Телефона не се стартира

• 398
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на всички, вчера ми се изключи телефона от нищото, включих го и снимката на екрана ми беше изчезнала все едно съм активирала фабричните настройки опитвах да го рестартирам, включва се, но на екрана излиза телефона се стартира и си остана така  с часове, а могат да ми се обаждат и мога да вдигам нямам достъп до нищо друго някой знае ли от какво може да е

# 1
Дано да не си си оставила мобилното банкиране отворено или със запаметена парола.

# 2
Дано да не си си оставила мобилното банкиране отворено или със запаметена парола.
Не, не съм

# 3
Здравейте на всички, вчера ми се изключи телефона от нищото, включих го и снимката на екрана ми беше изчезнала все едно съм активирала фабричните настройки опитвах да го рестартирам, включва се, но на екрана излиза телефона се стартира и си остана така  с часове, а могат да ми се обаждат и мога да вдигам нямам достъп до нищо друго някой знае ли от какво може да е

Възможно е някое приложение да е създало проблема (по време на актуализация) или да има грешка в системата на телефона. Най-добре е да го занесеш там, откъдето си го купила, и да им съобщиш за проблема.

# 4
  • Варна
Здравейте!

Днес телефонът ми Самсунг А32 беше на 6 %. Включих го да се зарежда, работеше си и докато си правех закуска в един момент видях, че е с черен екран и изписва надписа Самсунг Галакси. Все едно съм го рестартирала, но не ми дава да въведа парола, защото числата не се появяват. И черният екран излиза постоянно с надписа на Самсунг Галакси. Някой има ли идея как да го оправя?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт