Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 735
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
С тази съм от години, за мен такава четка е най-удобна.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-spirala-get-big-lashes-volume-curl-p4250587772029.html

Това което търся е обем, по възможност и да ги поизвива (мразя извивачки и не ползвам). Удължаване не търся - моите си мигли не са къси а просто са светли и имат нужда от подчертаване, освен че нося постоянно очила и не искам все да ми опират.
За мен този спирала си е супер, поблазни ме цената когато я пробвах, а може и някой хубав отзив да съм видяла тогава. И не я сменям вече.

# 361
Добър ден! Искам слънцезащитен спрей 30 фактор. Събирам мнения Сън денс спорт или Нивея.

# 362
  • София
Някоя ползвала ли е това мляко-серум на Пантен? Много му се чудя, пуснах и лайфа на запис, където го промотират. Изглежда лека формула, ама дали дава търсения ефект на косата? Моята е много дълга (до кръста почти), руса, къдрава и на моменти е ужасно суха. Миналото лято взех един серум се водеше на Пантен, беше намален, ами просто балсам без отмиване, ползвам го, когато е сетя, за prewash маска. Та се чудя сега на този серум, дали няма да е поредното шишенце в шкафа с козметиката...

# 363
Някоя ползвала ли е това мляко-серум на Пантен? Много му се чудя, пуснах и лайфа на запис, където го промотират. Изглежда лека формула, ама дали дава търсения ефект на косата? Моята е много дълга (до кръста почти), руса, къдрава и на моменти е ужасно суха. Миналото лято взех един серум се водеше на Пантен, беше намален, ами просто балсам без отмиване, ползвам го, когато е сетя, за prewash маска. Та се чудя сега на този серум, дали няма да е поредното шишенце в шкафа с козметиката...
Аз го имам и съм го пробвала веднъж.
С изрусена коса ,тънка и къдрава със сухи крайща ,които искат стабилна хидратация.
Серумчето е много добро.
Омекотява много ,заглажда и е перфектно за къдрокоски. Моята коса е къса.
В момента имам 100 серума и за това не го ползвам редовно ,но за мен цялата серия е перфектна за къдрави и изрусени коси.
Хидратира перфектно.
Изобщо няма да съжаляваш ,ако си вземеш серума. Лек е и няма как да прекалиш с него.

# 364
Добър ден! Искам слънцезащитен спрей 30 фактор. Събирам мнения Сън денс спорт или Нивея.
Аз наскоро купих Sundance transparent SPF50, за да го ползвам в града, но вече няколко пъти успях да се зачервя с него все едно не съм се мазала с нищо. Останах доста разочарована, хем не съм имала големи очаквания.

# 365
Здравейте, не обърнах внимание и съм купили кафе - па(във филтър чета на дози). Моята машина е обикновена, става ли да се сложи този филтър в ръкохватката за мляно кафе?

# 366
Стига да съвпада диаметърът, слагай. Че и там има различни.

# 367
А, ако махнеш филтъра и вземеш само кафето? Ама това филтърното може да е по-ситно мляно от това за машина. Иначе май имаше срок, в който може да върнеш… ако не си отворила пакета…

# 368
  • оттам, откъдето започва България
Следващият лайф явно ще е за Dove продукти.

Скрит текст:

# 369
  • София
Тази година заложих на Piz buin ,за мен си взех спрей 30 фактор и 15 олио. От няколко дни съм на морето и нямам изгаряне. За децята купих Cocosolis 50 и 30 и съм много доволна. Взех и на Нивеа 50 фактор,но не съм стигала до него.

# 370
Подарявам .

# 371
Какви хубави талони от бейбибонус, на мен ми пусна само талон на Alverde тези дни. Страшна скука.

# 372
А на мен от babybonus никакви...

# 373
Назад бях споделила, че изгорях доста с него. Не бих препоръчала

# 374
Здравейте!
Подарявам

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт