Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 56 433
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Днес получих пратка и за първи път са ми сложили тестер на някакъв шампоан.
Поръчах едно рициново масло, изненадах се, че дойде в този вид.

Добре, че случайно погледнах в кутийката и не я изхвърлих, както правя обикновено.

# 706
Какво му е на маслото?

# 707
Нищо му няма. За първи път получавам рициново масло с два вида четчици.

# 708
Момичета, може ли съвет на фурна, как да почистя вентилатора?
Имам чувството че ми вкарва прах в печката и ми се посипва върху манджите. А няма как да не ползвам вентилатора, защото и на ляво и на дясно ако въртя копчето преди да стигна до програми без вентилатор, минавам през такива с вентилатор. Дано да не е смешен въпросът ми. За първи път ползвам подобна фурна. Била е неизползвана дълго време и прахът се е натрупал.

# 709
Нищо му няма. За първи път получавам рициново масло с два вида четчици.

На Ривана купувам от години. Винаги е с 2 четки.
Това му е старата опаковка:

# 710
Доволни ли сте от това рициново, има ли ефект върху миглите?

# 711
Момичета ,кои продукти на Balea Med използвате и сте доволни?

# 712
Аз гела за бръснене ползвам и ми харесва.

# 713
Аз харесвам блокчето без сапун. Чудесна и много евтина алтернатива на аптечните марки.
Не се спогодих с маската-кърпа с пантенол, а преди да я преформулират ми беше сред любимите.

# 714
Купих си серумът за лице на Balea med за чувствителна кожа и тъй като нямаше моето любимо олио за къпане купих на Balea med измиващият крем душ и се чудя много за кремът за лице пак на Балеа мед за чувствителна кожа.
Серумът го похвалиха доста в тик ток и реших да го пробвам.

# 715
На Balea Med харесвам млечният тонер с пантенол и шампоана и балсама за коса ultra sensitive. Балсамът за нетретирана коса е много сполучлив.

# 716
Аз ползвам текстилната маска на Балеа мед. Тази ми е номер 1

# 717
На Балеа мед използвам почистващата пяна за лице и гела за бръснене.

# 718
Скрит текст:
Момичета, може ли съвет на фурна, как да почистя вентилатора?
Имам чувството че ми вкарва прах в печката и ми се посипва върху манджите. А няма как да не ползвам вентилатора, защото и на ляво и на дясно ако въртя копчето преди да стигна до програми без вентилатор, минавам през такива с вентилатор. Дано да не е смешен въпросът ми. За първи път ползвам подобна фурна. Била е неизползвана дълго време и прахът се е натрупал.
[/spoiler]
Като чистя фурната ни основно, мъжът ми маха предпазната решетка на вентилатора, за да мога и нея да почистя хубаво. Обаче самият вентилатор не го маха, като чистя внимавам да не попадне препарат върху него. Освен да махнете този капак и да видите, дали има прах по вентилатора и с някаква четка да се почисти. Доколкото ми е известно, върху перката не трябва да се пръска с препарати.
Вратата на фурната също я махаме, едното стъкло се вади, така почиствам хубаво. С този препарат успях да изчистя натрупана по стъклото мазнина, която Meglio не изчисти, хем бях оставила да се накисне.
Скрит текст:
Една отметка за този препарат, тествах на малка част на керамичния котлон, не го надраска, почистих и него от натрупани мазни петна. Ако някой реши да го пробва за котлони, все пак да направи тест.

# 719
Благодаря много, Катнис!
Виждам че си е играчка да се свали и върне, но ще отделя време.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт