоръчайте ми маска за коса, която наистина ви харесва и прави косата мека и лъскава.

4 в 1 маските на Глис са страхотни, розовата е точно за блясък.

# 428
Пускайте лайфа!

# 429
  • софия
...
Лосиона с блясък, също ми харесва ,че попива бързо ,но ме изуми че блясъка си остава дори след неколкократно влизане в морска вода и после баня Flushed...
Скрит текст:
Имам лосион и спрей. При мен лосионът не блести толкова - ползвам го за краката, но спреят е страхотен.

# 430
Аз се включих в 18,35 часа, уж имаше още лайф, изписа ми, че съм получила талон. Но талон няма. Явно съм закъсняла, не ми трябва, просто споделям.

# 431
Е то какво да се включваш за талон, нали се иска просто да го отвориш докато върви на живо и веднага ти го дават, не е нужно да стои отворен, камо ли и да го гледаш или слушаш. Аз май ни един не съм изгледала до сега, не можаха да ми станат интересни.

# 432
  • София
zvanche, знаеш ли дали показаният от теб спрей summer paradise го има наличен във физическите магазини в момента, защото онлайн не го откривам?

# 433
  • софия
zvanche, знаеш ли дали показаният от теб спрей summer paradise го има наличен във физическите магазини в момента, защото онлайн не го откривам?
Да, днес взех от магазина в мола на Стамболийски. Ако го добавиш в кошницата и започнеш да поръчваш, през картата излиза в кой физически магазин е наличен.

# 434
Днес открих тези ленти за избелване

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/xwhite-lentichki-za-izbelvane-na … l#dm_bv_container

Коментарите в сайта са двете крайности, или работят, или не. Съставът изглежда щадящ емайла (няма водороден пероксид, точно това искам).
Та, питам тук, който ги е ползвал да сподели мнение. Благодаря.

Отделно в магазина имаше вариант в черна опаковка (в сайта ги няма като артикул). Въпросът е и за тях също така.

Общи условия

Активация на акаунт