Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 728
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Някой ползвал ли е за домашният си любимец този мехлем?
Мисля да го взема за кучето си.

# 376
Има ли доволни от слънцезащитата на Нивеа ?

# 377
Има ли доволни от слънцезащитата на Нивеа ?

Не е лош има защита ,  изпробван е  но е много скъп . То вече какво ли не е скъпо . Но най сме доволни от Ейвалин това ни е фаворита вкъщи и го препоръчвам .

# 378
  • 1st floor
Има ли дезодорант, който да не прави жълти петна на белите потници и тениски?!

# 379
И аз искам такъв.

# 380
Тези, които са без алуминий.

# 381
Аз ползвам такива от ДМ, но пак ми оставят жълти следи.

# 382
При мен безалуминиевите дрогерийни не предпазват. Това работи, но го открих случайно, след като ми го подариха:

Кристалът (ammonium alum) една идея по-безвреден ли е? Когато съм си вкъщи ползвам него, но като тръгна да излизам и почват комбинациите. Двайсетина антиперспиранти се търкалят у дома, но като цяло ползвам кристала на Balea, Rexona стик или това от снимката. И при мен го има проблема, че не искам ароматите на рол-она и парфюма да се бият и става още по-трудно.

# 383
Кристалът не е антиперспирант поначало, той само миризма предотвратява. И го прави много добре, в най-големите жеги той ми е най-надежден за това. Не нося бели дрехи и не мога да кажа върху такива как би се държал но от самия него едва ли точно жълто да остава. Върху най-тъмните и черните може да остане като засъхнала сол около мишниците, което според мен си е нормално като се поти човек.

# 384
Аз нямам жълти следи. Ползвам кристал и после дезодорант, в момента на Балеа, но по принцип нямам и от други. Според мен тези следи са от потта, не от дезодорантите.

# 385
За кристала така де, ама вреден ли е? Аз нито с миризма, нито с мокри петна не искам да рискувам, еднакво некомфортно би ми било, та се случва да наслагвам - първо кристал и после другото.

И аз нямам бели дрехи. Не ща да им слугувам, па и нямам тен за тях Joy

# 386
Имам много бели тениски, нямам на нито една такива петна.
Потта се влияе от много неща - хормони, храна, лекарства и добавки. Не е само до дезодорант. Моята пот е безцветна и без мирис. Кристала не спира потенето и по принцип не трябва да се спира. Но за цвета на петната търсете причините другаде.

# 387
И според мен цвета идва от потта. Аз много обичам бели тениски, но не си взимам скъпи, за да не ме е яд после, че ще ги бракувам след 1/2 лета.

# 388
По кожата все пак и не е само пот ами и себум, мъртви клетки, все и накакъв прах има. И отгоре на това и там какъвто дезодорант е нанесен. Тая комбинация при двама души няма да е еднаква и тениските също различно ще изглеждат накрая.

# 389
  • София
Момичета, идея за нощен крем, който е с вит. С (или поне поне да може да се ползва в комбинация със серум с вит. С)? И нещо, което да попива, а не стои като ужасна кир, като това: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-protiv-pigmentni-petn … 066447240375.html
Май изцяло ще спра да си купувам кремове за лице на dm марките, колкото и да харесвам много от другите им продукти...

Общи условия

Активация на акаунт