Без горнище (на банския) на плажа пред познати, редно ли е?

• 3 913
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Въпреки че самата аз се пека с бански с горнище, нудистите ги разбирам. Искат голи да се пекат, отиват си с другите нудисти на някой отдалечен плаж и толкова. Нямат дилеми. Авторката не я разбирам. Като не искаш да се печеш без горнище на плажа в компанията на семейни приятели, не си сваляш горнището.  Преди си се пекла, сега не искаш, толкова по въпроса. Ама мъжа казал, ама другите, ама да питаме в БГмама, дали е редно.
Първо, никога не съм се пекла без горнище.
Второ не ми го е казал, (в този смисъл в който го разбирате под настоятелно казване) а ми го е предложил.
Трето, тук във форума се питат всевъзможни неща, и който не иска да се включва, просто нека да не чете и да не коментира, аз така правя. Мен когато някоя тема не ме вълнува просто я подминавам.
Беше ми интересно да разбера дали се прави често това нещо, или аз не съм в час. Решила съм, питала съм, толкоз!

Ти не искаш да се печеш без горнище, нямате пари да ходите на море, ама те навива неколкократно да си се съблечала, когато отидете, примерно, след 3 години на море?

# 61
Обясних, че вчера го обсъждахме, тези дни да ходим, след което той ми го спомена. Уморих се да повтарям едни и същи неща. Ако се чете правилно и внимателно ще се разбере. Който чете набързо и между редовете няма как да разбере нещата.

# 62
На колко години си?

# 63
Мъжът си припомня га беме млади и с други жени. Не е нещо ненормално по принцип, но аудиторията е грешна.

# 64
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт