Декоративна козметика от Notino - различно качество?

• 817
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте! Повечето пъти, в които съм си купувала декоративна козметика, е от Дъглас. От години използвам едни и същи марки – предимно Guerlain, Dior и Clarins. 2–3 пъти ми се случи да си купя от сайта Notino, но забелязах съществена разлика в качеството на гримовете.

Ружовете не са така пигментирани, както тези от Дъглас, въпреки че са същата марка и същият цвят. Гланцовете не се нанасят с такава лекота. Миналата година приятелки ми подариха парфюм от Notino и той няма никаква трайност. От същия парфюм бях си пръснала от мостра, която ми дадоха от Дъглас, и траеше цял ден.

Направи ми впечатление, че и разликата в цените между Notino и Дъглас е голяма (в Notino са доста по-ниски цените). Някой забелязал ли е разлика в качеството на продуктите?

# 1
Да, моят опит е с парфюми. Отдавна само от там си ги купувам, след като се усетих. Имам 2 бр Армани Си-този от Дъглас е с по-голяма трайност, определено.

# 2
  • София
Не съм пазарувала от нотино, но съм пазарувала от дъглас. Онлайн често са ми пращали грънясали неща и такива с много ниско качество. Не гледайте само цената, защото в дъглас като цяло надценката е много голяма

# 3
От Дъглас досега не съм пазарувала и не мога да направя сравнение. От Нотино съм купувала някои неща, няколко пъти. Последният парфюм който купих от там на Ланком е много траен.

# 4
  • София
Аз си пазарувам редовно от Нотино и не съм забелязала да е с по-ниско качество козметиката им.

# 5
Аз си взех Aqua Allegoria на Герлен от Нотино и трайността му няма нищо общо с това на тестера, от който го пробвах в Сефора в Италия две седмици преди това. Момичетата в парфюмната тема ме увериха, че е легитимен сайта и не би трябвало да продават ментета, но моят опит е този. Изкуших се повторно и си взех друга Aqua Allegoria пак оттам, понеже с кодове и прочее цената стана наистина неустоима, но още не съм го пробвала, понеже си го купих за специален повод, който чакам. Ако и този е фал, минавам на Дъглас за следващи покупки.
Иначе ароматът си му е както трябва, обаче трайността абсолютно никаква я няма. В Сефора се пръснах следобед, не помня в колко часа беше, и на другата сутрин като станах, ароматът още се усещаше до около 11 часа, когато се изкъпах. Този от Нотино я издържи 3 часа, я не, и то към края по-скоро си въобразявам, че го усещам.

# 6
Споделяла съм тук и преди това - стоките не са същите в Нотино. Поръчвала съм парфюм, който нося от години и познавам всяка негова нотка - този от Нотино просто не беше същият. След това съм купувала от Делириум, от летища - ами моят си е, само този от Нотино беше друг.

# 7
  • София
Аз няколко пъти съм получавала менте от тях  - и парфюми, и козметика. По тази причина спрях да пазарувам от там. Към makeup нямам забележки. Бърза и евтина доставка, адекватно обслужване и досега не съм попадала на съмнителен продукт. Трябва обаче да се следят цените там, защото много варират.

# 8
Notino е долнопробен чешки сайт, никога не съм очаквала оригинални и трайни неща от там.

# 9
Не съм пазарувала от нотино, но съм пазарувала от дъглас. Онлайн често са ми пращали грънясали неща и такива с много ниско качество. Не гледайте само цената, защото в дъглас като цяло надценката е много голяма
Много съжалявам за злополучния ви опит:(( Какво имате предив под “гранясали” и за какви продукти става дума?

# 10
  • София
Продуктите бяха червила, които не бях никак евтини. Миришеха на грънясало, както мирише старо олио. С моливи за очи също съм имала лош опит. Изпратиха ми такива, които сякаш са били тестери. Бяха острени и омазани. Просто вече си пазарувам от други места.

# 11
Шанс да получите менте от там има ако е върнат продукт сменен с менте. Същия шанс го има и купувайки от всеки друг онлайн магазин дори официален на марката.

От Нотино не съм имал проблеми с парфюми и козметика.
А същите неща, които коментирате за аромат, трайност, консистенция и тн, можете да намерите в интернет за всяка една марка и официален магазин, включително LV/Creed и подобни.
Примерно Aventus Absolu мирише макс 2ч със 6 спрея. Тестван няколко пъти от техен магазин на живо.

# 12
От повече от 10-12 г. пазарувам от Нотино – още от времето, когато се казваха Енцо. Но не съм спирала да пазарувам и от Douglas и Sephora, и за мен категорично няма никакъв проблем с качеството на продуктите, които съм си взимала.

Нито при парфюмите, нито при бялата или декоративната козметика виждам отклонения от познатото за мен качество, защото доста от нещата ги купувам и подновявам регулярно.

Купувам редовно спирали, сенки, фдт, хайлайтъри, глосове, кремове, серуми – включително на брандове като Dior, Estée Lauder, Lancôme, MAC, NARS и много други от този клас, и никога не съм забелязала разлика в качеството, когато ги сравня с продуктите ми, закупени от Douglas или други известни парфюмерии, включително и неща, които си купувам от чужбина.

# 13
И аз от години пазарувам от посочените сайтове. Никога не съм имала проблем с нито един продукт от Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт