Отговори
Здравейте Мами, моля за вашите препоръки и мнения относно следното. В 19 седмица съм не мога да се ориентирам къде да започна женска консултация както и в коя болница да раждам, знам, че ми е рано, но се оказа, че в зависимост от избора на болница е хубаво към нея да започна и женската консултация тъй като после било по-лесно за лекарите да видят историята и тн., а и разбрах, че по-друг начин гледали , ако си се следил в същата болница. Много съм объркана, мислех в Токуда, но прочетох много негативни коментари за лекарите, които израждат там и водят женска консултация, после ми препоръчаха Надежда, но и  за там прочетох много негативни коментари и не знам какво да правя. Наясно съм , че навсякъде има както положително така и отрицателно, освен това информацията е от преди години, нужно ми е мнение на скоро родила Мама, която е доволна или не от даденото заведение. Другия ми въпрос е феталния морфолог цялата бременност ли следи или при него трябва да ходя само няколко пъти, защото в момента ходя само при фетален морфолог, но ми казаха, че нямало нужда да ходя при него толкова често. Благодаря, бъдете здрави!

# 1
  • София
Тук има отзиви, препоръки... всичко – https://www.bg-mamma.com/?board=416

Общи условия

Активация на акаунт