Силна тревожност преди трансвер

• 250
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. Simple Smile Предстои ми втори трансвер скоро, а съм супер напрегната. Кучето ми почина, скарах се сериозно и се разделих с приятеля си. Усещам сериозен натиск в гърдите си, едвам вземам въздух, буцата в гърлото се появи, сънят ми е разбит и не мога да спра да плача. Не се сдържам дори на работа. Бях не море (почивка) вече, всъщност там се скарахме, така че това няма да ми помогне. Преди първия инвитро опит гинеколожката ми беше дала Паниксен 1 хапче и буцата на гърлото се махна. Дали мога сега да пия същото или нещо друго? Какво бихте ми препоръчали преди да отида при нея? От една седмица вече съм така и неиздържам Sad

# 1
Вие сте се разделили? Това не променя ли плановете?

# 2
Вие сте се разделили? Това не променя ли плановете?
Не. В никакъв случай. Искам дете заради него самото, а не за да задържа мъжа с него, както правят много жени.

# 3
  • София
Нали знаеш, че на трансфера мъжът трябва да подпише също информираното съгласие и без неговия подпис нямаш право да ползваш ембриони, които са и негова собственост.
Ако сте само скарани, може и да подпише. Ако сте разделени, дали ще даде съгласие?

Конкретното лекарство не съм го чувала и е добре да го коментираш с твоята репродуктивна лекарка и да не приемаш нищо, без да го съгласуваш с нея, защото може да се отрази на резултата от трансФера.

# 4
Нали знаеш, че на трансфера мъжът трябва да подпише също информираното съгласие и без неговия подпис нямаш право да ползваш ембриони, които са и негова собственост.
Ако сте само скарани, може и да подпише. Ако сте разделени, дали ще даде съгласие?

Конкретното лекарство не съм го чувала и е добре да го коментираш с твоята репродуктивна лекарка и да не приемаш нищо, без да го съгласуваш с нея, защото може да се отрази на резултата от трансФера.
Моите ембриони са донорски и се надявам с това да приключа темата за него. Както споменах по-горе първоначално репродоктивния специалист ми даде едно такова хапче, до като ми дойде часа за консултация с нея мога да получа инфаркт, не знам дали разбирате колко сериозно зле съм и не търся разяснение за връзката си, а за това какво мога и дали изобщо мога да приемам нещо

# 5
  • София
Дали можеш да приемаш каквото и да е може да ти каже само и единствено репродуктивният специалист.
Тук е нередно някой да те съветва какво да пиеш, защото никой няма да носи последиците от това и няма да рискува собственото си здраве или това на детето си. Ти ще носиш последиците.
В повечето случаи при ин витро процедура се спира всичко извън лекарствата, които се изписват конкретно за процедурата, вкл. и неизписани витамини.
На колко години си, че бързаш толкова с трансфера? Защо не изчакаш 1-2 месеца да се успокоиш, да се вземеш в ръце и тогава. Можеш да поискаш лекарката ти да те насочи към психолог, акупунктура или друго, което да ти помогне и след това да правите трансфер.

# 6
Не сме имали за цел да те притесняваме, просто първият пост звучи малко накъсано и хаотично.
Според мен, колкото си по-спокойна, толкова са по--големи шансовете за успешна бременност.
След като трансфера не е утре например, няма проблем да вземеш таблетка или две таблетки от въпросната добавка, колкото за момента да те поуспокои. Пий повече течности, дай си ден почивка, ако трябва нареви се да ти олекне, наспи се.
Утре е нов ден, животът продължава, имай малко вяра, не се предавай на лошите мисли. Утре слънцето пак ще изгрее и ти пак ще си щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт